Home » , » Έχουμε υπερδιπλάσιους αναλογικά νεκρούς, από την πανδημία, από το μέσο όρο των υπολοίπων κρατών

Έχουμε υπερδιπλάσιους αναλογικά νεκρούς, από την πανδημία, από το μέσο όρο των υπολοίπων κρατών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Τα νεοδημοκρατικά αποβράσματα βρίζουν το νοσηλευτικό προσωπικό επειδή διαμαρτύρεται για τις απολύσεις συναδέλφων, για να μην τιναχθεί το ΕΣΥ στον αέρα.

Οι Ταλιμπάν της ΝΔ, τα τρολλ που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα, κουνάνε το δάκτυλο σε επιστήμονες!

Είναι αυτοί οι υποκριτές που χειροκροτούσαν τους ιατρούς κατόπιν εντολής της σκανδαλιάρας Μαρέβα.

Είναι τα ζώα που προέτρεπαν τον κόσμο να εμβολιαστεί με τα Astra Zeneka, τα οποία αποσύρθηκαν.

13.669 νεκροί σήμερα. Πολύ κοντά στους 13.685 νεκρούς που ο δεξιός ψάλτης, συγκοινωνιολόγος, άρχων οφικιάλιος, έλεγε πως θα έχουμε, αν δεν παρθούν μέτρα.

Αν περίμεναν μερικές μέρες οι παπάδες, θα βράβευαν το δικό τους όταν έσπαγε το ρεκόρ των 14.000 θυμάτων της κυβέρνησης.

Έχουμε υπερδιπλάσιους αναλογικά νεκρούς από το μέσο όρο των υπολοίπων κρατών εξ αιτίας των μέτρων και της εγκληματικής πολιτικής των - υποτίθεται πετυχημένων (στα γκάλοπ) - Κικίλια Χαρδαλιά και κακό συναπάντημα.

1.319 νεκροί ανά εκατομμύριο με μέσο όρο των άλλων κρατών τους 582,3! Φτάνουμε σε νεκρούς τη Σουηδία, που είχε αποφασίσει την ανοησία της αγέλης. Σήμερα όμως η Σουηδία έχει πολύ λιγότερους ημερήσιους θανάτους και μόλις 46 διασωληνωμένους, σε σύγκριση με τους 346 που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας!

Αλλά θα πω για τους γιατρούς, που έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται για τα χάλια του ΕΣΥ και το φασισμό.

Οι γιατροί οφείλουν να θεραπεύσουν οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Ακόμα κι αν αυτός είναι εγκληματίας. Αυτό λέει ο όρκος τους.

Οφείλουν επίσης να τηρούν ιατρικό απόρρητο. Το τι φάρμακα παίρνει ο καθένας, τι εμβόλια κάνει, το συζητά μόνο με το γιατρό του, κι αυτός είναι υποχρεωμένος να μην το λέει παραέξω.

Βεβαίως δεν περιμένω να καταλάβουν τα βολεμένα φασισταριά της ΝΔ.

Τα κομματόσκυλα έχουν λυσσάξει, είναι σε πανικό. Ο εκβιαστής Μητσοτάκης προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες των εγκλημάτων του στον κόσμο.

Ο αλήτης το σκουπίδι ο Χρυσοχοΐδης έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος της πιο αντιδραστικής ρατσιστικής πολιτικής που κατηγορούσε, χαράτσωνε, φυλάκιζε και έδερνε τους νέους ανθρώπους.

Ο αλήτης, το σκουπίδι, τελείωσε την καριέρα του χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας. Αφού τον έτριψε ο Μητσοτάκης, τον πέταξε. Σα σκουπίδι πήγε στη χωματερή της Ιστορίας.

Αλλά ούτε ο Μητσοτάκης θα γλυτώσει.

Το “Μητσοτάκη γαμιέσαι” που ακούστηκε από τα κανάλια χάλασε την προπαγάνδα και κατέστρεψε τα ψεύτικα πετσωμένα γκάλοπ. Όποτε κι αν τολμήσει να κάνει εκλογές (θα πάει μέχρι τέλους για να φάει όσο το δυνατό περισσότερα), θα συντριβεί.

Βεβαίως δεν πρέπει να περιμένουμε. Ούτε με απλή αλλαγή συμμοριών θα δούμε προκοπή.

Ο Μητσοτάκης θέλει να εδραιώσει τη χούντα. Θέλει να ελέγξει προσωπικά το κράτος, όλο το δημόσιο τομέα. Με πρόσχημα τον εμβολιασμό από εμβόλια πολλών δόσεων που έχουν αμφίβολα αποτελέσματα στις νέες μεταλλάξεις θέλει να άρει τη μονιμότητα, να παραβιάσει ακόμα και αυτό το αστικό σύνταγμα, ώστε να βολέψει περισσότερους δικούς του.

Που αύριο όταν τσακιστεί, θα κάνουν σαμποτάζ με σκοπό να ξανάρθουν οι φασίστες της ΝΔ στα πράγματα.

Οι απολύσεις προσωπικού του ΕΣΥ σε αυτή ακριβώς τη συγκυρία ισοδυναμούν με δολοφονία. Όχι μόνο ασθενών από Κορονοϊό αλλά και αυτών που έχουν ακόμα βαρύτερες ασθένειες. Ιατροί και νοσοκόμοι που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα σοβαρότατα προβλήματα αγωνίζονται να σώσουν ζωές. Τα τρολλ της ΝΔ συκοφαντούν και τρώνε δημόσιο χρήμα.

Ό,τι τα κάνουν τα γαλάζια σκουλήκια οι μέρες της εγκληματικής συμμορίας της ΝΔ τελειώνουν. Μετά θα απαιτηθεί από τον κόσμο απόδοση δικαιοσύνης. Να δείτε τότε πως θα αλλάξουν γνώμη και οι βολεμένοι δικαστές, αν στη δίκη της φασιστικής οργάνωσης της ΝΔ κατέβουν περισσότεροι από όσοι ήμασταν στο Εφετείο. Που δεν κόλλησε κανείς μας ιό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger