Home » , » Επίθεση μπάτσων σε μέλη της Λαϊκής Ενότητας

Επίθεση μπάτσων σε μέλη της Λαϊκής Ενότητας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:08 μ.μ.

Προφανώς είναι ρητορική η ερώτηση που απευθύνει η ιστοσελίδα της Λαϊκής Ενότητας που απευθύνεται στον νέο υπουργό μπάτσων και καταστολής.

"Αυτό είναι το δόγμα του νέου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη;" αναρωτιέται η πολιτική συλλογικότητα, σε ένα άρθρο της που αναφέρετε στην επίθεση που δέχτηκαν μέλη της από ομάδες ΔΡΑΣΗ καθώς επέστρεφαν στα γραφεία της ΛΑΕ από τη μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση για τα οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή.

"Λίγα μέτρα έξω από τα γραφεία, στην οδό Πατησίων, ομάδες ΔΡΑΣΗ, που τους είχαν στήσει «καρτέρι» σε παρακείμενο στενό, τους κυνήγησαν μέχρι τα γραφεία, εισέβαλαν μέσα στην πολυκατοικία, έπιασαν πέντε φοιτητές και φοιτήτριες και επιχείρησαν να τους προσαγάγουν. Φυσικά, δεν υπήρχε ένταλμα, ούτε παρουσία εισαγγελέα", αναφέρετε χαρακτηριστικά στο σχετικό κείμενο -καταγγελία.

Το ότι πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων καταστολής διορίστηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ένας άθλιος πολιτικός τυχοδιώκτης δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Οι μπάτσοι θα εξακολουθούν να λειτουργούν ασύδοτα, κυριολεκτικά σαν στρατός κατοχής, απέναντι στον "εχθρό λαό".

Δεν θεωρούμε τόσο αφελείς τα μέλη της ΛΑΕ να είχαν την αίσθηση ότι επειδή άλλαξε ο υπουργός ΠοΠο θα υπήρχε και διαφοροποίηση προσανατολισμού στην αποστολή των ένστολων πραιτοριανών υπεράσπισης του συστήματος.  

Οσο αφορά την κατακλείδα της καταγγελία όπου αναγράφεται: "Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που επιτέθηκαν αναίτια στους φοιτητές και εισέβαλαν στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στην κατοχή μας", να τους πούμε ότι θα μείνουν με την ... απαίτηση ...

Υ.Γ: Μετά την δημοσιότητα που πήρε το περιστατικό η Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής διέταξε  Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Καταλαβαίνεται ....  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger