Home » , » Οι γαλάζιοι μαφιόζοι και ο αυνανισμός των άλλων.

Οι γαλάζιοι μαφιόζοι και ο αυνανισμός των άλλων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 | 4:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Την ξέρεις την ιστορία του Αλ Καπόνε. Ο σημαδεμένος μαφιόζος ήταν λαθρέμπορος, δωροδόκησε, έκανε παράνομα στοιχήματα, είχε οίκους ανοχής, σκότωσε πολλούς, έκανε ένα σωρό εγκλήματα, αλλά τελικά τον έπιασαν για φοροδιαφυγή! Κι αυτό ήταν το τέλος του.

Οι Αμερικάνοι έδειξαν ευελιξία. “Αφού δεν τον πιάνουμε για τα άλλα, που είναι πιο σοβαρά, τουλάχιστο να κλείσουμε μέσα το Νο1 κίνδυνο για κάτι άλλο”. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Οι γαλάζιοι μαφιόζοι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν όσο έχουν την εξουσία. Έχουν μάλιστα φροντίσει και για την περίπτωση που ο λαός τους στείλει στο διάολο.

Οι δικαστές είναι πλήρως ελεγχόμενοι. Αν τυχόν κάποιος τολμήσει να πειράξει τα ιερές δεξιές αγελάδες, τρώει στην καλύτερη δυσμενή μετάθεση ή τον τρώει γενικά η μαρμάγκα. Συνήθως βρίσκεται ο ίδιος κατηγορούμενος. Αν δεν πάει να δει τους μάρτυρες, που βλέπουν από κοντά τα ψάρια του βυθού.

Η αστυνομία είναι δικής του. Οι διωγμοί με αφορμή τους εμβολιασμούς και ο διορισμός βαφτιστηριών έχουν σκοπό τη δημιουργία προσωπικής φρουράς του Μητσοτάκη. Γι αυτό δε δόθηκαν χρήματα σε Υγεία – Παιδεία, όπου τώρα σχολεία και έπειτα νοσοκομεία θα ψάχνουν για χορηγούς.

“Τα θρησκευτικά είναι μια ευγενική χορηγία του οίκου ανοχής της πόλη μας”.

Τα ΜΜΕ; Πετσωμένα! Γραφεία Ρύπου της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης. Όποιος δεν αναμασά το σανό της ΝΔ, βρίσκει το μπελά από τους γαλάζιους δικαστές.

Δεν έχουμε απλά χούντα. Έχουμε σχεδόν το ναζιστικό καθεστώς που ήταν επί Χίτλερ. Μόνο που αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μας φυλακίζουν προσωρινά στα σπίτια μας μέχρι να μας κάνουν έξωση οι Τράπεζες.

Πως φτάσαμε ως εδώ; Ας είναι καλά οι μαλάκες οι ρεφορμιστές. Ναι, έχουν μερίδιο ευθύνης. Δυστυχώς όχι μόνο αυτοί και θα πω αμέσως τι εννοώ.

Όταν ήταν ευκαιρία να καθαρίσει ο τόπος από την κοπριά, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Αντίθετα ακολουθήθηκε η πολιτική της ΝΔ του Σαμαρά, με αποτέλεσμα ο κόσμος να απογοητευτεί και να ξαναβγούν αυτοί που μας κατέστρεψαν.

Ούτε καν τη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας δεν τόλμησαν να τελειώσουν. Ούτε αυτό! Στο μεταξύ όσοι δικαστές έκλειναν το μάτι στους ναζί και τους έπλεναν, πήραν όλοι προαγωγή επί Μητσοτάκη.

Βγαίνει ο Πολάκης, ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση από το ΣΥΡΙΖΑ, λέει για το Στουρνάρα και τρώει μια μήνυση περιποιημένη, συν την άρση της ασυλίας. Άντε με αυτούς τους δικαστές να αποδείξεις αυτά που λες Παύλο.

Καλά σας κάνει ο Στουρνάρας και η ΝΔ! Ξέρετε γιατί; Τι κάνατε όλα τα χρόνια που κυβερνούσατε; Τους αφήνατε να ξεσαλώνουν! Τιμωρήσατε ένα – έστω ένα για δείγμα – επειδή μας χρεοκόπησαν; Όχι! Έστω ένα γαλάζιο λαμόγιο μπήκε φυλακή για τα σκανδαλώδη που έκανε; Πείτε μου έναν απατεώνα! Κανένα! Καλά να πάθετε λοιπόν.

Θα κάνω και μια ακόμα πρόβλεψη. Θα σας γλεντήσουν όλοι! Ιδιαίτερα ο Άδωνις. Κι εδώ να θυμίσω ένα “άντε γαμηθείτε” που είχα πει σε όλους ανεξαιρέτως όταν ο Μπουμπούκος ήταν να παραπεμφθεί για κάτι εικονικά τιμολόγια. Θυμάστε; Όλοι ψηφίσαν αθώος.

Επειδή είχα πει “μην του τη χαρίσετε, παραπέμψε τον έστω και γι αυτό, αφού υπάρχουν στοιχεία, κι ας αποφασίσουν οι δικαστές” έπεσαν κάποιοι Ταλιμπάν να με φάνε.

Θέλατε να το παίξετε υπεράνω; Θα σας ξεσκίσει τώρα και τι καλά που θα σας κάνει.

Το λέει η παροιμία για το φίδι και το χειμώνα. Κλωσήσατε τα αβγουλάκια του φιδιού, βγήκαν τα φιδάκια και τώρα που δαγκώνουν τι σκούζετε; Τη δουλειά τους κάνουν τα φίδια.

Εσείς τι κάνατε; Παίζατε το πουλάκι σας!

Σας λέω πως ο αδύναμος κρίκος στη φασιστική αλυσίδα, είναι ο εθνικός ρουφιάνος. Συκοφάντης με όλες τις αποδείξεις. Αφήστε τον κι αυτόν να επιστρέψει, να σας πηδά μαζί με τους άλλους. Το τραβάει ο οργανισμός σας. Άντε γεια!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Οκτωβρίου 2021 στις 6:01 μ.μ.

Αμα ηταν ετσι θα ψηφιζα την φασιστοδεξια για να συνεχισει να τους τρεχει και να τους δουλευει...Αλλά εμας πηδανε!!! Αυτοι εχουν βρει τον τροπο...Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Ολες οι Μαλακιες τους ηταν κανονισμενες ειτε λογω εντολων ειτε λογω ηλιθιοτητας. Ειναι δυνατον να μην ξεραν πως δουλευει ο καπιταλισμος και το συστημα στο Μαρινακισταν; Τοσο διαβασμα πηγε στραφι, δηλαδη; Το μεγαλυτερο κακο οπως αναφερεις ειναι πως αυτοι μας τους εφεραν και τωρα, 6ός ελα χύστον εξαιρεσεων το παιζουν "αριστεροι πολιτικοι" που "εκπροσωπουν τα συμφεροντα του λαου". Ξεφτιλες, πουλημενα τσογλανια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger