Home » , » Ενοχλήσεις γαλάζιου πολιτευτή ...

Ενοχλήσεις γαλάζιου πολιτευτή ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 | 12:45 π.μ.


Εχει αφήσει αναξιοποίητο, αναγνωρίσιμο "νούμερο" η Νέα Δημοκρατία; Και εδώ αναφερόμαστε στον αποτυχημένο υποψήφιο ευρωβουλευτή της συντηρητικής παράταξης, σεισμολόγο Ακη Τσελέντη.

Αν το αγνοείται πρόκειται για ένα σταθερό μαχητή, του οποίου όμως δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των μαχών που δίνει. Αδυνατούμε, δηλαδή να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον Εγκέλαδο και να τον επιβραβεύσουμε αν έχουν νικηφόρες καταλήξεις οι μάχες του. (Αλήθεια, πώς είναι να δίνεις μάχη με τον Εγκέλαδο; Βάζεις πλάτη στις τεκτονικές πλάκες για να μην τις μετακινήσει; Τον πλακώνεις στα χαστούκια για να μην μας κάνει κανένα ταρακούνημα στα καλά καθούμενα; Καλείς παπά να ξορκίσει τις επικίνδυνες προθέσεις του;).

Τώρα που επισκέφτηκε την μητέρα του και διαπιστώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημόσιο σύστημα Υγείας, ξεκίνησε νέο ανένδοτο αγώνα. Μην φανταστείτε ότι ο νεοδημοκράτης αγανάκτησε γιατί απέκτησε προσωπική άποψη ότι "κρίσιμα χειρουργεία όπως αυτά των καρκινοπαθών δεν γίνονται λόγω της πίεσης από την ασθένεια Covid-19", όπως παραδέχθηκε χτες η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκίκα 

Αλλη είναι η αιτία που ο Τσελέντης και "οι χριστιανοί ορθόδοξοι έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί". Κι αυτή είναι  "το μεγάλο αίσχος" ότι "έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους".
Οπως, λοιπόν μας γράφει ο διαπρεπείς πολιτευτής της Ν.Δ: "με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται".

Κάτι "ενοχλήσεις" που έχει ο γαλάζιος πολιτευτής .....

 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Οκτωβρίου 2021 στις 7:27 π.μ.

ΕΠΙΜΎΘΙΟ: Όταν η θρησκοληψία και γενικά η μεταφυσική σκέψη κυριαρχήσει στη φιλοσοφική κοσμοθεωρία ενός φυσικού επιστήμονα, στις αντιλήψεις του για τον κόσμο, τον άνθρωπο και την κοινωνία, τότε η όποια επιστημοσύνη αυτού του ανθρώπου δέχεται ένα ισχυρότατο πλήγμα και σκοντάφτει ήδη λαχανιασμένη πάνω στα εμπόδια που η μεταφυσική σκουριά ορθώνει μπροστά στην επιστήμη. Αν όμως ο άνθρωπος αυτός, με τις θρησκευτικές ανορθολογικές του προλήψεις και προκαταλήψεις,τύχει επιπλέον να είναι ως προς την πολιτική του τοποθέτηση ένας συντηρητικός δεξιός, ένας πολιτικός οπαδός της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, αν θεωρεί την καπιταλιστική βαρβαρότητα ως αιώνιο φυσικό νόμο, κι αν μάλιστα ο "επιστήμονάς μας" τύχει να είναι οπαδός και πολιτευτής της δεξιάς στην ειδικότερη ελληνική της παραλλαγή, με σημαία του δηλ. την πολιτική των Μητσοτάκη, Άδωνη, Πλεύρη, Βορίδη, Κεραμέως, Θεοδωρικάκου και ΣΙΑ, τότε πλέον η ίδια η έννοια της επιστήμης και της επιστημοσύνης έχει πάρει οριστικά διαζύγιο από το άτομο αυτό. Οριστικό διαζύγιο! Τα πτυχία και τα ντοκτορά του έχουν πλέον απομείνει κρεμασμένα στον τοίχο του γραφείου του σαν σκέτα χαρτιά χωρίς αντίκρισμα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger