Home » , » Επιστήμονες είναι αυτοί ή κοινοί τσαρλατάνοι με εγκληματικές απόψεις;

Επιστήμονες είναι αυτοί ή κοινοί τσαρλατάνοι με εγκληματικές απόψεις;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 | 11:52 μ.μ.

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε  ότι υπήρξε μαύρο ρεκόρ πενταμήνου με τους θανάτους από τον κορονοϊό να είναι 63, φτάνοντας συνολικά τους 15.770 ενώ οι διασωληνωμενοι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται είναι 387. Και ταυτόχρονα δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι εκτονώνεται η θανατηφόρα πανδημία.

Και καλά η κυβέρνηση να αδιαφορεί επιτρέποντας να τα θρησκευτικά μαγαζιά να μετατρέπονται σε κινούμενες υγειονομικές βόμβες, όπως έγινε με την γιορτή του Αϊ Δημήτρη στην Θεσσαλονίκη.

Πως όμως να χωνέψεις "επιστήμονες" με πάκα τα πτυχία όπως η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού , να λειτουργούν σαν κοινή τσαρλατάνοι.

Που στο διάολο βρήκε γραμμένο η κυρία επιστήμονας ότι "η στιγμιαία επαφή με τον ιό, την στιγμή που θα ασπαστούμε την εικόνα, ο κίνδυνος είναι ελάχιστος".

Τι άλλη ηλιθιότητα θα ακούσουμε από τέτοιους "αρμοδίους";  Εδώ να σημειώσουμε ότι η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ για υπερκομματική υπουργός υγείας Αθηνά Λινού, μας θύμισε την δήλωση του πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος μάλιστα είναι και γιατρός στο επάγγελμα, που μας είπε «η Θεία Κοινωνία είναι το αποκορύφωμα της Πίστης. Όσοι νιώθουν την ανάγκη για να κοινωνήσουν μπορούν να το κάνουν χωρίς κανένα φόβο και ενδοιασμό».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

28 Οκτωβρίου 2021 στις 8:45 π.μ.

Τσαρλατάνοι, όπως το γράψατε, είναι κάτι τέτοιοι συνήθεις τηλεαστέρες, συνειδητοί τσαρλατάνοι και τίποτα άλλο. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑίο πιστό που επανέλαβε τα ...επιστημονικά πορίσματα του Αμβρόσιου και της Σαχλαμαρέλου, η περίπτωσή του δείχνει ότι η γάγγραινα και η σαπίλα αφορά την ιδεολογία και τον τρόπο σκέψης όλων των αστικών ρευμάτων, δεξιών και ψευτοαριστερών. Από την άνοιξη του 2020 φωνάζω για την ανάγκη συγκρότησης αντι- επιτροπής πραγματικά ειδικών και μαζί προοδευτικών και επαναστατών, δηλ. μαρξιστών επιστημόνων, διαλεκτικών υλιστών επιστημόνων, δηλαδή των μονών πραγματικών επιστημόνων, σχετικά με τον covid 19, για τη μόνη έγκυρη, τη μόνη σωστή ενημέρωση της εργατικής τάξης και του λαού. Αλλά ως συνήθως ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, σαράντα μέρες κοσκινίζει. Την υγεία σας να έχετε, σύντροφοι κι αχρείαστοι να σας είναι οι γιατροί!

28 Οκτωβρίου 2021 στις 2:32 μ.μ.

Ακομα πιστευετσι το παραμυθι με τους κακους κσι τους δρακους!
Δικαίωμα σας αλλα συγχνωμη εμενα δεν μου επιτρεπουν το δικαιωμα να αρνούμαι ολα αυτα και να με εμποδιζουν να βαδιζω και να με αλυσοδενουνε. Ναζιμ χικμετ!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger