Home » , , » Δημοσκόπηση με μπόλικη σκόνη.

Δημοσκόπηση με μπόλικη σκόνη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 | 3:45 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μεγάλη αγάπη έχει ο κουμπάρος για τον κουμπάρο. Αφού ο Κούλης κάνει συνέχεια δώρα στο Βαγγέλη, ο Βαγγέλης ανταποδίδει. Δημοσκόπηση στα μέτρα του δικτάτορα Μητσοτάκη.

Είναι βέβαια σκονισμένη, γιατί την έκαναν στα αμπάρια γνωστού πλοίου για εξαφάνιση πληρώματος και άλλων μαρτύρων.

Τα έκανε σαν τα μούτρα του ο Μητσοτάκης στην πανδημία, η ακρίβεια σαρώνει, γίναμε φτωχότεροι οι περισσότεροι αλλά μας λένε πως ψηφίζουμε τη γαλάζια εγκληματική οργάνωση της ΝΔ!

Θα τα θυμόμαστε αυτά το βράδυ των εκλογών και θα γελάμε, όπως γελάγαμε στο δημοψήφισμα. Στο δημοψήφισμα που είπαμε ΟΧΙ στα Μνημόνια, αλλά κάποιο καθίκι μας έγραψε κανονικά, κι ο κόσμος τελικά διάλεξε τον ανθρωποφάγο, για να φύγει το κωλόπαιδο, που τον δούλεψε ψιλό γαζί.

Να που φτάσαμε όμως. Που είναι η αστυνομία να πιάσει τους κλέφτες και τους απατεώνες; Μαζί με τους ναζί μες τα σχολεία δέρνει μαθητές και φοιτητές.

Αν ο κουμπάρος δίνει 30,8% στον κολλητό του ο κόσμος θα του δώσει το τρίτο το μακρύτερο στις εκλογές. 20% και πολύ είναι. Έτσι όπως πάει μπορεί να σπάσει και το ρεκόρ του Σαμαρά που είχε πάρει 18,85%.

Ούτε ο ανασχηματισμός άρεσε, ούτε τα όσα παλαβά γίνονται με τον κορονοϊό, ούτε με την Οικονομία, ούτε τίποτα, αλλά ψηφίζουμε Μητσοτάκη! Κούνια που τους κούναγε.

Το βλέπουμε πόσο καταλληλότερος είναι. “Μητσοτάκη γαμιέσαι” ακούγεται σε όλη τη χώρα. Μεγάλη επιτυχία.

Το λάθος φαίνεται στα εμβόλια. 75% έχει εμβολιαστεί. Πιάσαμε την ανοσία της αγέλης; Οπότε τι σκούζει το Μέγα πως δεν εμβολιαζόμαστε;

Βιάζεστε όμως. Οι εμβολιασμένοι είναι στην πραγματικότητα 58,9% και όσοι έχουν κάνει 3η δόση μόλις 30.206, δηλαδή 0,3% περίπου. Άρα, αν τα εμβόλια κρατάνε μόνο 6 μήνες πρακτικά είμαστε όλοι “ψεκασμένοι”! Σιγά όμως μην κάνουμε αυτή τη δουλειά κάθε εξάμηνο.

Αυτό το μέτρο που απαγορεύεται η μουσική τι απήχηση έχει στον κόσμο; Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος επιστημονικά;

Το άλλο που κολλάει ο ιός συγκεκριμένες ώρες; Αυτά να τα βλέπουν οι νεοφιλελέ. Ως κι ο ιός έχει ωράριο. Αργίες, γιορτές...

Τώρα που είπαμε γιορτές και αργίες. Βγήκε ένα παγόνι και είπε ως δε χάλασε ο κόσμος να μη γίνουν παρελάσεις. Καλέ εμείς αυτό το λέμε χρόνια. Δεν ήξερα πως είναι συντρόφισσα.

Στα σχολεία πάλι να μπαίνουν 25 μαθητές και να κάθονται ώρες σε μια αίθουσα που για να τηρηθούν οι αποστάσεις πρέπει να είναι το πολύ 7.

Επειδή ξέρουμε από δεξιές προβοκάτσιες, σε πορείες και διαδηλώσεις δεν κολλάει. Το αποδείξαμε πέρυσι με τις συγκεντρώσεις στο Εφετείο, το Πολυτεχνείο κλπ.

Αφού μιλήσαμε για τα περσινά μερικά γκάλοπ του ΕΟΔΥ.

30/9/2021 58,9% εμβολιασμένοι (πες 60): 2.232 κρούσματα μόνο σήμερα, 326 στις ΜΕΘ (είπαν για 90% πληρότητα στη Βόρειο Ελλάδα), 0 παιδιά. Το τονίζουμε γιατί οι βόθροι μιλούσαν για διασωληνωμένα παιδάκια, αλλά εντάξει. Τα ψέματα που λένε τα δικά τους τα κανάλια δεν απασχολούν την δήθεν δικαιοσύνη. Νεκροί 33.

Σήμερα είναι ιστορική μέρα. Περάσαμε τη Σουηδία! 14.828 νεκροί εμείς, 14.822 οι Σουηδοί της ανοσίας της αγέλης, που δεν πήραν ποτέ κανένα μέτρο! Τι έγινε ρε παιδιά;  Η Σουηδία, θυμίζω, δεν επέβαλε ποτέ lockdown στους πολίτες της, ούτε για μία ημέρα.  

Τα κατάφερε ο Κούλης μας έκανε Σουηδία! Στον αριθμό των νεκρών από την πανδημία! “Καταλληλότερος”... Νεκροθάφτης;

Πέρυσι λοιπόν δεν ήμασταν καθόλου εμβολιασμένοι. Είχαμε όμως καταλήψεις. Καλύτερα να κάνεις κατάληψη παρά να εμβολιαστείς.

Γιατί 30/9/2020: 354 κρούσματα, 78 στις ΜΕΘ, 3 θάνατοι!

Ολοφάνερα “οι αντιεμβολιαστές φταίνε” φέτος! Που δεν είναι όσοι πέρυσι, που δεν ήμασταν τόσο χάλια; Μήπως πρέπει κάποιοι να μας δώσουν εξηγήσεις;

Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, θα συλλάβετε τον ΕΟΔΥ; Από κει είναι τα στοιχεία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger