Home » , , » Βρέθηκαν ναρκωτικά μαχαίρια και μολότοφ, μέσα στο κτίριο των ΕΠΑΛ που χρησιμοποίησαν ορμητήριο οι ναζί;

Βρέθηκαν ναρκωτικά μαχαίρια και μολότοφ, μέσα στο κτίριο των ΕΠΑΛ που χρησιμοποίησαν ορμητήριο οι ναζί;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 | 9:57 μ.μ.

Δεν είναι μόνο τα οπλοστάσια που βρέθηκαν στα σπίτια των ναζί που συνελήφθησαν στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει και μια άλλη σοβαρή παράμετρος της υπόθεσης.

Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να διασταυρώσουμε την πληροφορία που μας στέλνει με ηλεκτρονικό μήνυμα αναγνώστρια μας, Θεωρούμε όμως ότι το πιο πιθανόν να ισχύει. Σύμφωνα μ' αυτή, λοιπόν, χτες μπάτσοι μαζί με σκυλιά μπήκαν στο κτίριο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης που χρησιμοποίησαν σαν ορμητήριο οι ναζί που δημιούργησαν τα γνωστά επεισόδια. Στην έρευνα που έκαναν οι μπάτσοι, σύμφωνα πάντα με την επιστολογράφο μας, εντόπισαν ναρκωτικά, μαχαίρια και μολότοφ. Αντί να κατασχέσουν αυτά τα ευρήματα και να σχηματίσουν δικογραφία, το μόνο που έκαναν οι μπάτσοι ήταν να τα παραδώσουν στον διευθυντή του σχολείου! (Για ποιο λόγο άραγε;)

Καμιά εντύπωση δεν μας προκαλεί το γεγονός που εκτιμούμε ότι ισχύει. Την συνεργασία που είχαν μπάτσοι και ναζί στα συγκεκριμένα γεγονότα είναι αποτυπωμένη και σε μια σειρά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Βλέπετε τώρα δεν είχαμε να κάνουμε με κάποια εκκένωση κατάληψης ώστε να φωτογραφίζονται άδεια μπουκάλια και μαυροκόκκινες σημαίες ώστε τα "επιβαρυντικά" ευρήματα να αποτελούν θέμα στα δελτία ειδήσεων.

Ζητήσαμε όμως, από την αναγνώστρια μας να μας πληροφορήσει ποιος είναι και πως λέγεται ο διευθυντής του συγκεκριμένου σχολείου, απλώς, ενημερωτικά για να διαπιστώσουμε την ποιότητα αυτού του "εκπαιδευτικού". Και κάτι άλλο. Σύλλογος διδασκόντων δεν υπάρχει σ' αυτό το σχολείο; Δεν αντιλήφθηκε τίποτα απ' αυτό το περιστατικό; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger