Home » , » Ο κουμπάρος του Αδωνη, που συντηρείται και με δικά μας λεφτά, προαναγγέλλει την καταστροφή της γης από εξωγήινους και την εμφάνιση του Αντίχριστου (Βίντεο)

Ο κουμπάρος του Αδωνη, που συντηρείται και με δικά μας λεφτά, προαναγγέλλει την καταστροφή της γης από εξωγήινους και την εμφάνιση του Αντίχριστου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 | 4:53 π.μ.


Οχι, δεν θα γράψουμε το τετριμμένο "αυτό είναι αδιανόητο"
Θα θέσουμε όμως το ερώτημα: Πώς ανεχόμαστε τέτοιοι γελοίοι σαλτιμπάγκοι να μας κυβερνάν; Μήπως τελικά ισχύει το απόφθεγμα του  Γαλλοϊταλού διπλωμάτη και φιλόσοφου Joseph De Maistre ότι "Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει;".

Κάναμε αυτή την εισαγωγή, γιατί η φίλη μας marka2, με ερέθισμα την προηγούμενη ανάρτηση που είχαμε με τίτλο "Αδωνις Γεωργιάδης: Ο κουμπάρος και ο κουμπαράς", μας έστειλε ένα απίστευτο και ξεκαρδιστικό ταυτόχρονα βιντεάκι το οποίο και παραθέτουμε. 

Και εδώ δεν είναι απλώς να υπογραμμίσεις ότι ο κουμπάρος του Αδωνη ξεπέρασε τις μαλακίες που ακούσαμε να μας λέει ο αδελφός και συνεταίρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Λεωνίδας ότι: "Τα εμβόλια χτυπάνε το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Ξέρουμε ότι γύρω από το υλικό σώμα υπάρχει το ενεργειακό το αιθερικό σώμα. Αυτό το αιθερικό σώμα βάλλεται από τα εμβόλια ...  Η νέα γρίπη είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων ... θα μας χρησιμοποιήσουν δηλαδή για πειραματόζωα πρώτης διαλογής. Κάποτε στο μέλλον θα γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας είναι τα εμβόλια". 
Παρόμοιες παπαριές λένε κι άλλοι τηλέμποροι, όπως π.χ ο Δημοσθένης Λιακόπουλος για να πουλάνε την σαβουροπραμάτεια τους. 
Αλλωστε μόνο τα κορόιδα αγοράζουν τις έντυπες πατσαβούρες που πουλάει ο Λεωνίδας και οι "συνάδελφοι" του και χλαπακιάζουν τις ηλιθιότητες που λένε. Εμας δεν μας κοστίζει τίποτα.

Εντελώς διαφορετική όμως είναι η περίπτωση με τον κουμπάρο του Αδωνη. 

Η Εφημερίδα των Συντακτών αποκάλυψε πως Άδωνης Γεωργιάδης, έδωσε 20.000 από το Υπουργείο, στη δημοσκοπική εταιρεία Interview, για να κάνει σφυγμομέτρηση για τον κορονοϊό. Οπως γράφαμε πρόσφατα η Interview δεν είναι μια τυχαία εταιρεία. Ιδιοκτήτης και βασικός αναλυτής της είναι ο Δημήτρης Βασιλειάδης, ο οποίος συνεργάζεται στενά με το κανάλι «Βεργίνα TV» και τον δημοσιογράφο Σ. Καλόγηρο, άνθρωπο που ανήκει στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και κουμπάρο του Άδωνη Γεωργιάδη.  Και εδώ είναι το θέμα. Ο κουμπάρος του Άδωνη, που αναλύει τις πληρωμένες έρευνες με δικά μας λεφτά, στο Βεργίνα TV, είναι ο ορισμός του "ψεκασμένου"! 

Ο αμειβόμενος και με λεφτά του ελληνικού λαού, μέσω του κουμπάρου του υπουργού, Στέργιος Καλογήρου είναι ένα κράμα μυθομανή Άρτεμη Σώρρα και συνομοσιολόγου Λιακόπουλου. Αυτός λοιπόν ο τύπος, έχει αναλάβει σαν ο κύριος αναλυτής του ΒΕΡΓΙΝΑ TV (τηλεοπτικός σταθμός που επιδοτήθηκε απ΄ την γνωστή λίστα Πέτσα) να μας σερβίρει τις απίστευτες αρλούμπες.

Ενα μικρό δείγμα απ' αυτές στο παρακάτω βιντεάκι στο οποίο ακούμε τον κουμπάρο του Γεωργιάδη να  προαναγγέλλει την καταστροφή της γης από εισβολή εξωγήινων την εμφάνιση του Αντίχριστο και δεν συμμαζεύεται!

Και επαναλαμβάνουμε. Ολη αυτή η φάση θα ήταν για γέλια. Ο ιδιοκτήτης και "καθηγητής" του εκπαιδευτηρίου "Ελληνική Αγωγή", είναι λογικό να επιλέξει έναν κουμπάρο το ίδιο γραφικό με το ποιόν του. Το θέμα είναι ότι έχει την δυνατότητα, απ' τον υπουργικό θώκο που κατέχει, να χαρίζει δικά μας λεφτά σε έναν ανεκδιήγητο τύπο που μας φλομώνει στις μαλακίες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger