Home » , » ΚΙΝΑΛ όλα!

ΚΙΝΑΛ όλα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 | 4:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Τον εκλεκτό του Κούλη υποστηρίζεται? Γιατί ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να κερδίσει τον εκλεκτό του Κούλη ειναι ο γαπ Είδαμε και ΤΟΥΣ μετέπειτα ΤΟΥΣ....ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ και ειδικά αυτόν που τον έλεγε κοροϊδευτικά ολαντεου”, μας έγραψε κάποιος στην σελίδα μας στο f/b

Ναι ό,τι πεις...

Έχει μεγάλη πλάκα ο χαμός που γίνεται στο ΚΙΝΑΛ. Στην ερώτηση ποιον υποστηρίζουμε από τους υποψήφιους μνηστήρες, απαντούμε υποστηρίζουμε το δοκάρι στο οποίο θα στηθεί η θήλεια που θα κρεμάσουμε όλους τους Κιναλήτες απατεώνες, που ως γνωστό είναι οι χειρότεροι αλήτες.

Εγώ κι ο Μητσοτάκης, που δεν χωνεύουμε καθόλου μα καθόλου το ΠΑΣΟΚ, θέλουμε να βγει ο Λοβέρδος να διαλυθεί η συμμορία μια ώρα αρχύτερα. Ο κλαψιάρης θα πάει στη ΝΔ με τους περισσότερους κηφήνες ενώ, οι πιο πολλοί ψηφοφόροι θα πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά μετά τις εκλογές φυσικά. Ως τις εκλογές ο Λοβέρδος θα ψηφίζει αυτό που θέλει ο πρωθυπουργός Μαρινάκης. Μετά θα κλείσει επιτέλους τον τάφο του ΠΑΣΟΚ που ζέχνει.

Ο ΓΑΠ πραγματικά μας έφτιαξε το κέφι. Μόλις άκουσα πως θα είναι κι αυτός υποψήφιος, γέλασα με την καρδιά μου ξεχνώντας για λίγο τα πολλά και σοβαρά προβλήματα. Δεν ξεχνάμε όμως το Καστελόριζο και ποιος μας έβαλε στα Μνημόνια. Για τους ρεφορμιστές δε θα πω εδώ τίποτα, είναι γνωστές οι απόψεις μου. Τώρα μιλάμε για το μαγαζί γωνία που οι διάδοχοι του Ανδρέα το έκαναν καλοκαιρινό. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο.

Θα έβαζα κι εγώ για αρχηγός, έτσι για πλάκα, αλλά φοβάμαι μη μου φορτώσουν τα χρέη. Αλήθεια, όταν το διαλύσουν, γιατί αυτό θα γίνει και μάλιστα σύντομα, ποιος θα πληρώσει τα χρωστούμενα; Κανονικά έπρεπε να τα πληρώσουν οι υποψήφιοι. Κανείς τους όμως δε λέει “θα ξεχρεώσω”, για να δείτε τι λαμόγια είναι όλοι τους. Πιο πιθανό να μας φεσώσουν κι άλλο.

Ποιος θα βγει; Αδιάφορο. Αν και επειδή τους έχω άχτι είπα πως θέλω να βγει ο Λοβέρδος. Είναι η χειρότερη τιμωρία που μπορώ να σκεφτώ. Το site μας δεν είναι του ΚΙΝΑΛ. Ευτυχώς αλλιώς θα έφευγα τρέχοντας. Οπότε δεν είμαστε με κανένα από δαύτους. Προσωπικά τους σιχαίνομαι όλους.

Γιατί; Γιατί αγάπη μου, όταν πολεμούσαν με τη ΝΔ για την κουτάλα, μου είχαν ζαλίσει τον έρωτα πως ή με αυτούς θα ήμουν, ή με το Μητσοτάκη. Τώρα όμως είναι με το Μητσοτάκη, τσόντα, δουλάκια του. Όλοι! Ο Κούλης προτιμά Λοβέρδο γιατί απλά έχει περισσότερους σκελετούς στην ντουλάπα του, επομένως μπορεί να τον ελέγχει πιο καλά από τους υπόλοιπους.

Ποια η διαφορά μεταξύ ΚΙΝΑΛ και ΝΔ; ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ; Μνημόνια, Μνημόνια και Μνημόνια! Όταν λοιπόν στην Οικονομία - που είναι το κυριότερο και στην εξωτερική πολιτική ταυτίζονται απόλυτα, να μας ενδιαφέρει τι; Ποιος θα πάει με τον Τσίπρα και ποιος με το Μητσοτάκη;

Όποιος και να βγει, οι άλλοι θα φύγουν. Βγαίνει ο Λοβέρδος. Θα την κοπανήσουν οι μισοί για ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το Γιωργάκη. Βγαίνει ο ΓΑΠ, θα την κάνει ο Λοβέρδος για ΝΔ. Το ίδιο με τους υπόλοιπους. Το ΠΑΣΟΚ έχει ψοφήσει. Του κάκου ο Μαρινάκης κρατά το πτώμα άταφο μπας και κόψει κάποιους ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Λοβέρδος έχει την υποστήριξη της ΝΔ. Ο ΓΑΠ έχει το όνομα. Όλοι ανεξαιρέτως όμως έχουν τα μαύρα τους τα χάλια. Το μόνο που θα κάνω είναι να πάρω μια μπύρα, μια ποικιλία και να δω την κωμωδία. Θα κάνω πλάκα και στην Καλλιόπη τη δεξιά θεούσα, που θα το ρίξει δαγκωτό στο Λοβέρδο και θα αυξήσει έτσι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές!

Περιμένω με ανυπομονησία ποιανού τα σκάνδαλα, τις βρομιές θα θυμίσω.

Να θυμίσω επίσης στον κόσμο πως εκτός από τους ρεφορμιστές, τους δήθεν Αριστερούς τους μπλε Κομμουνιστές κλπ, υπάρχουν κι αυτοί που είναι συνεπείς, που πιστεύουν αυτά που λένε.

Αν είσαι άνθρωπος με μυαλό, δεν έχεις καμία θέση στο ΚΙΝΑΛ. Εκτός αν σου αρέσει να συμμετέχεις σε τσόντα. Κι εμένα με φτιάχνει, αλλά όχι η συγκεκριμένη γιατί έχει πολλούς κοπρολάγνους και νεκρόφιλους. Η ΝΔ έχει επίσης κτηνοβάτες και παιδεραστές.

Αν είσαι εργαζόμενος δεν έχεις καμία ελπίδα ψηφίζοντας αστικές συμμορίες.

Άντε, τελειώνετε με τις διαφημίσεις. Αρχίστε το έργο να γελάσουμε λίγο. Τι στο διάολο πληρώσαμε τόσα χρέη;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger