Home » , » Καναλάρχες: Στο "επιτελικό κράτος" βρήκαν τον κήπο με τα "λεφτόδεντρα"

Καναλάρχες: Στο "επιτελικό κράτος" βρήκαν τον κήπο με τα "λεφτόδεντρα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:04 μ.μ.

Ενα γιγάντιο σκάνδαλο, μια τεράστια ληστεία που από τότε που ανέλαβαν την κυβερνητική εξουσία οι "άριστοι" του "επιτελικού κράτους" πήρε πρωτοφανείς διαστάσεις έχει σχέση με τα εκατομμύρια ευρώ που χαρίζονται στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών μαγαζιών.

Και φυσικά αυτό το σκάνδαλο έχει εξαφανιστεί από την δημοσιότητα. Δύσκολα, ας πούμε θα συναντήσετε κάποια αναφορά για την απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, να διατεθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό 3.300.000. ευρώ, ώστε να επιχορηγηθούν οι τηλεοπτικές σειρές «Άγριες Μέλισσες» και «Έρωτας Μετά», που προβάλλουν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί δίαυλοι! 

Με αυτό το δεδομένο η είδηση που έρχεται σήμερα στην επιφάνεια, από την ιστοσελίδα τυπολογίες, και η οποία μας γνωστοποιεί ότι αναγκαστικά θα πληρώσουμε πάνω από 1.000.000 ευρώ, τα οποία θα καταλήξουν στο θησαυροφυλάκιο του Βαρδινογιάννη, είναι σίγουρο ότι μόνο από ελάχιστους ιστότοπους θα ανακυκλωθεί.  

 Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει για την φάμπρικα που έχει ανοίξει η κυβέρνηση ώστε οι μοναδικοί επιχειρηματίες στην επικράτεια που παίρνουν τόσα εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού σαν "επιδότηση", να είναι οι καναλάρχες -ευνόητοι οι λόγοι- ρίξτε μια ματιά σ' αυτή την πρόσφατη ανάρτησή μας

Και κάτι άλλο. Το τελευταίο τσέπωμα δικών μας χρημάτων από τον Βαρδινογιάννη, δίνει και μια εξήγηση γιατί το τσιράκι του ο δημοσιοκάφρος Νίκος Μάνεσης "ενοχλήθηκε" τόσο πολύ όταν απρόσμενα τηλεθεατής του, τα "έχωσε" στην πολιτική γραμμή που επιβάλει στο μαγαζί του, το αφεντικό του.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger