Home » , » Ολο θα και θα και θα, πάψε ρε παραμυθά

Ολο θα και θα και θα, πάψε ρε παραμυθά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:21 μ.μ.

Αντί για σχολιασμός της ομιλίας του Μητσοτάκη σκεφτήκαμε να παραθέσουμε ένα βίντεο με το άσμα του Χριστάκη, "Ο παραμυθάς"..

Δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα, Στις 11 Μάη 2011 ο πρωθυπουργός με ύφος χιλίων καρδιναλίων δήλωνε: "Μπορούμε να ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε πρόκληση" αναφερόμενος στην περίπτωση δημιουργίας πυρκαγιών. 

Είχε πει τότε επί λέξη: "Εχουμε περισσότερο προσωπικό εφέτος, καλύτερα μέσα ατομικής προστασίας για τους πυροσβέστες μας, καλύτερη οργάνωση των μέσων αεροπυρόσβεσης και καλύτερη συνολική οργάνωση του σώματος, αλλά και της πολιτικής προστασίας, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε πρόκληση", 

Ηρθε ο Αύγουστος και η πύρινη λαίλαπα και έσπειρε τον όλεθρο και μαζί της κατέκαψε το παραμύθι του. πρωθυπουργού.

Στις 3/3/2021 ο Μητσοτάκης διατυμπάνιζε: "Αρχές καλοκαιριού βγαίνουμε για πάντα από την κρίση της πανδημίας".

Αντί γ' αυτό καθημερινά έχουμε δεκάδες νεκρούς ενώ οι προοπτικές είναι εφιαλτικές: 

Εφτακόσιοι άνθρωποι θα φύγουν από τη ζωή μέσα στον επόμενο μήνα εκ των οποίων το 95% ανεμβολίαστοι προέβλεψε ο καθηγητής Τζανάκης, με ταυτόχρονη εκτόξευση των διασωληνώσεων. Την ίδια στιγμή μιλώντας στο MEGA ο καθηγητής Σαρηγιάννης προειδοποίησε ότι τα σχολεία θα κλείσουν τα Χριστούγεννα εάν δεν τηρηθούν πιστά τα μέτρα και δεν αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών. 

Ακριβώς την ίδια ευστοχία που είχαν τα "Θα" Μητσοτάκη σε πυρκαγιές και πανδημία θα έχουν και υα "θα" που ακούσαμε στην ομιλία του στην ΔΕΘ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger