Home » , , » Κυβερνητική καταστολή και αυταρχισμός με στόχο τους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται να μην μεγενθούν οι ταξικοί φραγμοί την Παιδεία (Ηχητικό)

Κυβερνητική καταστολή και αυταρχισμός με στόχο τους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται να μην μεγενθούν οι ταξικοί φραγμοί την Παιδεία (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 | 10:23 μ.μ.

Μια κυβέρνηση που εφαρμόζει πιστά την τακτική του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" δεν θα μπορούσε να δείξει διαφορετική αντιμετώπιση απέναντι στην συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών, που δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη αξιολόγηση, και να αντιμετωπίσει με καταστολή τις κινητοποιήσεις τους.

Ετσι, λοιπόν και σήμερα, οι ένστολοι υφιστάμενοι του υπουργού - γενίτσαρου με ρίψη χημικών, γκλοπ και επιστρατεύοντας την μπατσάδιη αύρα, επιχείρησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών, οι οποίοι έκαναν πορεία με κατεύθυνση τη Βουλή. Κι αυτό δεν δείχνει τίποτε άλλο παρά τον κυβερνητικό πανικό μπροστά στην ομόθυμη καταδίκη της πολιτικής της από τον εκπαιδευτικό κλάδο

Δεν είναι το κύριο να σταθούμε στο γεγονός ότι σήμερα ακόμα ένα κλάδος εργαζομένων δέχτηκε τον κυβερνητικό αυταρχισμό και την καταστολή. Αλλωστε το σκηνικό που δημιουργήθηκε σήμερα σ' αυτή κινητοποίηση το ακούμε στο παρακάτω ηχητικό. 
Σ' αυτό ένας εκπαιδευτικός που μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, στέκεται στον πυρήνα του θέματος
Κι αυτός δεν είναι η ψευδεπίγραφη αξιολόγηση που επικαλείται η κυβέρνηση αλλά η προσπάθεια τις να μεγεθύνει τους ταξικούς φραγμούς που υπάρχουν στην δημόσια εκπαίδευση και να κατορθώσει να έχει έναν δάσκαλο σκυφτό και φοβισμένο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger