Home » , » Ο "αξιόπιστος" δημοσκόπος Θ. Γεράκης

Ο "αξιόπιστος" δημοσκόπος Θ. Γεράκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 | 8:35 μ.μ.

Μια υποτιθέμενη έρευνα ως προς την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος, που τα αποτελέσματά που παρουσιάζει προκαλούν γέλια, -ούτε τα γαλάζια τρολ δεν διανοούνται να γράψουν σήμερα η Ν.Δ συγκεντρώνει περισσότερες ψήφους απ' όσες έλαβε στις τελευταίες εκλογές- δεν αξίζει την παραμικρή αναφορά.

Αυτό που ίσως έχει κάποια σημασία είναι να θυμίσουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της δημοσκοπικής εταιρείας Marc η οποία μεταδόθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο του Αντένα.  Αναφερόμαστε στον αυτοχαρατηριζόμενο πολιτικός αναλυτής Θωμά Γεράκη. Σας παραπέμπουμε, λοιπόν στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Ενας άθλιος δημοσκόπος ο οποίος ξεκίνησε σαν άθεος και κομμουνιστής, σπούδασε με υποτροφία απ' το ΚΚΕ και κατάντησε θλιβερός λακές του συστήματος¨.

Υ.Γ: Το ότι είναι εντελώς αναξιόπιστα τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν, και μόνο με φαιδρότητα πρέπει να αντιμετωπίζονται.



Κάποιες φορές μάλιστα έχεις την αίσθηση ότι οι δημοσκόποι δεν προχωρούν σε καμιά έρευνα κοινής γνώμης. Κάθονται στο γραφείο τους και συντάσσουν αποτελέσματα δημοσκόπησης, ανάλογα με ότι τους πει ο πελάτης τους. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Οκτωβρίου 2021 στις 11:57 μ.μ.

Σε άλλες χώρες θα επενέβαινε εισαγγελέας. Σε πραγματικά κράτη, όχι μπανανίες προτεκτοράτα, κι εκεί που τηρούν τα προσχήματα οι αστοί.
Η δήθεν δημοσκόπηση του ANT1 είναι προϊόν νοσηρής πετσωμένης φαντασίας.
Ο Αντ1 πήρε ένα σωρό φράγκα από το Μητσοτάκη. Αυτό στην Αυστρία πχ είναι παράνομο. Δεν πετσώθηκε μόνο ο Αντ1, ενώ πήραν λεφτά του δημοσίου, δικά μας, χώρια που τους χάρισε τις δόσεις τις οποίες έπρεπε να πληρώσουν.
Λογικό λοιπόν να παρουσιάζουν τέτοιου είδους παραμύθια.
Πόσο μάλλον όταν χθες είχαμε μια απίστευτα επιτυχημένη κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, μια τεράστια πορεία διαμαρτυρίας, προχθές μια επίσης μεγάλη συγκέντρωση των συνταξιούχων κλπ.
Το ηθικό των γαλάζιων είναι πεσμένο και χρειάζεται τονωτική ένεση.
Γκέμπελς και Χίτλερ έλεγαν παρόμοιες κουταμάρες ακόμα και όταν οι Σοβιετικοί έμπαιναν θριαμβευτές στο Βερολίνο. Στο τέλος οι ναζί πήγαν στο διάολο.
Οι καθηγητές έδωσαν την κατάλληλη απάντηση στη φασιστική χούντα.
Ξέρουμε καλά πως η πλειοψηφία θέλει χρήματα για Δημόσια Δωρεάν Παιδεία.
Η ΝΔ θέλει να μην δώσει τίποτα, ούτε ένα ευρώ, για τα Σχολεία τα οποία πρέπει να ψάξουν για χορηγό! Αλλιώς τα απολυτήρια υποβαθμίζονται, οπότε θα χουμε απολυτήρια πολλών ταχυτήτων.
Αυτό το παλαβό έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα τρελά που κάνει ο παράφρων δικτάτορας.
Η κυβέρνηση και όσοι τη στηρίζουν πανικοβλήθηκαν από τη χθεσινή τεράστια συγκέντρωση.
Ακόμα και τα τρολλ το βούλωσαν καθώς οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τον κόσμο τι ακριβώς είναι η αξιολόγηση:Το τέλος της Δημόσιας Παιδείας.
Χρειάζονταν λοιπόν επειγόντως κάτι που θα αποπροσανατόλιζε θα τόνωνε το ηθικό των βολεμένων βαφτιστηριών. Αφού δεν έχουν τίποτε πραγματικό, καμία επιτυχία να επιδείξουν, έστω την παραμικρή, σκάρωσαν μια.
Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε παραμύθια. Εμείς συνεχίζουμε τους αγώνες μας μάλιστα με περισσότερη αισιοδοξία. Ο Μητσοτάκης είναι σίγουρο πως θα συντριβεί.
Ας ρωτήσουν τον κόσμο, αν είναι καλή κι η Συμφωνία των Πρεσπών που πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα. Ποτέ δεν το ρώτησαν αυτό μετά την κωλοτούμπα του Μητσοτάκη.
Ας ρωτήσουν, αν θέλουν οι συνταξιούχοι αναδρομικά ή φρεγάτες. Αυτό το απάντησαν βγαίνοντας στο δρόμο μέσα στη βροχή την ώρα που ο ακαταλληλότερος έκανε ποδήλατο και μπάνια.
Αν τολμάνε, ας ρωτήσουν για την πετσωμένη λίστα και αν πρέπει να πληρώσουν τα κανάλια όσα χρωστάνε.
Αν πρέπει να πάει φυλακή ο εθνικός ρουφιάνος για τις συκοφαντίες και τα ρατσιστικά που είπε.
Βέβαια ερωτήσεις που καίνε, δεν μπαίνουν, ενώ το μαγείρεμα πάει σύννεφο.
Αφού όμως τα πάει τόσο καλά η ΝΔ γιατί δεν κάνει εκλογές τώρα; Θα αναγκαστεί το 2022 όταν θα μας αδειάσει τη γωνιά για να σκάσει σε άλλον η βόμβα του νέου Μνημονίου.
Μνημόνιο που φέρνει ο Μητσοτάκης με το ανεπανάληπτο πλιάτσικο που έχει κάνει.
Οι συγκεντρώσεις των εργαζομένων, μεγαλύτερες από ποτέ, δείχνουν αυξανόμενη οργή και αγανάκτηση. Δείχνουν πως η ΝΔ, που ποτέ δεν είχε την πλειοψηφία αλλά έβγαινε λόγω νοθείας του εκλογικού νόμου και λόγω αποχής, έχασε κι άλλο.
Ο κόσμος βράζει από θυμό. Η διαχείριση που έκανε κατάστρεψε την οικονομία των περισσότερων νοικοκυριών. Ακόμα και παραδοσιακοί δεξιοί ψηφοφόροι είναι αηδιασμένοι από την κατάσταση.
Φυσικά ο φασισμός της κυβέρνησης έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο, όσους δεν είναι βολεμένοι ή ηλίθιοι.
Μόνο μερικές χιλιάδες παράσιτα της ΝΔ που πλιατσικολογούν και οι ναζί έμειναν να στηρίζουν το Μητσοτάκη.
Η πολιτική του είναι βαθιά διχαστική, είναι πολιτική αρπαγής, λεηλασίας, πολιτική φασισμού. Η χούντα του θα καταρρεύσει. Δεν τον σώζουν τα ψέματα όπως δεν έσωσαν κανένα δικτάτορα.
Τη συγκλονιστική κινητοποίηση δεν την είδε κανένας πετσωμένος τηλεοπτικός βόθρος.
Βλέπουν ανύπαρκτη στήριξη στον πιο διεφθαρμένο πολιτικό.
Το ΚΚΕ συμφώνησε με την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά «με τη διερεύνηση ζητημάτων χειραγώγησης της κοινής γνώμης και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger