Home » , » To χαρτί της Πανδώρας.

To χαρτί της Πανδώρας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 | 9:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Ντροπή” λένε όσοι έμαθαν πως οι ευρωβουλευτές της ΝΔ δεν θέλουν να ερευνηθεί το μαύρο χρήμα των «Pandora papers». Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρουν οι Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Θοδωρής Ζαγοράκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Γιώργος Κύρτσος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Μαρία Σπυράκη;

Η δικαιολογία γελοία. “Κατηγορείται ο Πρόεδρος της Κύπρου ο Αθανασιάδης”. Πράγματι κατηγορείται ένας πολιτικός, όχι ολόκληρη η χώρα.

Όταν εσείς της ΝΔ στέλνατε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, συκοφαντούσατε την Ελλάδα ή μόνο το ΠΑΣΟΚ;

Ας αφήσει τα σάπια η ΝΔ. Για να μη θέλει ούτε την έρευνα που γίνεται για τα μάτια του κόσμου από την ΕΕ, είναι δικοί της μπλεγμένοι. Δε θέλει μεγάλη φαντασία να σκεφτούμε ποιοι έχουν off shore τις οποίες βέβαια δεν δήλωσαν στο πόθεν αίσχος.



 Μη βασκαθούν και γίνει κάνα τσουνάμι στα νησιά με τους λογαριασμούς.

“Πού σταματάει ο Ευρωπαϊσμός του Μητσοτάκη; Εκεί που αρχίζει η Ευρώπη να απαιτεί έρευνα ενάντια στο μαύρο πολιτικό χρήμα. Εκεί λοιπόν γίνεται Βαλκάνιος και κυρίως ύποπτος, σαν μαυραγορίτης που πασχίζει να κρύψει τον τενεκέ το λάδι”

Παίρνει κι επιδότηση για το λάδι.

Τα πράγματα είναι απλά. Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Όλα είναι εντελώς ανήθικα αλλά δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ποτέ στην μπανανία μας κανένα όρνεο, επειδή άρπαξε δημόσιο χρήμα ή επειδή έκρυψε λεφτά από τη δήλωση.

Ο Άδωνης έγινε υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γιατί κατηγορήθηκε για πλαστά τιμολόγια. Που σημαίνει πως ξέρει την αγορά. Η λαμογιά αμείβεται, όπως κάθε έγκλημα, αρκεί να είναι της κυβέρνησης αυτός που το κάνει.

Εδώ έχουν τιμηθεί προδότες συνεργάτες των κατακτητών, στο πλιάτσικο θα κολλήσουμε;

Αν θέλετε εντιμότητα, κάντε Κομμουνισμό. Μόνο με Κομμουνισμό δε θα έχουμε τα πλούσια παράσιτα να μας εκμεταλλεύονται.

Κάτσε εσύ να σου βγαίνει η ψυχή από το πρωί ως το βράδυ και να παίρνεις ψίχουλα ενώ άλλοι ξοδεύουν την ημέρα όσα βγάζεις εσύ μια ζωή.

Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα πια οι νεοδημοκράτες. Γιατί να το κάνουν; Τα ΜΜΕ δικά τους.

Οι δικαστές και οι μπάτσοι το ίδιο. Ο λαός; Ποιος μας υπολογίζει; Μνημόνιο για μας ζωή χαρισάμενη γι αυτούς.

Μπορούμε να το αλλάξουμε αλλά χρειάζεται Επανάσταση. Όσο δεν κάνουμε τόσο τρώνε.

Όσο για τον Κύπριο, μεγάλο λαμόγιο. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Τον βρίζουν στην Κύπρο, όμως η ΝΔ παραστέκεται σε όλους τους μαφιόζους. Είναι καλό να εκπροσωπούνται κι αυτοί στο κυνοβούλιο. Μόνο οι εργαζόμενοι υποεκπροσωπούνται.

Μην περιμένεις από ΕΕ τίποτα. Μόνο Μνημόνια στέλνουν. Θυμάσαι μια λίστα που έχασε ο Βενιζέλος; Ε και τώρα ό,τι βρουν έξω θα χαθεί στην ελληνική ζούγκλα. Όπως χάθηκαν κάτι μάρτυρες σε ένα πλοίο.

“Ένα καράβι απ’ τον Περαία
έχει σαλπάρει για μακριά,
μα κάποιος ναύτης που είναι μέσα,
το νου του πάντα τον έχει στη στεριά...” 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger