Home » , » Οι ρατσιστές ναζί ξαναχτυπούν.

Οι ρατσιστές ναζί ξαναχτυπούν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 | 10:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θυμίζουμε τι είχαν πει τα ΜΜΕ και οι μπάτσοι για την άνανδρη εκτέλεση του Γρηγορόπουλου. Στην αρχή πως δήθεν τους επιτέθηκε μια μεγάλη ομάδα Αναρχικών, έπειτα πως τάχα η σφαίρα εξοστρακίστηκε.

Θυμίζουμε επίσης τι είπαν οι ίδιοι και τα δεξιά τρολλ στο διαδίκτυο με τη άγρια δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Πως τάχα ήταν ληστής κρατούσε μαχαίρι κλπ, κλπ.

Κάθε φορά που σκοτώνουν κόσμο οι μπάτσοι ή ναζί, βγαίνουν καθίκια, φασίστες και τους δικαιολογούν.

Στο Πέραμα οι μπάτσοι ξαναχτύπησαν. Πυροβόλησαν παιδιά σκότωσαν το ένα, τραυμάτισαν ένα άλλο.

Το μόνο σίγουρο στοιχείο εκτός από το φόνο και τη βαριά σωματική βλάβη, ήταν πως οι Ρομά που πυροβολήθηκαν, ήταν άοπλοι.

Τα φασιστόμουτρα που γράφουν για “εγκληματίες γύφτους” παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο. Κι αφού θέλουν να είμαστε νομοταγείς, πρέπει να γίνουν τα δέοντα. Να βρεθούν κατηγορούμενοι οι ρατσιστές, οι ναζί.

Βλέπετε εμείς δεν είμαστε υπέρ της οπλοκατοχής, περιμένουμε όμως την επέμβαση του εισαγγελέα για τα εμετικά - ρατσιστικά που γράφονται και που στην ουσία δικαιολογούν όχι μόνο αυτό το φόνο, αλλά και πολλούς άλλους.

Πχ το γνωστό τρολλ η Λατινοπούλου γράφει:

“Όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς.

Δεν πας να διεμβολήσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις.

Εύγε στους αστυνομικούς στο #Περαμα που έπραξαν τα αυτονόητα απέναντι στους τσιγγάνους κ γρήγορη ανάρρωση στους 6 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν”.

Ακόμα κι αν έπεσαν πάνω στις μηχανές των μπάτσων δεν δικαιολογείται η εκτέλεσή τους.

Αλλιώς να το εφαρμόσουμε κι εμείς. Σε τράκαρε ο άλλος και δε σταματά; Πυροβόλα τον! Δε λειτουργούμε όμως έτσι, ευτυχώς.

Έχουμε λόγους να είμαστε καχύποπτοι με τις ανακοινώσεις των μπάτσων και των ΜΜΕ. Ακόμα όμως και να έγιναν έτσι όπως τα λένε οι μπάτσοι, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση εκτέλεση.

Αν αφεθούν ελεύθεροι οι εγκληματίες μπάτσοι, θα είναι πρόκληση.

Προτείνουμε αγωνιστικές κινητοποιήσεις κατά της αστυνομικής βίας.

Αν δεν αντιδράσουμε σε αυτή τη δολοφονία αόπλων παιδιών, θα έχουμε κι άλλες.

Δεν είμαστε στο κόμικ εκείνο, όπου φασίστες μπάτσοι είναι ταυτόχρονα δικαστές, ένορκοι και δήμιοι. Όσο κι αν τα φασιστοειδή θέλουν αυτό τον μετα-αποκαλυπτικό εφιάλτη του Judge Dredd.

Σήμερα επίσης κάποιος “με ψυχολογικά προβλήματα” όπως είπαν τα ΜΜΕ, πυροβόλησε και σκότωσε χωρίς ακόμα να διευκρινιστεί γιατί, έναν εργαζόμενο σε εταιρεία φυσικού αερίου.

Είναι ο λόγος που δεν είμαστε υπέρ της οπλοκατοχής. Άτομα ψυχικά διαταραγμένα έχουν όπλα;

Δεν θα χρησιμοποιήσουν όλοι το όπλο για να σκοτώσουν. Ακόμα κι αυτοί που θα το κάνουν, θα το κάνουν οι περισσότεροι μια φορά. Θα αυξηθούν όμως οι δολοφονίες.

Φυσικά ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης συνελήφθη. Δεν πυροβολήθηκε και καλώς δεν πυροβολήθηκε. Τα άοπλα παιδιά πυροβολήθηκαν πολλές φορές σύμφωνα με μαρτυρίες. Η διαφορά είναι πως ο φονιάς του εργάτη πιθανότατα θα τιμωρηθεί, όπως προβλέπει ο νόμος. Για τους μπάτσους, που επίσης πυροβόλησαν άοπλους, υπάρχει ένας στρατός καθαρμάτων που φροντίζει να ξεπλύνει το αίμα.

Οι φασίστες γουστάρουν αίμα θάνατο. Είναι κτήνη. Πρέπει να τσακίσουμε το φασισμό επειγόντως. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Αυτό δε θα γίνει στις αίθουσες δικαστηρίων, αλλά στο δρόμο που θα διαμαρτυρηθούμε για τις εκτελέσεις από τους ένστολους φονιάδες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger