Home » , » Μπάτσοι: Διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις μετά τις αποκαλύψεις για την αγαστή συνεργασίας τους με τους ναζί στην Σταυρούπολη

Μπάτσοι: Διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις μετά τις αποκαλύψεις για την αγαστή συνεργασίας τους με τους ναζί στην Σταυρούπολη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 | 2:13 π.μ.


Την παραπάνω φωτογραφία με τα όπλα, την έχουν ανεβάσει οι μπάτσο στην ιστοσελίδα τους, Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην ανακοίνωσή τους είναι κάποια απ' τα ευρήματα που είχαν στην κατοχή τους οι ναζί -"άτομα του εθνικιστικού χώρου" τα αναφέρει το μπατσάδικο κείμενο- και τα οποία προχώρησαν στις εγκληματικές τους ενέργειες στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Είναι φανερό ότι μετά τα βίντεο που υπήρξαν για την αγαστή συνεργασία ναζιστών και μπάτσων στην συγκεκριμένη επίθεση έπρεπε να βρεθεί τρόπος να διασκεδαστούν οι αλγεινές εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί.  

Προφανώς η οπλοκατοχή από τους ναζί δεν αποτελεί είδηση. Αξιο αναφορά είναι όμως το γεγονός ότι αν παρόμοια όπλα είχαν βρεθεί στην κατοχή αναρχικών ή αντιεξουσιαστών   "έγκυροι" δημοσιολόγοι επιπέδου Προτοσάλτε και Παπαχρήστου θα είχαν ανακαλύψει ότι το κράτος κινδυνεύει από ταραχοποιά εξτρεμιστικά στοιχεία, ενώ τώρα ζητούμενο είναι αν θα κάνουν την παραμικρή αναφορά. δεν λέγεται. Επίσης, το τι θα είχαν γράψει στις διαδικτυακές του παρουσίες Μπογδάνοι και Σίλες το αφήνουμε να το υποθέσετε. 

Να θεωρήσουμε ότι μ' αυτή την εξέλιξη θα στεναχωρήθηκε σφόδρα η ανεκδιήγητη Κεραμέως; Το θεωρούμε το πιο πιθανόν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 2:37 π.μ.

Όσον αφορά τους ναζί.

Οι ναζί ξέρουν καλά τα εγκλήματα των παππούδων τους στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μπορεί σε άλλα να είναι άσχετοι, στόκοι, σε αυτό όμως είναι ενημερωμένοι.
Είναι εγκληματίες, τους αρέσουν οι φρικαλεότητες. Αυτό το λέμε για να τονίσουμε την ανάγκη να τσακίσουμε το φασισμό, όπου τον βρίσκουμε, όποιοι κι αν τον εκπροσωπούν. Δεν μπορεί να γίνει διάλογος με αυτά τα τέρατα.
Είναι επίσης θρασύδειλοι. Αν δεν είχαν τις πλάτες της αστυνομίας, του κράτους, του παρακράτους, των ΜΜΕ, της κυβέρνησης, της ΔΑΚΕ και της ΝΔ γενικότερα, θα κρύβονταν στις τρύπες τους, που είναι το κόμμα της ΝΔ. Κυβερνάνε, γι' αυτό ξεσάλωσαν.
Η ΝΔ χρησιμοποιεί τους ναζί ως καμουφλάζ. Πίσω από πολλές ρατσιστικές επιθέσεις είναι τα μπάσταρδα της ΟΝΝΕΔ. Χρησιμοποιεί τις ομάδες αυτές όπως ακριβώς χρησιμοποιούσε κάποτε τους Κενταύρους και τους Ρέιντζερς. Ίδιες τακτικές και συνθηματολογία, ανεπίσημα αυτή τη φορά.
Καθόλου τυχαίο που πάλι επί Μητσοτάκη είχαμε φασαρίες στα σχολεία από δεξιούς τραμπούκους. Τότε είχαμε και νεκρό τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα.
Σκοπός της ΝΔ είναι η αστυνομία σε όλα τα σχολεία. Αυτό είναι το σχέδιο και οι ναζί το μέσον.
Ο κόσμος ευτυχώς αντέδρασε άμεσα και μαζικά. Η απάντησή μας πρέπει να είναι συνέχιση και εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.
Θα φέρουν κι άλλα ακόμα χειρότερα όσον αφορά την Παιδεία ώστε να γυρίσουμε στη χούντα και τη εποχή αμέσως μετά τον Εμφύλιο. Οι ναζί παίζουν βρώμικο ρόλο. Τους βοηθάει η επίσημη ΝΔ με κάθε τρόπο αφού είναι σάρκα από τη σάπια και διεφθαρμένη σάρκα της.

30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:25 μ.μ.

Προφανώς η κυβέρνηση της δεξιας κανει πλατες σε συμμοριες φασιστοειδων για να χτυπηθει το εργατικο κίνημα.Βεβαια κακως το πανε μερικοι οπως ο συριζα στη ψιλοδιαλυμενη χρυση αυγη.Στην Σταυρουπολη παιζει κοσμος απο την ομαδα του γκεκα,απο συνδεσμους του παοκ με καγκουρες κ παλινοστουντες απο πρωην Εσσδ που έχουν χάσει την πρωτοκαθεδρια απο Αλγερινους ,αφγανους κλπ στα διαφορα νταραβέρια.Σιγουρα επικινδυνο μιγμα που πρεπει να αντιμετωπιστει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger