Home » , , » Το μήνυμα που έστειλε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στους ένστολους υφισταμένους του

Το μήνυμα που έστειλε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στους ένστολους υφισταμένους του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 | 9:24 μ.μ.

Εχει τεράστια αξία και είναι αντιληπτά τα μηνύματα που περνάει αυτό που γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο f/b ο πολιτικός γενίτσαρος -  υπουργός μπάτσων και καταστολής. Μας γράφει ότι επισκέφτηκε τους επτά μπάτσους δολοφόνους "κρατούνται στη ΓΑΔΑ".
«Η κίνησή μου είχε αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξω ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία. Από εκεί και πέρα, η δικαστική εξέλιξη και οι πειθαρχικές διαδικασίες θα εξελιχθούν όπως προβλέπουν οι νόμοι» συμπλήρωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Οσο αφορά την χαροκαμένη οικογένεια, ο κυβερνητικός αξιωματούχος αρκέστηκε να επικοινωνήσει "τηλεφωνικά με τον πατέρα του νεαρού που σκοτώθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό στο Πέραμα" και του εξέφρασε τα "ειλικρινά συλλυπητήρια του".
Για τα δυο μικρά παιδάκια του δολοφονημένου από τους μπάτσους Ρομά, ούτε κουβέντα ο υπουργός. (Βλέπετε δυο μικρά "γυφτάκια" είναι. Δεν είναι όπως τα παιδιά του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα, για να τα "υιοθετήσει" η βουλή, και το κράτος να προσφέρει σύνταξη στην χήρα που άφησε). 

Η επιλογή που έκανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, δεν είναι καθόλου τυχαία. Θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τους ένστολους υφισταμένους του, αλλά και προς ολόκληρη την ελληνικό κοινωνία. Εχουμε μπει για τα καλά στην εποχή της δεξιάς "κανονικότητας". 


Υ.Γ:
Δεν νομίζουμε να υπάρχει προηγούμενο υπουργός να επισκέπτεστε κατηγορουμένους για ανθρωποκτονία αστυνομικούς για να τους "στηρίξει ψυχικά".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Οκτωβρίου 2021 στις 7:22 π.μ.

Ολο και πληθαινουν αυτοι που χρειαζονται οσο γινεται πιο συντομα
την ΟΠΛΑ τους γιατι το παρακαναν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger