Home » , » Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονκότητας"

Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονκότητας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 | 12:30 μ.μ.

Δείτε το και σαν σύντομη ιστορική αναδρομή

Ενας τύπος ονόματι Κωνσταντίνος Κατσίφας θέλησε να "ελευθερώσει" την Νότιο Αλβανία και να προσαρμοστεί στα σύνορα της Ελλάδας. Πήρε, λοιπόν ένα Καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί Αλβανούς μπάτσους. Αυτοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τον σκότωσαν. 

Το αποτέλεσμα; Για τους δεξιούς ο Κατσίφας να γίνει "ήρωας". (Λεπτομέρεια: Ο Κατσίφας είχε συλληφθεί μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών το 2009 για συμμετοχή σε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά.  Είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του μισό κιλό χασίς και είχε ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης).

Κάποιες δηλώσεις που έγιναν τότε:

Ο τότε "σκιώδης υπουργός εξωτερικών" της Ν. Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος: "Ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, μέλος της Εθνικής Μειονότητας της Αλβανίας που γιόρταζε κι αυτός, υψώνοντας την ελληνική σημαία στο νεκροταφείο των Ελλήνων Πεσόντων του Αλβανικού Επους στις Βουλιαράτες, πλήρωσε με τη ζωή του την έκφραση της πατριωτικής του ευαισθησίας". 

Ο γνωστός Σάββας Καλεντερίδης: "Δεν είναι και λίγο εν έτει 2019  να μεγαλώνει ο κατάλογος των νεομαρτύρων και εθνομαρτύρων μας. Είναι ευλογία, που πηγάζει απ’ την ορθοδοξία, και γεννά αισιοδοξία". 

Ο ακροδεξιός Φαήλος Κρανιδιώτης ζήτησε η ελληνική αεροπορία να βομβαρδίσει το στρατόπεδο όπου στεγάζεται η Αλβανική αστυνομία, σαν αντίδραση για τον θάνατο του Κ. Κατσίφα, ο φιλοναζιστής δεσπότης Κόνιτσας, Ανδρέας, έκανε κήρυγμα μίσους ζητώντας πόλεμο της Ελλάδας με την Αλβανία, μιλώντας για "αλύτρωτες πατρίδες" που ήρθε η ώρα να "Ενωθούν με την Ελλάδα", ο Σάκης Μουμτζής υποκλίνεται στον νεκρό Κατσίφα ο οποίος υπερασπιζόταν "τα σύνορα της παρτίδας μας" (!!!) και οι παρόμοιες δηλώσεις δεν έχουν τελειωμό.

Τώρα οι φυλλάδες ανακάλυψαν ότι ο δολοφονημένος πιτσιρικάς "γύφτος" ήταν "παραβατικός" (εν αντιθέσει με τον "ήρωα" Καττσίφα που είχε σε βάρος του δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία). Ο Γεωργιάδης λέει μπράβο σου μπάτσους στους μπάτσους που σκότωσαν ένα μικρό παιδί και τα ΜΜΕ ανέλαβαν να ξεπλύνουν τους δολοφόνους.

Εποχή νεοδημοκρατικής κανονικότητας    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger