Home » , » Αναμένοντας νεοδημοκρατικές αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του Αρη Χατζηστεφάνου

Αναμένοντας νεοδημοκρατικές αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του Αρη Χατζηστεφάνου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:22 μ.μ.

Μόνο ανεύθυνο και επιπόλαιο δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον δημοσιογράφο Αρη Χατζηστεφάνου, οπότε αυτό που δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο twitter κάνει συντρίμμια τους ισχυρισμούς Μπογδάνου ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Πάντως η απίστευτη αθλιότητα του νεοδημοκράτη βουλευτή έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο γι' αυτό αντιδράει με σπασμωδικές ενέργειες. 
Αφού δεν μπορεί για ευνόητους λόγους η Ν.Δ., να διαγράψει τον βουλευτή της προχωράει σε επικοινωνιακές αθλιότητες, όπως την φιέστα που οργάνωσε σήμερα, με την συμμετοχή μάλιστα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πολιτογράφηση των συγγενών του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τροφή δηλαδή στους σανοφάγους αφού αυτή η απόφαση είχε δημοσιευτεί πριν αρκετές μέρες στον ΦΕΚ.

Το ουσιαστικό ζήτημα όμως είναι άλλο. Αν. λέμε αν, αποδειχθεί με αδιάσειστα στοιχεία, αυτό που ισχυρίζεται ο Α. Χατζηστεφάνου, ότι δηλαδή εδώ δεν έχουμε ένα "λάθος εκ παραδρομής", όπως ισχυρίστηκε ο Μπογδάνος για την λίστα με τα ονόματα των παιδιών του νηπιαγωγείου, αλλά μια απόλυτα συνειδητή ενέργεια του νεοδημοκράτη βουλευτή, τότε τί θα πούνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ο πρόεδρος της βουλής;

Να θυμίσουμε εδώ ότι νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Τασούλας έδωσε συγχωροχάρτι στον Μπογδάνο ότι    «Εγώ τον είδα. Με έπεισε είναι πολύ μετανοιωμένος». Αν λοιπόν αποδεχθεί βάσιμος ο ισχυρισμός -για τον οποίο εμείς δεν αμφιβάλλουμε καθόλου- του Α.Χ ότι υπάρχου μάρτυρες πρόθυμοι να καταθέσουν ότι ο Μπογδάνος εν γνώσει του προώθυσε την λίστα με τα ονόματα των νηπίων, θα βγει ο πρόεδρος της βουλής να δηλώσει εξαπατημένος από τον συνάδελφο ομοϊδεάτη του;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:41 μ.μ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη;
Ποια δικαιοσύνη;
Καμία εμπιστοσύνη σε αστούς!
Μόνο μαζικοί αγώνες τσακίζουν το φασισμό.
Τη ναζιστική συμμορία αναγκάστηκαν να τη διαλύσουν μετά το ξέσπασμα του κόσμου.
Αν δεν ήμασταν έξω από το Εφετείο, θα ήταν ίδια η απόφαση;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger