Home » , » Τρολιές ή αλήθειες;

Τρολιές ή αλήθειες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 10:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η τελευταία επιθυμία της Φώφης Γεννηματά ήταν να θαφτεί μαζί της ο Ανδρέας Λοβέρδος. Η αγάπη δεν κρύβεται. Αιώνιος έρωτας.

Ο ίδιος ο Λοβέρδος βγαίνει στα κανάλια και κλαίει για το χαμό της Φώφης, όπως έκλαιγε γοερά όταν ψήφιζε τα Μνημόνια. Δεν το θελε - δεν το θελε. Το θελε! Κλάψε κι άλλο, εύθυμη χήρα, μη σε πάρουν χαμπάρι οι ψηφοφόροι.

Ποιος θα κληρονομήσει το ΚΙΝΑΛ; Θα το πει ο συμβολαιογράφος στη διαθήκη. Πολλοί οι συγγενείς που θέλουν το κατάστημα, κάποτε είχε πελατεία, τώρα όμως έφυγαν, γιατί βρωμάει και ζέχνει. Φτιάξτε πρώτα το βόθρο που ξεχείλισε και μετά ψάξτε για κορόιδα. Άσε που θα συγχωνευτείτε με το μαγαζί του Μητσοτάκη.

“Είμαστε με την αστυνομία” λένε οι εγκληματίες ναζί. “Είμαστε στην αστυνομία” είναι το σωστό επισημαίνουν εκπαιδευτικοί, ενώ απειλούν με μηδενισμό του hashtag. Τι γίνεται όταν οι μπάτσοι είναι και εγκληματίες; Τότε είναι δυο φορές μαζί τους οι ακροδεξιοί.

Ο σύντροφος Νίκος Μπογιόπουλος γράφει σχετικά:

“Ενώ το αίτημα δεν μπορεί να 'ναι άλλο από το να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το Πέραμα, κάποιοι τρέχουν να ταχθούν #με_την_αστυνομια. Τόσο νοιάζονται για τη διερεύνηση της αλήθειας. Είναι οι ίδιοι που & με τον Γρηγορόπουλο, & με τον Ζακ, & στην Ν. Σμύρνη, με την αστυνομία ήταν...”

Πάντα με την αστυνομία ήταν σύντροφε. Ακόμα και όταν λέγονταν “Μπουραντάδες”. Το Μηχανοκίνητο Τμήμα της Κατοχής είναι οι πρόγονοι των σημερινών ΑΗΔΙΑΣ. Μπορώ να πω, πως αλλάξαν μόνο τα οχήματα.

Ο Μπουραντάς, για όσους είναι δεξιοί και δεν ξέρουν την ιστορία των παππούδων τους, ήταν συνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής της Ελλάδας από τις Δυνάμεις του Άξονα.  

Υπήρξε αρχηγός της μηχανοκίνητης ομάδας της Αστυνομίας Πόλεως, και παρόλα τα αδιάσειστα στοιχεία για τη συνεργασία του με τους Γερμανούς, παρότι τις μαρτυρίες ότι εκτελούσε ο ίδιος ΕΑΜίτες  και τον ενεργό προδοτικό του ρόλο στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, αθωωνόταν πανηγυρικά από τα δικαστήρια σκοπιμότητας για να γίνει στην συνέχεια  αστυνομικός διευθυντής Αθήνας και μετά βουλευτής.  “Εγώ τρώγω ένα ξεροκόμματο, βουτηγμένο στο αίμα! Αλλά ρέει στις φλέβες μου άφθονο ελληνικό αίμα”, είχε πει στην απολογία του, κάτι που αρκούσε να έχει τέτοια λαμπρή πορεία αυτό το κάθαρμα

Την ίδια εποχή ο Νίκος Μπελογιάννης δικαζόταν και τουφεκιζόταν σαν κατάσκοπος

Και φυσικά δεν ήταν μόνο ο Μπουραντάς που βρέθηκε να κοσμεί τα έδρανα του μετακατοχικού κοινοβουλίου. Την ίδια πορεία είχαν ο Πιπιλιάγκας, νομάρχης Τρικάλων επί κατοχής, ντυμένος τη γερμανική στολή, καθοδηγητές των ταγμάτων ασφαλείας Κώστας Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Βρετάκος, Θεόδωρος Τουρκοβασίλης, Ευστράτιος Κουλουμβάκης και Νικόλαος Καράμπελας. Ηταν η εποχή που βασίλευε και στις εκλογές το μαχαίρι του φασίστα και το πιστόλι του παρακρατικού. Αυτή την χρονική περίοδο ονειρεύονται να επαναφέρουν κάποιοι υπάνθρωποι φασίστες νεοδημοκράτες.

Σήμερα ο Βελόπουλος θέλει να παρασημοφορήσει τους 7 ένστολους δολοφόνους του Περάματος  εκτός και να στην πορεία βρεθεί ένας νέος Κουφοντίνας και τους κάνει όπως το Μάλλιο.

Προσωπικά είμαι κατά της Βίας, της Δίας, της Λείας, αλλά υπέρ της Γεωργίας, η οποία είναι μια πανέμορφη φοιτήτρια που μετακόμισε πρόσφατα στο απέναντι διαμέρισμα.

Αν μου βγάλει τα μάτια η Καλλιόπη, όπως προειδοποίησε η αγαπημένη μου θεούσα, θα κάνω ραδιόφωνο. Μην ανησυχείς Love, είμαι πιστός. Σωματικά. Τσιλημπουρδίζω όμως “πλατωνικά”. Πλατωνικά θα με αφαλοκόψει.

“Εντολή να πυροβολήσουν τον ανακριτή αν επιμείνει πολύ έχουν οι 7 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ” γράφει το Κουλούρι. Όπως όλοι οι 007 έχουν άδεια να σκοτώνουν. Δυστυχώς πολλές τέτοιες ταινίες αποβλακώνουν όσους δεν είναι ικανοί να ξεχωρίσουν το πραγματικό από το ψεύτικο. Ή το σωστό από το λάθος.

Το αυτοκίνητο στο εξής θα θεωρείται όπλο. Επιτέλους! Να κάτι σωστό. Αλλά για όλους παράνομη η “οπλοφορία” έτσι; Να πάμε με τα πόδια ή έστω με ποδήλατο, να κάνουμε και σώμα. Εγώ είμαι υπέρ. Ο μπάτσος που σκότωσε τον Ιάσονα έξω από τη Βουλή, έκανε “χρήση όπλου” ναι ή όχι;

Νέος διχασμός: Θα τρώμε στο εξής υποχρεωτικά μόνο θαλασσινά λέει η κυβέρνηση. Πολλοί επιστήμονες επισημαίνουν πως υπάρχουν άνθρωποι αλλεργικοί στα θαλασσινά και πως χρειάζονται κι άλλες τροφές. Ακροδεξιοί από την άλλη λένε πως είναι εναντίον κάθε τροφής γιατί αλλοιώνει το DNA! Απόδειξη πως όσα παιδιά τρων, μεγαλώνουν και τελικά γερνούν και πεθαίνουν!

Αυτά προς το παρόν. Καλλιόπη, μη με δείρεις, πλάκα έκανα για τη Γεωργία. Η Καλλιόπη, ως καλή Χριστιανή καταδικάζει τη βία, εκτός αν είναι να ξυλοφορτώσει η ίδια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Οκτωβρίου 2021 στις 7:53 π.μ.

Να που καλως εγω εχω γραψει παλιοτερα εδω σε τουτη τη σελιδα οτι η οικειοθελης παραδοση του Κουφοντινα ηταν λαθος Σημερα που η αυθαιρε
σια του κρατικου μηχανισμου και κυριως των τραμπουκων της αστυνομιας
και των αλλων παρακρατικων μηχανισμων οργιαζει και εναν εναν μας σκο
τωνουν και η αντιδραση μας ειναι χλιαρη εως ανυπαρκτη Ο Κουφοντινας
θαταν παραπανω απο χρησιμος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger