Home » , , » Μαζική λαϊκή αυτοάμυνα απέναντι στα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου

Μαζική λαϊκή αυτοάμυνα απέναντι στα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 | 1:05 π.μ.

Από τον ιστότοπο Από την Σπίθα στην Φλόγα

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 

ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Το χτύπημα μιας οργανωμένης και ανακοινωμένης αντιφασιστικής συγκέντρωσης που συγκροτήθηκε σαν αποτέλεσμα φασιστικής-παρακρατικής επίθεσης σε μοίρασμα φοιτητών-νεολαίων σε σχολείο της Σταυρούπολης ενάντια στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, είναι φασιστικό-παρακρατικό χτύπημα απέναντι στην διάδοση του πολιτικού λόγου της νεολαίας, απέναντι στο σύνολο του εργαζόμενου λαού που αγωνίζεται και αντιστέκεται.

Η οργανωμένη επίθεση απέναντι σε φοιτητικούς συλλόγους στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης δείχνει πως οι πυρήνες του φασιστικού παρακράτους διαχέουν το δηλητήριο στη νεολαία, συγκροτούν και εξοπλίζουν πολιτικά και υλικά τάγματα εφόδου απέναντι στους κομμουνιστές/στριες, τους αναρχικούς/ες, τους αγωνιστές/στριες, συνολικά απέναντι στο λαϊκό κίνημα και σε όποιον αγωνίζεται απέναντι στο βάρβαρο καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό σύστημα. 

Η οργανωμένη επίθεση απέναντι στους φοιτητικούς συλλόγους, υπενθυμίζει πως δεν τελειώσαμε με το φασιστικό θηρίο επειδή καταδικάστηκε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής . 

Οι φασιστικές-νεοναζιστικές-παρακρατικές οργανώσεις ανασυγκροτούνται μέσα στο σκοταδιστικό-αντιεμβολιαστικό-κίνημα, επιζητούν το δικό τους ρόλο μέσα στην κρίση του συστήματος σαν χρυσή εφεδρεία της εξαρτημένης άρχουσας τάξης και του διεθνούς ιμπεριαλισμού.

Οι θεσμικοί-κυβερνητικοί φασίστες με κουστούμια μέσα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρά την πρόσκαιρη «κόντρα» της μητέρας παράταξης με το αντιεμβολιαστικό κίνημα που διαδηλώνει απέναντι στο «νέο υγειονομικό φασισμό», δηλαδή με τους δεξιούς-ακροδεξιούς ψηφοφόρους της που βγαίνουν στο δρόμο- χωρίς να κατατάσσουμε προφανώς το πλειοψηφικό κομμάτι του εργαζόμενου λαού που δεν εμβολιάζεται για λόγους φόβου και έλλειψης εμπιστοσύνης- τρίβουν τα χέρια τους.

Γιατί η παράλληλη κατασταλτική οργάνωση που ξεπρόβαλλε σήμερα και χτύπησε αυτούς που αγωνίζονται απέναντι στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας και στο πέταγμα 40.000 μαθητών έξω από το πανεπιστήμια υλοποιεί και την δικιά τους ατζέντα. Αυτή της βάρβαρης υποβάθμισης της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, των ταξικών φραγμών στην εκπαίδευση, της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, κάθε άρθρο του νόμου Κεραμέως που σπέρνει σκοτάδι στις κατακτήσεις του εργαζόμενου λαού και των παιδιών του, σε συνέχεια της αντιεκπαιδευτικής-αντεργατικής-αντιλαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απέναντι στην φασιστική-παρακρατική πρακτική και τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, ξανά να απλωθεί σε κάθε σχολείο,σε κάθε πανεπιστήμιο,σε κάθε χώρο δουλειάς η αντιφασιστική πρακτική και λόγος, το ταξικό-λαϊκό-νεολαϊιστικο κίνημα να απαγορεύσει στους φασίστες να σηκώσουν κεφάλι. 

Οργανωμένα, δυναμικά, μαχητικά όπου απλώνεται χέρι απέναντι στην εργατική τάξη, το λαό και την νεολαία να κόβεται. 

👉 Με όπλο την Μαζική Λαϊκή Αυτοάμυνα να τσακίσουμε τις νεοναζιστικές-φασιστικές-παρακρατικές συμμορίες και τα κρατικά αδέρφια τους, με όπλο την οργανωμένη-λαϊκή περιφρούρηση να απαγορεύσουμε μαχητικά κάθε απόπειρα χτυπήματος των λαϊκών διαδηλώσεων-συγκεντρώσεων και της διάχυσης του πολιτικού-ριζοσπαστικού λόγου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 3:52 μ.μ.

https://youtu.be/m755sfLAKko

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger