Home » , » Μητσοτάκης: Ασεβής και κινητή διατίμηση επιχειρηματικών συμφερόντων

Μητσοτάκης: Ασεβής και κινητή διατίμηση επιχειρηματικών συμφερόντων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 | 5:51 μ.μ.

Το έγραψε πριν μερικές μέρες ο σ.mitsos175 Οτι δηλαδή πρέπει να συνηθίσουμε το γεγονός να παρακολουθούμε τον υπουργό υποΑνάπτυξης να προωθεί και να διαφημίζει (με το αζημίωτο;) ιδιωτικές επιχειρήσεις. Να βλέπουμε, δηλαδή, τον Αδωνη Γεωργιάδη, ένα ανεκδιήγητο, ακροδεξιό κυβερνητικό στέλεχος σαν πλασιέ ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων είναι κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση.

Το να αντικρίζουμε όμως τον ίδιο τον επικεφαλής της κυβέρνησης να μιμείται τις "επιδόσεις" του αντιπροέδρου της Ν.Δ., είναι κάτι που μας φαίνεται απίστευτο.

Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι να συμμετέχεις με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της χώρας στην εξόδιο ακολουθία του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη, κρατώντας στα χέρια σου μια διαφημιστική ομπρέλα ενός πανάκριβου ξενοδοχείου των Βρυξελών, είναι κάτι που ξεφεύγει από την δυνατότητά μας να το σχολιάσουμε με κόσμιο λεξιλόγιο. 

(Πάλι καλά που δεν κρατούσε ομπρέλα που να διαφημίζει κάποιον τουριστικό προορισμό, κάτι που θα του ταίριαζε καλύτερα, ή το γραφείων τελετών του Μπούκουρα που κάνει χρυσές δουλειές εξ' αιτίας της κυβερνητικής πολιτικής στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Υ.Γ: Οκ ο Μητσοτάκης δεν φημίζεται για την ευφυία του. Αλλά να θεωρήσουμε ότι δεν υπήρξε κανένας από το περιβάλλον του να του υποδείξει το πάνε οι ηγέτες σε νεκρώσιμες τελετές μας φαίνεται αδιανόητο.  

Το να έχουμε ένα πρωθυπουργό που αναλαμβάνει να γίνει "κινητή διαφήμιση", -απίστευτου διαφημιστικού κόστους, αφού προβλήθηκε από δεκάδες ξένες τηλεοράσεις- μας κάνει να αναλογιστούμε μήπως έχουν δίκιο οι συγκεντρωμένοι που τον υποδέχθηκαν με την ιαχή "Μητσοτάκη κάθαρμα".   


Υ.Γ2 Αλήθεια, πώς νιώθει ένας άνεργος, ένας μεροκαματιάρης, ένας συνταξιούχος που ψηφίζει Ν.Δ βλέποντας τον πορφυρογέννητο, πάμπλουτο  "εκλεκτό" του να προβάλλει και να διαφημίζει θέρετρα που ούτε στα όνειρα του δεν μπορεί να δει;:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger