Home » , » Δικαστικά παραλειπόμενα...

Δικαστικά παραλειπόμενα...

Από giorgis , Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 | 10:12 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Δεν θα επαναλάβουμε την άποψη που έχουμε για έναν βασικό πυλώνα του συστήματος, αυτόν που ονομάζεται αστική δικαιοσύνη. 
Μου δημιουργήθηκε η διάθεση όμως να γράφω ένα παραπολιτικό σχολιάκι με αφορμή τα όσα αποκαλύφθηκαν από δημοσίευμα της "ΕφΣυν" σχετικά με κάποια χρήματα του ελληνικού λαού, τα οποία έκαναν "φτερά" και γενικά που κατέληξαν τα ποσά από την περιβόητη λίστα του "αυτοφωράκια" Πέτσα.

Πριν από καιρό, ένας δημοσιογράφος και σημερινός βουλευτής, του κυβερνητικού κόμματος, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, είπε μια μαλακία σε ραδιοφωνική του εκπομπή: «Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων - ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους». 

Σ' αυτή την περίπτωση, λοιπόν, βρέθηκε εισαγγελέας για να διατάξει προκαταρκτική εξέταση, για το ενδεχόμενο αυτό αδίκημα. Δημόσιοι υπάλληλοι κατανάλωσαν δεκάδες εργατοώρες να παίρνουν καταθέσεις, να κάνουν έρευνα για να εντοπίσουν τους πιθανούς ενόχους γι' αυτή την "παρανομία".

Σ΄ αυτή την  γελοία φάση έγιναν μια σειρά κινήσεις από τους "ευαίσθητους λειτουργούς της Θέμιδας" για να εντοπισθούν αυτοί που διασάλευσαν την "νομιμότητα".

Πρόβλεψη: Τώρα δεν θα βρεθεί εισαγγελέας να ασχοληθεί για την λεηλασία του δημοσίου χρήματος που αποκαλύπτει η "ΕφΣυν". Οπως δεν βρέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν κανένας δικαστής να ασχοληθεί με τις συγκλονιστικές περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιογραφίας στις οποίες μπάτσοι απείλησαν και εκβίασαν ένα ψυχικά ασταθή άτομο να καταθέσει φαντασιώσεις οι οποίες έστειλαν στην φυλακή για εφτά μήνες τον Αλέξανδρο Μ., τον επονομαζόμενο "Ινδιάνο". 

Οπως δεν βρέθηκε κανένας εισαγγελέας να ζητήσει να λογοδοτήσουν οι μπάτσοι οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την λούμπα που βρισκόταν μια κοπέλα θύμα των εξαρτησιογόνων και τις επέβαλλαν και υπογράψει μια κατάθεση που είχαν κατασκευάσει για να ενοχοποιηθούν δυο μέλη του "Ρουβίκωνα".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger