Home » , , » Βελόπουλος: «Το εμβόλιο περιέχει αδενοϊό χιμπατζή, ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό» - Ενας πολιτικάντης, δημόσιος κίνδυνος (Βίντεο)

Βελόπουλος: «Το εμβόλιο περιέχει αδενοϊό χιμπατζή, ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό» - Ενας πολιτικάντης, δημόσιος κίνδυνος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 | 11:33 μ.μ.

Νομίζουμε ότι θα είναι αστοχία μας, αν εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε μόνο με σκωπτική διάθεση και φραμπαλά, τον επικεφαλής της "Ελληνικής Λύσης", Κυριάκο Βελόπουλο.

Μπορεί να είναι ένας πολιτικάντης, πατριδοκάπηλος, χριστέμπορας, καταδικασμένος σαν απατεώνας, τσαρλατάνος και αποκλειστικός πωλητής των χειρόγραφων επιστολών του Χριστού, αλλά τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα άκρως επικίνδυνο άτομο, ηθικά υπεύθυνο που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας χιλιάδες πολίτες "υγειονομικές βόμβες"/

Το λέμε αυτό γιατί ο Βελόπουλος εξακολουθεί να έχει ακροατήριο, αφού ανάμεσα μας εξακολουθούν να βρίσκονται χιλιάδες πολίτες που είναι πυροβολημένοι στο δόξα πατρί από τα μπαζούκας της ηλιθιότητας και της μαλακίας, που χρησιμοποιεί αυτός ο "πολιτικός ηγέτης".

Εμείς φυσικά δεν μπορεί να συγκρατηθούμε από τα γέλια που μας προκαλούν τα λεγόμενα του Βελόπουλου, στο παρακάτω βίντεο που μας έστειλε η φίλη marka2. Βρίσκουν όμως αποδέκτες οι Βελουπουλέικες "αποκαλύψεις?. Και αυτό είναι εξόχως προβληματικό.

 "Βελόπουλος: «Το εμβόλιο περιέχει αδενοϊό χιμπατζή, ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό, βλαστοκύτταρα εμβρύων από εκτρώσεις»

Η σοβαρή Ελληνικής Λύση με την οποία θα συνεργαστεί ο Κουλης και επαινεί ο κήρυκας του Μαξίμου, Πορτοσαλτε..

Ναι ξέρω, ο Πολακης είναι αντιεμβολιαστής Κυλιέμαι στο πάτωμα γελώντας

Αϊ Σιχτίρ" είναι η λεζάντα που το συνοδεύει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger