Home » , » Αν δεν αντιδράσουμε, αν δεν πάρουμε τα δικά μας μέτρα, οι μπάτσοι θα μας σωριάζουν κάτω για την πλάκα τους και για τη μαγκιά τους

Αν δεν αντιδράσουμε, αν δεν πάρουμε τα δικά μας μέτρα, οι μπάτσοι θα μας σωριάζουν κάτω για την πλάκα τους και για τη μαγκιά τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 10:36 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

 Η κοπέλα αυτή με το μαυρισμένο μάτι λέγεται Μαρία Απατζίδου και είναι βουλευτίνα του ελληνικού κοινοβουλίου με το ΜΕΡΑ25.

Ξυλοκοπήθηκε αγρίως, όπως φαίνεται, από τους άνδρες των ΜΑΤ σήμερα το απόγευμα στη διαδήλωση για τον δολοφονημένο 18χρονο ρομά Νίκο Σαμπάνη από ποιους άλλους, από άνδρες της Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Αν δεν αντιδράσουμε, αν δεν πάρουμε τα δικά μας μέτρα, θα μας σωριάζουν κάτω για την πλάκα τους και για τη μαγκιά τους, ενώ οι υπουργοί τους θα τους χειροκροτούν.

***

Σχετικά με την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων ενάντια στους διαδηλωτές ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλη; Κριθαρίδη, δήλωσε μεταξύ άλλων:

Φαίνεται πως τα πρόσφατα τραγικά συμβάντα, όχι μόνο δεν αλλάζουν την στάση των δολοφονικών ομάδων που δρουν στην ΕΛ.ΑΣ. με την ανοχή και την καθοδήγηση της αυταρχικής πολιτικής της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, αντιθέτως οι επιθέσεις σε βάρος άοπλων πολιτών συνεχίζονται κανονικά. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά δυστυχώς που γινόμαστε μάρτυρες μιας τέτοιας κατάστασης, επιβεβαιώνεται ωστόσο πως αυτοί που καθημερινά υποτίθεται πως «καταδικάζουν την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται», έχουν αναγάγει την κρατική καταστολή και την ωμή βία σε βάρος κάθε διαμαρτυρόμενου στις πολιτικές τους, καθημερινή πρακτική. Είναι βαθιά γελασμένοι όμως οι κ. κ. Μητσοτάκης και Θεοδωρικάκος αν νομίζουν ότι η κοινωνία θα τους αφήσει να μετατρέψουν την χώρα μας σε Ουγγαρία του Όρμπαν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

26 Οκτωβρίου 2021 στις 6:30 π.μ.

Αν δεν αντιδράσουμε, αν δεν πάρουμε τα δικά μας μέτρα, θα μας σωριάζουν κάτω για την πλάκα τους και για τη μαγκιά τους, ενώ οι υπουργοί τους θα τους χειροκροτούν.

Γι αυτο ειναι αναγκαια οσο ποτε αλλοτε η δμιουργια της ΟΠΛΑ
που θα βαλει τα πραγματα στη θεση τους και θα στειλειτον καθε
δολοφονο λεγεωναριο στο δικαστηριο για μια καταδικη πραγματικων
ισοβιων
αστνομικο

26 Οκτωβρίου 2021 στις 1:26 μ.μ.

Θα ήθελα στο συγκινητικό περιεχόμενο αυτού του άρθρου να σχολιάσω ότι θα ήταν προτιμότερο αντί του: 'κυβερνηση Μητσοτάκη' να αντικαθίστατο από τη φράση: 'το κράτος'.

26 Οκτωβρίου 2021 στις 8:32 μ.μ.

Το ακριβεστερο ειναι η αστικη ταξη

Οι χιμπατζήδες από τους οποίους κατάγεται εν μέρη ο άνθρωπος δεν έχουν κράτος αλλά αν μελετήσεις τις κοινωνικές δομές τους θα δεις οτι είναι φουλ ιεραρχικές, εξουσιαστικές, εκμεταλλευτικές και βίαιες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger