Home » , , , » Η "Καρφίτσα" του 21ου αιώνα...

Η "Καρφίτσα" του 21ου αιώνα...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 | 7:03 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Βλέποντας καθημερινώς πλέον τα φρικτά έργα των  κρατικών κατασταλτικών δυνάμεων, από δολοφονίες νέων παιδιών, μέχρι τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας, της κυρίας Απατζίδου, βουλευτίνας του κόμματος του Γ. Βαρουφάκη, πολλοί από μας λένε ανοιχτά πια ότι το κυβερνητικό κηφηναριό του Μητσοτάκη κάνει τα πάντα για να μας γυρίσει ξανά, χωρίς προσχήματα, στην εποχή των Γκοτζαμάνηδων. 

Των Γκοτζαμάνηδων που δολοφονούσαν ή που τραυμάτιζαν μες στο κέντρο της πόλης τα μέλη, ακόμη και τους βουλευτές της ΕΔΑ, με τη χορηγία και την κάλυψη των μπασκίνων του Μήτσου και του Κουμουτσή. Νομίζω όμως ότι αυτή η φράση δεν αποδίδει επακριβώς το συντελούμενο σήμερα προτσές. 

Σήμερα οι Γκοτζαμάνηδες δεν χρειάζονται κάν να δουν στο σκοτάδι! Σήμερα, αντί για τα τότε τύποις μεν ξεχωριστά, και ανεπισήμως συνεργαζόμενα μεταξύ τους συστατικά στοιχεία της τυραννίας (το επίσημο δεξιό κράτος του  Γλύξμπουργκ και  της ΕΡΕ αφενός, και αφετέρου το δεξιό παρακράτος των πρώην δοσίλογων εντιμοτάτων φον Γιοσμά και λοιπών... ξερασμάτων) είναι πλέον αρκετό από μόνο του το ένστολο σώμα των πιο επισήμων... σύγχρονων Γκοτζαμάνηδων που μπορεί κανείς να φανταστεί! 

Είναι το σημερινό, το... αστικοδημοκρατικό, το καθαρά κρατικό μπατσο-φασισταριό. Το ένστολο φασισταριό του κράτους, που κυκλοφορεί στη πιάτσα εδώ και τριάντα εφτά χρόνια, ελέω των τότε πασόκων αστών πολιτικών απατεώνων, με το πιο παραπλανητικό ψευδώνυμο που μπορούσε ποτέ να δοθεί σε μία φασιστική σφηκοφωλιά:  με το ψευδώνυμο "ΕΛ.ΑΣ."!!!  

Είναι μια "ΕΛ.ΑΣ." που "αναδιοργανωμενη" ανέλαβε δράση επί πράσινης "αλλαγής" με την καθοδήγηση του Δροσογιάννη και του Αρκουδέα, με πρώτο ίσως μεγάλο επίτευγμά της το ηρωικό κατόρθωμά του Μελίστα, την εξόντωση του δεκαπεντάχρονου Μιχάλη Καλτεζά

Είναι η ίδια "Ελ. Ασ." που αναδιοργανωμένη εκ νέου από το γέρο-Μητσοτάκη και το Σημίτη έγραψε νέα σειρά κατορθωμάτων με αποκορύφωμα το ...έπος των Κορκονέα και Σαραλιώτη, επί (μικρού, ελάχιστου) Καραμανλίσκου το Δεκέμβρη του 2008... 

Είναι η ίδια αυτή "Ελ.Ασ" που επί Μητσοτάκη του νεότερου, Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκου και σίας γράφει καθημερινά αμέτρητα τώρα πια τα "έπη" της πάνω στα κορμιά του ελληνικού λαού....  

Είναι ο επίσημος θεσμός- εσμός των δήμιων που σιτίζεται από τις δικές μας τις τσέπες, αποκλειστικά για να μας δέρνει, να μας κλωτσοπατάει, να μας υποδουλώνει και ενίοτε να μας δολοφονεί εν ψυχρώ επικαλούμενος πάντοτε ότι βρισκόταν σε ..."άμυνα". 

Ένας ένστολος μαύρος συρφετός, μια εντελώς επίσημη και ευρωπαϊκών προδιαγραφών ..."Καρφίτσα" του 21ου αιώνα, που υπάρχει εκατό τοίς εκατό "κατά νόμον", για να δρα αποκλειστικά προς όφελος μιας μικρής ...σπείρας παρασίτων, προς όφελος των καπιταλιστών εκμεταλλευτών της κοινωνίας και μιας ακόμη μικρότερης σε αριθμό συμμορίας: των αστών πολιτικών,των λακέδων στη δούλεψη των εκμεταλλευτών. 

Δεν του χρειάζεται πια  αυτού του κράτους ούτε καν η συνδρομή της συμμορίας του εντιμοτάτου Καλαμπόκα, όπως το '90. 

Η ένστολή φράξια  σύγχρονων Ες-Ες "ο ΔΙΑΣ" (αν και περισσότερο θα ταίριαζε το όνομα "Ο ΧΑΡΟΣ" ή  έστω "Ο Πλούτων",) σε συνεργασία με τα ΜΑΤ, δρουν πολύ αποτελεσματικότερα από τα αποβράσματα των "Κενταύρων της ΟΝΝΕΔ"(που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από κάτι δεξιά κομματικά γαϊδουρομούλαρα και λοιπά "ούγκανα" με ανθρωποειδή μορφή, ένα πράγμα μισό ανθρωποειδες, μισό τετράποδο...) 

Η μόνη επομένως απάντηση που ταιριάζει να δώσουν σε αυτό το αίσχος τα πραγματικά αριστερά κόμματα της χώρας, όσα δηλαδή από αυτά που προβάλλουν τίτλο κομμουνιστικό ή ριζοσπαστικό, σημαία κόκκινη, με η χωρίς σφυροδρέπανο,  αν πράγματι τιμούν και σέβονται τις αρχές που διακηρύσσουν, είναι να προβάλλουν από τώρα και από κοινού μάλιστα, την στοιχειώδη αλλά ρηξικέλευθη πολιτική απαίτηση της εργατικής τάξης,: πλήρη αφοπλισμό και διάλυση εκ βάθρων της σημερινής "Ελ.Ασ.", και μαζί το κοινό προγραμματικό αίτημα όλων των αριστερών κάθε εποχής, για τη συγκρότηση  -στη θέση της μπατσαρίας που θα διαλυθεί-  ενός δημοκρατικού σώματος λαϊκών πολιτοφυλάκων, εκλεγμένων και ελεγχόμενων από τα όργανα εξουσίας του λαού, μιας πολιτοφυλακής που θα χτυπάει αποφασιστικά το κοινό αντιλαϊκό έγκλημα, π.χ. την καταπάτηση και κλοπή της δημόσιας περιουσίας από τους λίγους, το έγκλημα που έχει ρίζα του την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μιας πολιτοφυλακής όμως που δεν θα έχει το παραμικρό δικαίωμα να σηκώσει χέρι πάνω στον εργαζόμενο ελληνικό λαό, στα παιδιά του, στις οργανώσεις του και στα δικαιώματά του. 

Επιπλέον να βροντοφωνάξουν από κοινού: Σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία όλων  των σημερινών ένστολων φασισταράδων που αποδεδειγμένα συμπεριφέρθηκαν στο λαό μας σαν κοινοί βασανιστές και δολοφόνοι. Είναι πασίγνωστοι και δεν χωρούν εκπτώσεις στην πάταξη του κρατικού εγκλήματος!  

Ταυτόχρονα, διακήρυξη  από μέρους όλων των πραγματικών αριστερών δυνάμεων του αιτήματος για τη διάλυση εκ βάθρων του τωρινού -σάπιου ως το μεδούλι-δικαστικού συστήματος,  που καλύπτει με κάθε πρόσφορο μέσο το φασιστικό όργιο των μπάτσων και που φροντίζει να πέφτουν στα μαλακά οι κρατικοί δήμιοι, ακόμα και οι φονιάδες. Αντικατάστασή του συστήματος αυτού που θα διαλυθεί από νέα, αιρετά και ανακλητά δικαστήρια, με  δικαστές που θα εκλέγονται από όλο το λαό μεταξύ των νομικών και που θα λογοδοτούν απευθείας στο λαό που τους εξέλεξε. 

Και φυσικά, η μίνιμουμ προϋπόθεση για την προώθηση όλων των παραπάνω στόχων, αποτελεί όχι απλώς το πέταγμα με τις κλωτσιές από κάθε κυβερνητικό πόστο του σημερινού γενίτσαρου υπουργού των μπάτσων, που συγκαλύπτει το όργιό τους, αλλά το πέταγμα πυξ-λαξ στα σκουπίδια από το λαό μας ολόκληρης αυτής της μαφίας λωποδυταράδων και δήμιων που παριστάνει σήμερα την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Ξεσηκωμός λαϊκός δηλαδή,  πρέπει να μεθοδευτεί, να οργανωθεί και να σαλπιστεί από τον Έβρο ως την Κρήτη, για τη συντριβή και τη διάλυση της δεξιάς "κυβέρνησης", ως το πρώτο βήμα, το εντελώς μίνιμουμ των πολιτικών και κοινωνικών προϋποθέσεων, για να ανασάνουμε και να αρχίσουμε να ανοίγουμε επαναστατικά τους νέους δρόμους για τη χώρα μας και τον κόσμο ολόκληρο. Τους δρόμους της προλεταριακής ή λαϊκής επανάστασης και αναγέννησης, μέσα από τους οποίους απαρέγκλιτα περνάει η υλοποίηση των βασικών αιτημάτων του λαού μας που τέθηκαν παραπάνω. Τίποτε λιγότερο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

28 Οκτωβρίου 2021 στις 12:35 π.μ.

Σύντροφε Νίκος από Βόλο, η πρότασή σου: " ...τα πραγματικά αριστερά κόμματα ... με ή χωρίς σφυροδρέπανο κ.λ.π...." να προβάλλουν την απαίτηση για "πλήρη αφοπλισμό και διάλυση εκ βάθρων της σημερινής ΕΛ.ΑΣ", στα πλαίσια του διαχρονικού αστικού κοινοβουλευτικού κρετινισμού όπου θα προταθεί, έχεις την αυταπάτη ότι θα ψηφιστεί και θα υλοποιηθεί; Ειλικρινά σε ρωτάω έκπληκτος και αναμένω αν θές διευκρινίσεις. Σώμα λαϊκών πολιτοφυλάκων μπορεί να υπάρξει μόνο κατόπιν ένοπλης λαϊκής επανάστασης...Μέχρι τότε, καθίστε άοπλοι να ξεκαβλώνει (συγνώμη για τη λέξη) ο κάθε ναζιστής πάνοπλος μπάτσος, δέρνοντας και φονεύοντας λαϊκούς αγωνιστές - διαδηλωτές - ακόμη και απλούς περαστικούς... ΔΕΝ είμαστε στην εποχή του Κοτζαμάνη και της "Καρφίτσας" και του "Σχεδίου Περικλής" του πεθαμένου φασίστα Κων. Καραμανλή. Είμαστε στην εποχή της νέας "λευκής τρομοκρατίας" και η μόνη απάντηση που πρέπει να δωθεί είναι: "ΝΕΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ" στην ΕΛ.ΑΣ που εσύ ο ίδιος πολύ σωστά λές (και έτσι είναι) ότι είναι φασιστική σφηκοφωλιά. Είναι γνωστό, ότι από τις σφηκοφωλιές προστατεύεσαι ΜΟΝΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΕΣ... ΑΝΤΩΝΗΣ.

28 Οκτωβρίου 2021 στις 8:27 π.μ.

Φίλε Αντωνη, δεν κατάλαβες το πνεύμα της πρότασης "προς τα αριστερά κόμματα". Αποσκοπεί ακριβώς στο σπάσιμο του κοινοβουλευτικού κρετονισμού που επικρατεί σήμερα και στην παρότρυνση προς το λαϊκό κίνημα να αρχίσει να βγαίνει από τις κοινοβουλευτικές συνήθειες και να διατυπώνει αιτήματα που ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗΦΌΡΑ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ μπορούν να υλοποιηθούν. Αυτά όμως σαν στόχοι για το μέλλον πρέπει από τώρα να αρχίσουν να ξαναγίνονται υπόθεση του λαού μας, που εδώ και δεκαετίες έχει γίνει το παν για να τους λησμονήσει. Είδες εσύ κανένα από τα αριστερά κόμματα εδώ και σαράντα τόσα χρόνια να ζυμώσει στις μάζες τη διάλυση της μπασκιναρίας και της αστικής ψευτοδικαιοσύνης, το αίτημα για μιαν αιρετή-σνακλητή λαϊκή δικαιοσύνη και για μια εξίσου αιρετή και ελεγχόμενη πολιτοφυλακή; Είδες να δίνουν στο λαό μια τέτοια προοπτική που φυσικά μόνο η επανάσταση κι η συντριβή του αστικού κράτους μπορεί να την κάνει πράξη; Εγώ είδα τόσα χρόνια μόνο ευχολόγια και παραμύθια για κάποιον λέει ριζικό εκδημοκρατισμό της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, όπως και του στρατού, και μπόλικα διαβήματα υπέρ των ... εργασιακών δικαιωμάτων των μπάτσων!! Πρέπει λοιπόν να ξαναγραφτούν στις σημαίες του κινήματος τα πραγματικά μεγάλα ζητούμενα,που ξεχάστηκαν, και που η λευκή τρομοκρατία του σημερινού καθεστώτος τα καθιστά ολοένα και πιο επίκαιρα για υλοποίηση, με συντριβή οπωσδήποτε αυτού του καθεστώτος. Αυτό είναι το πνεύμα του κειμένου μου. Ως πρώτο προκαταρκτικό βήμα που μπορεί να αλλάξει την πορεία των πολιτικών εξελίξεων και να γίνει έναυσμα για το προχώρημα της λαϊκής επαναστατικής διαδικασίας στην Ελλάδα (και που η ένοπλη εξέγερση, που τόσο ποθείς, είναι το ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ,ΤΟ ΕΠΙΣΤΈΓΑΣΜΑ αυτής ακριβώς της διαδικασίας) είναι κατά τη γνώμη μου, η οργανωμένη λαϊκή κινητοποίηση με αίτημα να πάει στα σκουπίδια άμεσα η κυβέρνηση εκείνη που έχει κάνει σημαία της και πρακτική της την κρατική τρομοκρατία. Να εξαρθρωθεί και να συντριβεί με λαϊκή κινητοποίηση. Πόση αλήθεια δυναμική και επαναστατική αισιοδοξία, πόση πείρα αγώνα δεν θα είχε δώσει στο λαό μια τέτοια κινητοποίηση και μια τέτοια πρώτη νίκη ενάντια σε μια αστική κυβέρνηση κρατικών τρομοκρατών! Δεν θα ήταν νίκη για την επανάσταση, αν το 2008 τα αριστερά κόμματα καθοδηγούσαν οργανωμένα το νεολαιίστικο ξέσπασμα του Δεκέμβρη, κινητοποιώντας το λαό συνειδητά στην κατεύθυνση να ανατρέψει στους δρόμους της δεξιά του Καραμανλή; Ή αντίστοιχα,το 2012, αντί να ζητούν εκλογές, να οργανωθούν και να καθοδηγήσουν τη λαϊκή διαμαρτυρία στους δρόμους για να συντριβεί η κυβέρνηση του Παπαδήμιου και να μην φτουρήσει η ενωμένη πασοκοδεξιά κι ο ΣαμαροΒενιζέλος; Θα είχε έρθει πιο κοντά ή πιο μακριά η επανάσταση κι η νίκη, αν τότε ο λαός κατάφερνε μια ανατροπή αστικής κυβέρνησης στους δρόμους; Αυτό είναι το πνεύμα του κειμένου.

28 Οκτωβρίου 2021 στις 8:07 μ.μ.

Μάλλον μπερδεύτηκα από το γράμμα της προτασής σου και δεν αντιλήφθηκα το πνεύμα. Εντάξει. Χρησιμότατες οι διευκρινίσεις σου και σε ευχαριστώ φίλε Νίκος από Βόλο! ΑΝΤΩΝΗΣ.

28 Οκτωβρίου 2021 στις 10:13 μ.μ.

Τα ειπε ακομα μια φορα πολυ σωστα ο Νικος απο βολο.

29 Οκτωβρίου 2021 στις 4:02 μ.μ.

Μεγάλε τιμονιέρη Νίκο. Ονειρεύεσαι τον ξεσηκωμό χωρίς την εργατική τάξη; Αν όχι, δεν σε είδα τόσες μέρες, εσένα τον λαλίστατο, να γράφεις για τον αγώνα που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στην COSCO με απεργία, συγκεντρώσεις και πορείες, παραστάσεις στο ΥΕΝ αλλά και κάλεσμα σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης χθες Πέμπτη. Ούτε βέβαια και το Blog αναφέρθηκε, εκτός από μία αναφορά τη Δευτέρα. Ίσως ήσασταν απασχολημένοι με την οργάνωση της λαϊκής αντιβίας, ίσως περιμένετε κανένα post από τον Πολάκη ή τον Βαξεβάνη για να σχολιάσετε, δεν ξέρω.
Τα έχουμε ξαναπεί: ταξικό κίνημα υπάρχει. Εσείς καταγράφεστε απόντες.

29 Οκτωβρίου 2021 στις 11:47 μ.μ.

Σιγά, σιγά, ώ μέγιστε Aχιλλεύ μαινόμενε, μην κάθε το πεδίον του Σκαμάνδρου. Την Τροία όσο και να το θες,δεν θα την πάρεις, τουλάχιστον με αυτές τις μεθόδους! Κόψε λίγο αυτή την καταραμένη φούρια του νεοφώτιστου, ώ ταξικότατε αγωνιστά "από το Κάιρο (κατά Περισσού μεριά) ενταύθα"! Πάρε μια ανάσα, γιατί κινδυνεύεις να καταπιείς το ίδιο το φαρμάκι του σεχταριστικού πάθους που σε κυριεύει. Κάνε ολίγον κράτει στους χαρακτηρισμούς σου. Μέχρι τώρα το σιναφι του νεόκοπου σεχταρισμού - τού ούλτρα ανόθευτου "ταξικού επαναστατισμού" και πάσης Ελλάδος στο οποίο μεταμορφώθηκε η παραδοσιακά ρεφορμιστική κοινοβουλευτική ηγεσία του "Καΐρου"- κατηγορούσε όλους εμάς τους άλλους, τους εκτός της μάντρας κομμουνιστές, αποκλειστικά για το τι λέγαμε ή το τι γράφαμε. Τώρα οι ούλτρα ταξικιστές μας (κάτι σαν τα μυρμήγκια όταν βγάζουν φτερά...), έχουν απογειωθεί ολότελα: Εκτοξεύουν εναντίον μας τις προκατασκευασμένες ρετσέτες τους, όχι μόνο, ούτε καν γι'αυτά που εμείς οι άλλοι γράψαμε, αλλά για όσα ...δεν γράψαμε!! Αυτό δεν έχει ματαγίνει! Η στενοκεφαλιά των φανατισμένων νεοκοπων οπαδών του "Καΐρου ενταύθα" σπάζει πλέον κάθε ρεκόρ. Αφήνοντας λοιπόν στην άκρη τις ανοησίες περί αναμονής από εμάς τών ποσταρισμάτων του ΣΥΡΙΖΑίου... Πολάκη, πηγαίνουμε στο αποκορύφωμα της ταξικής δράσης των φίλων μας από το "Κάιρο", μιας δράσης που τη διεκδικούν άλλωστε μονοπωλιακά για τα τέσσερα από τα σωματεία της ΠΝΟ που ελέγχουν: τους αγώνες των εργατών στο λιμάνι του Πειραιά και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στους ηρωικούς ναυτεργάτες. Πόσες και πόσες φορές δεν έχει γράψει για όλα αυτά το τίμιο τούτο μπλογκ, το Βαθύ Κόκκινο, που μάς φιλοξενεί; Πριν δυο μέρες δεν είχε δημοσιεύσει, για παράδειγμα τις σχετικές ανακοινώσεις της ΠΕΝΕΝ; Αν πάλι έφτανε στο Βαθύ Κόκκινο οποιαδήποτε ανακοίνωση για την απεργία εκ μέρους ΕΝΔΕΠ των λιμενεργατών, ή εκ μέρους της ΠΕΜΕΝ ή του ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ή της Ένωσης των Μαγείρων εμπορικού Ναυτικού για τις κινητοποιήσεις ενάντια στην εφοπλιστική εκμετάλλευση, δεν θα τηλθε δημοσίευε επίσης όλες και ολόκληρες αυτό εδώ το μπλογκ; Ούτε συζήτηση ότι θα τη δημοσίευε αμέσως. Αλλά εδώ συμβαίνει κάτι διαφορετικό: κάθε αναφορά του Βαθέος Κόκκινου ή οποιοσδήποτε άλλου στη συγκεκριμένη Πανελλήνια Ένωση των Ναυτών εμπορικού Ναυτικού και στο σύντροφο Αντώνη Νταλακογιώργο θεωρείται από το σεχταριστικό "Κάιρο" κάτι σαν έγκλημα καθοσιόσεως. Ίσως γιατί το σωματείο αυτό ξέφεύγει τον έλεγχο των κ.κ. Αλέκας, Γόντικα, Παρασκευά, Μαρίνου και Αρβανιτάκη...

30 Οκτωβρίου 2021 στις 8:29 π.μ.

"Αψιλλεύ, μην καις το πεδίον του Σκαμάνδρου", ήταν η αρχική φράση στο παραπάνω κείμενο, αλλά ανάθεμά τα τα έξυπνα πληκτρολόγια αφής, που έχουν βάλει στο κινητά τηλέφωνα! Αυτά γράφουν ο,τι τους καπνίσει Και χαλάνε το πνεύμα που μπορεί να δημιουργήσει μια αναφορά στο ομηρικό έπος. Έτσι αυτό εδώ το κινητό έγραψε το "καις" ως ..."κάθε" (Δεν έχουν ιδέα από Όμηρο, ούτε τα κινητά τηλέφωνα ούτε αυτοί που τα πλασάρουν στην πιάτσα)

30 Οκτωβρίου 2021 στις 10:13 π.μ.

Ενδιαφέρον το παραλήρημά σου ω λαλίστατε, αλλά για να καταλάβω: η απάντησή σου στο σχόλιό μου ότι θάψατε την κινητοποίηση των εργαζομένων της Cosco είναι 1) το σωματείο ανήκει στο ΠΆΜΕ 2) εμείς δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ (η οποία δεν αφορούσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά το θάνατο του εργάτη) και 3)αν μας είχαν στείλει δελτίο τύπου, θα το δημοσιεύαμε. Κλείνει το λιμάνι της Cosco για τρεις μέρες και εσείς θέλετε δελτίο τύπου για να το αναφέρετε.
Τα υπόλοιπα παραληρηματικά που αναφέρεις, δεν με ενδιαφέρουν,είναι για κατανάλωση των unknown θαυμαστών σου.
ΥΓ Δεν θέλω να σου χαλάσω το αφήγημα, αλλά να σου πω ότι δεν ανήκω στο ΚΚΕ.

30 Οκτωβρίου 2021 στις 4:59 μ.μ.

Ναι καλά, τώρα πια μας έπεισες ολοκληρωτικά για την μη ... κομματική σου προέλευση, ώ ...αλαλίστατε και μη παραληρούντα συ,Αχιλλεύ! Τώρα πια σαφέστατα έχουμε πεισθεί ότι εσύ ειδικά πράγματι δεν ...ανήκεις στο "Κάιρο του σημερινού Περισσού"!! Κάτι τέτοιους όμως, φιλαράκι μου, πολλοί από μάς τους έχουμε φάει στη μάπα για πολλά πολλά χρόνια, εντός Περισσού, τουλάχιστον ως το περιβόητο συνέδριο του 2013, και αναγνωρίζουμε πια και το "ντορό" και τη μυρουδιά τους από χιλιόμετρα! Νέο ρεκόρ φυσικά στην κατηγορία αυτή αποτελεί εδώ το γεγονός ότι σήμερα ένας τέτοιος ξεκάθαρα οπαδός του τωρινού Περισσού "απαρνείται", εντελώς παραπλανητικά και χωρίς καμία πειστικότητα, την κομματική του ταυτότητα, μόνο και μόνο για να μας ξενερώσει... Νεες μεθοδες του μηχανισμού! Αλλά προσωπικά ούτε αυτό με ξαφνιάζει πλέον, αφού ξέρω πολύ καλά το τωρινό πολιτικό επίπεδο των πολύ φανατισμένων "πούρων ταξικιστών" αυτού του χώρου. Και κάτι τελευταίο, επειδή απευθύνεσαι σε μένα. Εγώ δεν είμαι ούτε ο υπεύθυνος ούτε ο αρχισυντάκτης κανενός μπλογκ, ούτε καθορίζω την ύλη που θα δημοσιευθεί. Άρθρα και σχόλια γράφω και στέλνω. Το ότι μου τα δημοσιεύουν είναι κάτι για το οποίο δημοσίως ευχαριστώ αυτούς που τα δημοσιεύουν. Σου απάντησα όμως ήδη ότι η γραμμή αυτού εδώ του καθαρού, έντιμου και γνήσια αγωνιστικού μπλογκ που φιλοξενεί τις απόψεις ολουνών μας και η καθημερινή ανάγνωση όλης της δημοσιευμένης ύλης του μας πείθουν ότι το Βαθύ Κόκκινο πράγματι δημοσιεύει χωρίς διακρίσεις όλες τις ανακοινώσεις όλων των αγωνιζόμενων συνδικάτων, όπως και όλων των αριστερών πολιτικών συλλογικοτήτων και προσώπων που του στέλνονται. Όλων ανεξαιρέτως, χωρίς διάκριση και χωρίς τίποτα να παρασιωπήσει. Επομένως, δεν έχουν καμία πέραση εδώ οι πρόσχηματικές επινοήσεις ορισμένων τις τελευταίες ημέρες, πως (τάχα μ' τάχα μ') το Βαθύ Κόκκινο ξέχασε τον νεκρό λιμενεργάτη και τον απεργιακό αγώνα των λιμενεργατών της ΕΝΕΔΕΠ στον Πειραιά. Για όλα έχει γράψει και συνεχώς γράφει. Κάντε τον κόπο να τα διαβάζετε. Άντε μπράβο, για να τελειώνει το άνοστο αυτό καλαμπούρι!

31 Οκτωβρίου 2021 στις 1:24 π.μ.

Μεγάλε τιμονιέρη, μην χάνεις την ψυχραιμία και απογοητεύεις τους unknown θαυμαστές σου. Παρά την προσπάθειά σου να πείσεις για το αντίθετο, η ουσία παραμένει η ίδια: ούτε εσύ που αρθρογραφείς ή σχολιάζει για κάθε ζήτημα ούτε το blog, αναφερθήκατε στην συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση, καθώς και στο κάλεσμα του σωματείου για συγκέντρωση συμπαράσταση στις 28 Οκτώβρη. Είναι προφανές δικαίωμά σας να το κάνετε, αλλά η προσπάθειά σου να ισχυριστείς το αντίθετο είναι αστεία. Τα πράγματα είναι απλά: επιλέξατε να θάψετε το γεγονός.
Όσον αφορά την κομματική μου ένταξη: μου είναι παντελώς αδιάφορο αν με πιστεύεις ή όχι. Η τοποθέτησή σου όμως, με όλο αυτό το προβοκατόρικο στυλάκι "σας ξέρω καλά εσάς του Περισσού", σε κάνει ακόμα πιο αστείο.
Καμώσου, που λένε και στο χωριό μου.

31 Οκτωβρίου 2021 στις 6:50 π.μ.

Ό,τι είχε να ειπωθεί με σένα, ειπώθηκε και τελείωσε. Τα υπόλοιπα θα εξυπηρετούσαν απλώς τους σκοπούς της προβοκάτσιας σου. Είναι θλιβερό το κατάντημα των τυφλών ακόλουθων μιας ηγεσίας που θα αποτιμηθεί ιστορικά μια μέρα ως καταστροφική για το ίδιο της το κόμμα... Δεν πρόκειται λοιπόν να ξανααπαντήσω σε κάτι τέτοια τρολ του διαδικτύου σαν εσένα που, το μόνο το οποίο έμαθαν στο χωριό τους και ξέρουν να κάνουν είναι, σε τελική ανάλυση, να "καμώμονται".-


31 Οκτωβρίου 2021 στις 6:14 μ.μ.

Μεγάλε Τιμονιέρη Νίκο. Έγραψες τόσες πολλές σειρές για να καταλήξεις ότι είμαι προβοκάτορας, τρολλ, τυφλός ακόλουθος κλπ. Θεωρείς έτσι ότι απάντησες στο αρχικό μου σχόλιο. Δικαίωμά σου. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Είσαι ένα ταξικό ναυάγιο, ένας κομμουνιστής που δεν ανήκει σε καμία συλλογικότητα (!!!) , όπως ο ίδιος έχεις πει και προσπαθείς να μας πείσεις ότι γιαυτό φταίνε οι συλλογικότητες και τα κόμματα και όχι εσύ. Θα είχες πλάκα αν δεν ήσουν τραγικός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger