Home » , » Κρατικοδίαιτες, κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις

Κρατικοδίαιτες, κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:02 μ.μ.

Αν και δεν ανακαλύπτουμε την πυρίτιδα, να επαναλάβουμε ότι το σαρδάμ που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας "Δεν ενδιαφέρομαι για την ουσία, ενδιαφέρομαι για την επικοινωνία", ισχύει απόλυτα. Γι΄ αυτό και παρακολουθούμε την εδραίωση ενός Μακιαβελικού χαρακτήρα γιγάντιου προπαγανδιστικού μηχανισμού, δαπάνες Ελληνικού λαού
Στα πλαίσια αυτά πέρα από τα καθοδηγούμε δημοσιεύματα βλέπουμε να μπουκώνονται με δημόσιο χρήμα τους ιδιοκτήτες ομίλων ΜΜΕ για να προβάλλουν κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις.

Είναι χαρακτηριστική η δημοσιογραφική έρευνα που υπογράφει σήμερα ο Μάριος Αραβαντινός στην εφημερίδα Documento.Εναυσμα για το δημοσίευμα του δημοσιογράφου ήταν η πρόσφατη μέτρηση της κοινής γνώμης στην εφημερίδα «Political» συμφερόντων του εκδότη Νίκου Καραμανλή, ενός ατόμου το οποίος είχε ενισχυθεί από την λίστα Πέτσα με ποσό που προσεγγίζει τις 70.000 ευρώ.

Αξιοσημείωτη είναι και αναφορά για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Opinion Poll, η οποία έκανε την δημοσκόπηση, Μιχάλη Διαμαντή. Ο τύπος αυτός λαμβάνει απ' το δημόσιο έργα με απευθείας αναθέσεις -μέσω άλλων εταιρειών του φυσικά- που το συνολικό ποσό των οποίων αγγίζει τις 270.000 ευρώ.

Το πάρτι δηλαδή που κάνουν με τα δικά μας λεφτά διάφορα γαλάζια λαμόγια δεν έχει τελειωμό.

Αγανακτήστε ελεύθερα διαβάζοντας το δημοσίευμα του Μάριου Αραβαντινού που αναφέραμε. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger