Home » , » Με την καθοδήγηση της διεύθυνσης του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης αλώνιζαν οι φασιστικές ομάδες (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με την καθοδήγηση της διεύθυνσης του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης αλώνιζαν οι φασιστικές ομάδες (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:55 μ.μ.

Δεν θα λέγαμε ότι προκαλεί ιδιαίτεροι εντύπωση η το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι "εκπαιδευτικοί " οι οποίοι όχι απλώς ενστερνίζονται τι πολιτικές θέσεις που εκφράζει το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου, αλλά και δίνουν κάλυψη και βοήθεια στην εγκληματική συμπεριφορά των μελών της εγκληματικής συμμορίας. 

Το παρακάτω δημοσίευμα που αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα 902, μας αναφέρει μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που έγιναν στον χώρο που στεγάζονται τα :ΕΠΑΛ Σταυρούπολης:

Mε την καθοδήγηση της διεύθυνσης του σχολείου, οι φασιστικές ομάδες αλώνιζαν μέσα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο, που προέρχεται από την ιστοσελίδα «thesstoday.gr», φαίνεται η διεύθυνση του σχολείου να προσπαθεί να φυγαδεύσει εκτός του ΕΠΑΛ μια τέτοια ομάδα φασιστοειδών.

Στη συνέχεια, όταν γίνονται αντιληπτοί από τους διαδηλωτές, επιστρέφουν μέσα στο σχολείο και η διεύθυνση τους υποδεικνύει άλλη οδό διαφυγής  από την πίσω μεριά, λέγοντάς τους πως «έχει ένα κενό στα κάγκελα»... 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:05 μ.μ.

Ειναι πραγματικη η καταντια κάποιων εκπαιδευτικών που υποθαλπτουν ακροδεξιες συμμορίες

30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:36 μ.μ.

Ποιο ΕΠΑΛ ειναι; Ποιο πουσταριο το παιζει εκπαιδευτικος και δεν δινετε τα στοιχεια του; Οι αλλοι εκπ/κοι βουβα; Φοβουνται τον μισθουλακο και ξεχνουν ποιος ειναι ο ρολος τους μεσα στο σχολειο;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger