Home » , » Νεοδημοκρατική μπόχα

Νεοδημοκρατική μπόχα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:33 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

“Κωνταντίνος Μαραβέγιας για την απόφαση της κυβέρνησης να νομιμοποιήσει την παιδική εργασία” (Δείτε εδώ)

Πρέπει αυτά τα παιδιά να πάρουν μια γεύση μια μυρωδιά!

Και παρακάτω Να πάνε για λάντζα (όλα τα ανήλικα!)

Είναι τρομερό. Ένας κηφήνας, ακριβώς επειδή είναι κηφήνας, δεν του φτάνει που είναι είλωτες οι εργαζόμενοι (μάλιστα πριν τους ειρωνεύεται πως δεν έκαναν απεργίες), θέλει σκλάβους και τα παιδιά.

Τοποθετηθήκαμε στο site μας και τώρα περιμένουμε δημοσκόπηση υπέρ της παιδικής πορνογραφίας και παιδεραστίας! Αφού μας λένε πως πετάει ο γάιδαρος, μόνο αυτό έμεινε να πουν στην προπαγάνδα τους.

Γιατί να πάνε σχολείο τα παιδιά; Θα δουλέψουν! Σύνταξη στα 67 δουλειά από τα 16. Κάνουμε την αφαίρεση και βρίσκουμε 51 χρόνια.

Και το σχολείο; Θα το καταργήσουν!

Και όσα δεν πάνε για γκαρσόνια τα στέλνουν στο Γεωργιάδη. Τα αγοράκια. Τα κοριτσάκια στον παρτουζάκια υπουργό.

Τώρα πιάνουν και τα παιδιά σου. Όσο δεν επαναστατείς, αλωνίζουν. Τσάκισέ τους να δεις πως στρώνουν.

Διεκδικείστε, αντί να υποχωρείτε.

Στο μεταξύ τι δουλειά κάνουν όλοι αυτοί και τα μούλικα τους; Παρασιτούν! Τα πλούσια κωλόπαιδα; Στο εξωτερικό ή τα Κολέγια.

Επιστρέφουμε την εποχή πριν το Μαρξ. Όταν οι εργάτες πέθαιναν στη δουλειά, όταν τα παιδιά δούλευαν όπως οι μεγάλοι σε πολύ βαριές και επικίνδυνες δουλειές, αλλά αμείβονταν πολύ λιγότερο.

Τι λένε οι διεθνείς οργανώσεις για την εκμετάλλευση των ανηλίκων;

Η ΕΕ φυσικά κάνει την πάπια.


Ιδέα των ναζί είναι όλα αυτά.
Γίνονταν και παλιότερα. Αλλά μετά από σκληρούς αγώνες καταφέραμε κάποια πράγματα. Τώρα θέλουν να επιστρέψουμε στην πιο άγρια εκμετάλλευση, στη χειρότερη εξαθλίωση.

Να γιατί δε θέλουν ενήλικους πρόσφυγες. Να πηδήξουν τα ορφανά!

Ας αρχίσουμε να πηδάμε και να δέρνουμε τους ανθρωποφάγους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 5:25 μ.μ.

Πες τα, Μήτσο,πες τα προς πάσα κατεύθυνση! Μαραβέγιας ίσον ένας ακόμη μεγαλέμπορος υπηρεσιών υγείας, που κάνει μπίζνες στην πόλη του Βόλου, μεγαλομέτοχος κλινικής και ιατρείων, τον οποίον η μεγαλοαστική τάξη της περιοχής μας τον επέλεξε και τον προώθησε στο δικό της (κατάδικό της!) λεγόμενο "εθνικό κοινοβούλιο", αποκλειστικά για να ψηφίζει εκεί μέσα νόμους υπέρ των κερδών της, μέρη των οποίων άλλωστε αποτελούν και τα προσωπικά κέρδη του συγκεκριμένου βουλευτή από την επαγγελματική δράση του ως έμπορα υπηρεσιών στον τομέα της ανθρώπινης υγείας. Και σαν χειρουργό μάλιστα, όπως μοστράρει και φιγουράρει ο εκ Μαγνησίας δεξιότατος καπιταλιστής βουλευτής, η αστική τάξη του τον έστειλε στη βουλή της για να κομματιάζει εκεί μέσα χωρίς αναισθητικό τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και από τα κομμάτια της αυτά να αβγαταίνει το όλον καπιταλιστικό κέρδος. Κι ως γνωστόν το κέρδος αυτό δεν βγαίνει διόλου από τη σοφή την κούτρα ή από τις μοναδικές γνώσεις και ικανότητες των δακτύλων του κάθε τέτοιου
"άριστου των αρίστων" αυτού του σιναφιού -όπως διαφημίζει τη μούρη του ο κάθε "επιτυχημένος" φραγκάτος έμπορας, ο κάθε καπιταλιστής τύπου Μαραβέγια- αλλά βγαίνει μόνο από την υπεραξία, δηλ.από την απλήρωτη εργασία την οποία αποσπά συνολικά από την εργατική τάξη όλος ο κεφαλαιοκρατικός εσμός. Ο κόσμος δηλ. στον οποίον ανήκει και ο συγκεκριμένος μεγαλέμπορας και βουλευτής του Βόλου. Όταν λοιπόν η κεφαλαιοκρατία καταφέρνει να ρίξει στην εκμεταλλευτική καταπιόνα της την εργατική δύναμη των δεκαεξάχρονων ή και μικρότερων ανηλίκων παιδιών του λαού μας, όπως θέσπισε εσχάτως η (λεγόμενη και φεγγαρόφωτη, προπάντων δε αμερικανοτραφείσα) μαντάμ Δόμνα Βρικολακίδου της κυβέρνησης των αιμοσταγών πινοτσετικών Ρωμιών κανίβαλων, τότε η αποσπώμενη υπεραξία υπό του συνολικού κεφαλαιοκρατικού συρφετού των πιράνχας πολλαπλασιάζεται εις την νιοστήν, επομένως αυξάνουν ασύλληπτα τα κέρδη όλων των συνιστωσών του κεφαλαίου, συνεπώς μεταξύ αυτών και των καπιταλιστών εμπόρων της ανθρώπινης υγείας. Ο Μαραβέγιας ούτως ή άλλως "θητεύει" στην αστική πολιτική όχι μόνο για το χοντρό του προσωπικό πορτοφόλι, αλλά ταυτόχρονα για τη συνολική, τη βαριά κι ασήκωτη, την ξεχειλισμένη πορτοφόλα της τάξης του. Για την πορτοφόλα της και φυσικά για την ανελέητη κοινωνική, πολιτική και πνευματική δικτατορία της πάνω στην εργατική τάξη και στο λαό μας.Σε ό,τι τους αφορά κι αυτόν κι όλους τους παρόμοιους, ουδέν το μη αναμενόμενο στις τοποθετήσεις καί στις αποφάσεις τους! Τα απερίγραπτα όμως ανθρώπινα κορόιδα, τα πανηλίθια εκείνα δίποδα πρόβατα της περιοχής Μαγνησίας, που παρότι ανήκουν, οι κουτεντέδες, στην εργατική τάξη, πήγαν τον Ιούλιο του 2019 και ψήφισαν σαν τα κοθόνια τη δεξιά, το Μητσοτάκη, τέσσερις κομματάρχες του ως βουλευτές και μεταξύ αυτών και τον καπιταλιστή μεγαλέμπορο,τον κλινικάρχη Μαραβέγια, για να τα κουρέψουν με την ψιλή και να τα γδάρουν ανελέητα (και δαύτα αλλά και όλους μας αντάμα με δαύτα) ως κυβέρνηση του αστικού καθεστώτος,ε, αυτά λοιπόν τα αξιοθρήνητα, τα "ντιπ για ντιπ" ανεγκέφαλα ανθρώπινα "χάπατα", αυτά τα "χαϊβάνια και γκαβάδια" είναι που πρέπει δικαίως να φάνε πολλές ακόμη σφαλιάρες και ακόμη πιο πολλά φάσκελα στη μάπα από τους εκλεκτούς τους, μπας και κάποτε ξυπνήσουν! Μπας και καταλάβουν πόσο λάθος την πήραν τη ζωή τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger