Home » , » Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο, στον χώρο που δικάζονται τα μέλη του Ρουβίκωνα, Ματαράγκας και Καλαϊτζίδης

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο, στον χώρο που δικάζονται τα μέλη του Ρουβίκωνα, Ματαράγκας και Καλαϊτζίδης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 | 9:10 μ.μ.

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια, στο εφετείο Αθηνών, Δέγλερη 4, αύριο το πρωί στις 9.00 όπου δικάζονται οι Ν. Ματαράγκας και Γ. Καλαϊτζίδης απευθύνει ο Ρουβίκωνας.

 Η ασφαλιτικη σκευωρία που έχει στηθεί, στα μέλη αυτής συλλογικότητας είναι κακότεχνη τονίζεται στο κείμενο όπου και συμπληρώνεται "η υπόθεση αυτή έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου κρατικού φιάσκου και πάνω απ’ όλα μιας ζωντανής απόδειξης περιστατικού κρατικής σκευωρίας. Μια σκευωρίας όμως που αν περάσει θα δημιουργήσει ένα τετελεσμένο για το κίνημα που μόνο σε δικτατορικές συνθήκες θα χρειαζόταν να αντιμετωπίσει. Αν τους περάσει μετά θα κάνουν ότι θέλουν…"

 "Καλούμε τους πάντες να δώσουν με τη φυσική τους παρουσία μια μεγάλη απάντηση, ένα ζωντανό μήνυμα στο κράτος και τους μηχανισμούς που απεργάζονται την πιο μαύρη καταστολή. Να δώσουν εξίσου και ένα μήνυμα ελπίδας σε όλη την κοινωνική βάση", είναι η κατακλείδα του καλέσματος..

Το μόνο που θέλουμε να προσθέσουμε είναι ότι τέτοιες κακοστημένες σκευωρίες, οδήγησαν στις φυλακές μια σειρά αγωνιστές. Από την Ηριάνα και τον Περικλή μέχρι τον Τ. Θεοφίλου και τον Αλέξανδρος Μ. τον επονομαζόμενο «Ινδιάνο»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger