Home » , , » Το εξουσιαστικό αφιόνι των κυβερνητικών αρίστων τους έχει οδηγήσει να χάσουν κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Το εξουσιαστικό αφιόνι των κυβερνητικών αρίστων τους έχει οδηγήσει να χάσουν κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 | 1:59 π.μ.

Οχι, δυστυχώς δεν είναι τρολιά, Το twit του γενίτσαρου υπουργού είναι ο καθρέφτης το πώς ονειρεύεται την νεοδημορατική "κανονικότητα" το "επιτελικό κράτος" του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Η πρόταση χρήστη του διαδικτύου "ζούμε κάτι ανάμεσα στο βαθύ κράτος του ΙΔΕΑ και στη χούντα του Πινοσέτ" απεικονίζει απολύτως τις καταστάσεις που βιώνουμε. 

Το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση στους δικαστές -είναι η ίδια που καθορίζει την ηγεσία τους- είναι πια ολοφάνερο  Και αυτό που συμβαίνει σήμερα, το ότι δηλαδή δεν κρατιούνται ούτε καν τα προσχήματα, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, τουλάχιστον κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Τι στο καλό; Το εξουσιαστικό αφιόνι των κυβερνητικών αρίστων τους έχει οδηγήσει να χάσουν κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι σπέρνοντας ανέμους δεν θα αργήσουν να βρουν μπροστά τους θύελλες που θα του σαρώσουν; 
  
Δεν είναι απλώς ότι η κυβερνητική συμπεριφορά έχει εξοργίσει τον κόσμο, είναι ότι φτάσαμε και στο σημείο κάποιοι να αναπολούν την δράσει οργανώσεων ένοπλης μειοψηφικής βίας.



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger