Home » » Αναμένοντας την νέα δημοσκόπηση του Σκάι

Αναμένοντας την νέα δημοσκόπηση του Σκάι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 3:30 μ.μ.

Απ' ότι διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του jodi σύμφωνα με την  Eurostat 1 στους 2 στην Ελλάδα αδυνατεί να αντιμετωπίσει απρόσμενα οικονομικά έξοδα. σύμφωνα με την ίδια έρευνα η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση το 2020 στις χώρες της ΕΕ με το ποσοστό των Ελλήνων που δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε μια έκτακτη οικονομική υποχρέωση ανέρχεται στο 53.6%! 

 Πάντα κατά την ίδια πηγή η οποία επικαλείται έρευνα του Ευρωβαρόμετρο η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την ελληνική κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι της τάξης 26%!

Ταυτόχρονα άλλη μέτρηση -ξένης προέλευσης κι αυτή- μας λέει ότι 68% των Ελλήνων πολιτών δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την λειτουργία της δημοκρατίας στην χώρα μας. (Περίεργο που υπάρχει και ένα 32% που έχει θετική άποψη).

Εμείς φυσικά δεν πιστεύουμε καμιά έρευνα αν δεν είναι  του Κώστας Παναγόπουλου της εταιρείας δημοσκοπήσεων Alco, του Θωμά Γεράκη, της MARC του Δημήτρη Μαύρου της MRB, και της Interview, τα αποτελέσματα της οποίας μας παρουσιάζει και αναλύει ο κουμπάρος του Αδωνη -μπορεί να είναι ψεκασμένος, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει-  Στέργιος Καλογήρου.

Τώρα περιμένουμε με αγωνία την καινούργια δημοσκόπηση του Σκάι για να μας λέει πόσο ανέβηκε η δημοφιλία των "οργάνων της τάξης" μετά την δολοφονία που έκαναν με θύμα ένα 18χρονο παλικάρι Ρομά και σε τι ύψη εκτοξεύτηκε η πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος στο κυβερνητικό κόμμα των "αρίστων" 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger