Home » , » Η σκύλα που γέννησε το κτήνος είναι πάλι σε οργασμό....

Η σκύλα που γέννησε το κτήνος είναι πάλι σε οργασμό....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 | 6:34 μ.μ.


Δεν θα επαναλάβουμε τα όσα γράφαμε χτες, δηλαδή ότι με την ανοχή, αν όχι "ευλογία" του "επιτελικού κράτους", επανασυστήνονται τα ναζιστικά τάγματα εφόδου
Τα υπολείμματα της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου παρακολουθώντας τον καθημερινό εκφασισμό της κοινωνίας, στον οποίο επιδίδεται η κυβέρνηση των "αρίστων" θεώρησαν Χρυσή ευκαιρία να κάνουν την παρουσία τους και να ανασυντάξουν το εγκληματικό μόρφωμά τους. 
Εκτίμησαν ότι ο πιο ιδανικός τόπος γι' αυτούς είναι η Θεσσαλονίκη και σαν ορμητήριο τους διάλεξαν την Σταυρούπολη όπου εξακολουθούν να διατηρούν κάποιες οργανωμένες δυνάμεις. 

Τα όσα διαδραματίζονται αυτές της μέρες στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης οφείλονται σε ένα οργανωμένο σχέδιο των ναζί και καθοδηγούνται ξεκάθαρα από τους φυλακισμένους ηγέτες τους. 

Και αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβουν. To διατυμπανίζει ο φυλακισμένος φυρερίσκος στον ιστότοπο που διατηρεί:  "Από τις φυλακές Δομοκού τους στέλνω το μήνυμα και μαζί με εμένα και αγνοί Αγωνιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος, από την Κρήτη και την Μάνη μέχρι τον Έβρο, μήνυμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε και δεν θα αργήσει η ώρα, που θα το διαπιστώσουν. Τίποτε δεν μένει ίδιο όπως ελπίζουν. Η ώρα δεν αργεί που ο Λαός θα θυμηθεί και θα ζητήσει και πάλι την ΑΛΗΘΙΝΗ Χρυσή Αυγή.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021" 

(Το ότι μια καταδικασμένη εγκληματική συμμορία εξακολουθεί να διατηρεί γραφεία και να λειτουργεί κανονικά όπως και το ότι οι φυλακισμένοι ηγέτες της έχουν την δυνατότητα να διασπείρουν τα ναζιστικά τους μηνύματα, δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε καν)

 Δεν θα αναπαράγουμε τα σημερινά γεγονότα τα οποία αναφέρουν ότι οργανωμένοι φασίστες που καμιά σχέση δεν έχουν με την μαθητική κοινότητα οπλισμένοι με τσεκούρια και μαχαίρια επιτέθηκαν σε μαθητές/ιες που θεωρούν αντιφασίστες/ιες, τραυματίζοντας κάποιους/ες. Ανάλογη ειδησεογραφία υπάρχει σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες. 

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι η κυβερνητική κάλυψη που παρέχεται στα ναζιστόμουτρα. Και καλά από την συμπεριφορά των μπάτσων. Απ' αυτούς δεν θα περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Η τοποθέτηση όμως της κυβέρνησης και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο με ανακοίνωση της Κεραμέως –μέσω του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Παιδείας- είναι εξοργιστική! 

Οταν οι δεκάδες μαρτυρίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν δείχνουν την πραγματικότητα, η κυβέρνηση χαϊδεύει τους ναζί και επαναφέρει την "θεωρία των δυο άκρων".  

"Ολη η Χρυσή Αυγή από όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης έχει μαζευτεί έξω από τα ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης και κάνει πιο αισθητή την επικίνδυνη παρουσία της μετά τα συγχαρητήρια που τους έδωσε χτες η Χ.Α για την επίθεσή τους", ακούσαμε να μας λέει σε ραδιοφωνική εκπομπή η κ Πόπη Σαραϊδάρη, εκπαιδευτικός και μέλος του Δ.Σ της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Την ίδια ώρα η αστυνομία αποφεύγει να δώσει τα ονόματα των συλληφθέντων στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν φονικά όργανα, όπως στιλέτα.  Ο λόγος προφανής. Θα διαπιστωθεί αναμφισβήτητα τότε ότι όλοι τους είναι στελέχη της Χρυσής Αυγής.  

Αντί γ' αυτό είχαμε μια κατάπτυστη ανακοίνωση από την Κεραμέως: «Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ανακοινώνει: Βίαιες συμπεριφορές σαν αυτές που σημειώθηκαν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές. Μεμονωμένες ομάδες δεν μπορούν να στέκονται εμπόδιο στην πρόοδο των παιδιών μας και να αμαυρώνουν τα σχολεία μας, χώρους γνώσης, δημιουργίας, ελεύθερης σκέψης. Με αναφορά της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητείται η παρέμβασή του για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης».

Οι δολοφονικές επιθέσεις των ναζί ονομάζονται απλώς "Βίαιες συμπεριφορές", ενώ η κυβερνητική αξιωματούχος παριστάνει να αγνοεί την πολιτική προέλευση των ¨μεμονωμένων ομάδων".  Είναι απ' τις ανακοινώσεις που ντρέπεται και η ντροπή.


Δεν έχει ουσιαστικό νόημα να παραθέτουμε απλώς γεγονότα, ούτε φυσικά να καταγγέλλουμε την αναμενόμενη στάση των κατασταλτικών μηχανισμών. Οπως τονίζεται σε σε ανάρτησή μας μόνο η μ
αζική λαϊκή αυτοάμυνα απέναντι στα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, μπορεί να δώσει αποφασιστική και αποτελεσματική απάντηση στους νοσταλγούς του ναζισμού.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Σεπτεμβρίου 2021 - 8:48 μ.μ.

Φασιστούπολη πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger