Home » , » Ανέλπιστο κυβερνητικό δώρο σε όσους -ψεκασμένους ή μη- συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Ανέλπιστο κυβερνητικό δώρο σε όσους -ψεκασμένους ή μη- συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 | 8:59 π.μ.

Εχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για τους λόγους -τουλάχιστον αυτούς που μπορεί να εντοπίσουμε επιφανειακά εμείς- η φυλλάδα "Δημοκρατία" έχει ανοιχτό μέτωπο με το κυβερνητικό κόμμα. (Ο όμιλος των ΜΜΕ του Φιλιππάκη βρέθηκε "ριγμένος", από τα χρηματικά ποσά από τις πέτσινες λίστες και τα προπαγανδιστικά κονδύλια της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας και έτσι παρακολουθούμε απολαυστικές καταστάσεις). 

Επίσης, σε περασμένη ανάρτησή μας. είχαμε σημειώσει τα σοβαρά υπονοούμενα που άφηνε το ίδιο έντυπο για τον "Άρχοντα Οφφικιάλιο", κατά κόσμο Σωτήρη Τσιόδρα, σχετικά με την εμπλοκή του σε χρηματοδότηση από φαρμακευτικές εταιρείες.

"Πόσο ανεπηρέαστος μπορεί να παραμείνει ένας πανεπιστημιακός γιατρός που μετέχει σε μια επιτροπή η οποία χαράζει την εθνική πολιτική όσον αφορά τη χρήση ενός φαρμάκου στην περίπτωση πανδημίας, όταν έχει λάβει από συγκεκριμένες εταιρίες μεγάλα ποσά για την απαιτούμενη έρευνα;" αναφέρεται σε περασμένο δημοσίευμα της "Δημοκρατίας".

 Δεν έχουμε διαβάσει το ρεπορτάζ που προβάλλει σήμερα στην πρώτη της σελίδα η φυλλάδα. Θεωρούμε όμως ότι μάλλον είναι χλωμό να πρόκειται για face news. Και αν πραγματικά ισχύει ότι η "ιερή αγελάδα" της κυβέρνησης, ένας τύπος «ενσωματωμένος» στην υπηρεσία της κρατικής πολιτικής έναντι της επιδημίας, καθώς και «ενσωματωμένος» στα σχέδια του αντιδραστικού ιερατείου, ισχυρίστηκε δημόσια αυτά που αναφέρει η φυλλάδα, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 

Αν δηλαδή ο Σ. Τσιόδρας  παραδέχτηκε χτες ότι έγινε λάθος με τα φάρμακα που χορηγούσαν γιατροί για τον Covid, τότε μπορούμε να μιλάμε ότι η κυβέρνηση κάνει ένα απίστευτα μεγάλο δώρο σε όσους -ψεκασμένους ή μη- συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger