Home » , » Ανεμβολίαστα ευρώ.

Ανεμβολίαστα ευρώ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 | 3:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βεσπασιανός: Ρωμαίος αυτοκράτορας, μέγας φορομπήχτης. Όχι σαν τα δικά μας τα λαμόγια, αυτός τουλάχιστο έκανε και μερικά έργα που έμειναν, όπως το Κολοσσαίο, πάντως έβαλε φόρο μέχρι και στο κατούρημα. ΕΝΦΙΑ δεν έβαλε, οπότε οι δικοί μας τον περνάνε.

Είναι γνωστό πως ο γιος του Τίτος, όταν διαμαρτυρήθηκε για το φόρο στην ούρηση, ο πατέρας του του έβαλε ένα νόμισμα στη μύτη και τον ρώτησε, αν του βρωμάει. Όταν πήρε αρνητική απάντηση είπε την πασίγνωστη πλέον φράση “Το χρήμα δεν έχει μυρωδιά”.

Εκτός αν είναι ανεμβολίαστου. Οι ανεμβολίαστοι λοιπόν σύμφωνα με τη γαλάζια εγκληματική οργάνωση της Νέας “Δημοκρατίας”, δε θα μπαίνουν μες στα εστιατόρια. Βασικά δεν πάνε πουθενά. Σπίτι, τιμωρία στο δωμάτιο τους να μάθουν να υπακούν, γιατί είναι άτακτα και ανυπάκουα παιδιά.

Στο ρόλο του μπαμπάκα ο Κούλης! Που θα καλέσει το φίλο του το Γεωργιάδη, να μάθει στα παιζάκια πως πρέπει να μπολιαστούν με ό,τι πουλάνε οι εταιρείες, που δίνουν καλές μίζες.

Εγώ, καλοί μου γαλάζιοι κανίβαλοι, είμαι μπολιασμένος, δυο φορές. Μου λένε “κάνε και τρίτη”, τους λέω να πάνε να κάνουν έρωτα με τον εαυτό τους.

Γιατί μετάνιωσα; Αρχικά μ' έβαλε σε υποψίες το ακαταδίωκτο, το οποίο δεν υπάρχει πουθενά αλλού, είναι δική μας εφεύρεση. Προκαλώ να μου πουν που αλλού γίνονται αυτά τα αίσχη. Όταν ακούω για παράδειγμα το πόσο πετυχημένος είναι ο εμβολιασμός στην Πορτογαλία, ξέρω πως εκεί δεν είναι υποχρεωτικός. Θα στο πω απλά: Όταν ο άλλος σε εκβιάζει, σου βάζει το πιστόλι στον κρόταφο και σου λέει “πιες αυτό” θέλει μεγάλη φαντασία να θεωρήσεις πως αυτό που σου δίνει είναι για το καλό σου. Είμαστε ενήλικοι, έχουμε και μυαλό.

Με τα Άστρα Ζένεκα είχαμε σκανδαλάρα. Δεν τρέχει όμως τίποτα, “ακαταδίωκτο”! Μετά γιατί γίναμε καχύποπτοι; Έλα ντε! Δεν είναι μόνο οι παρενέργειες. Το άσχημο με τα εμβόλια είναι πως φαίνεται να κρατάνε μόνο 6 μήνες. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εμβόλιο, γιατί τα αντισώματα που γίνονται εξ αιτίας του εμβολιασμού, παράγονται από τον οργανισμό. Άπαξ και τα φτιάξει τα έχει για χρόνια. Η γρίπη, που κάθε χρόνο εμβολιάζομαι, είναι διαφορετικός ιός κάθε φορά.

ΕΟΔΥ “Επειδή ο ιός της γρίπης μπορεί να υποστεί μεταλλάξεις, ο εμβολιασμός είναι αναγκαίο να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με έμφαση σε συγκεκριμένες ομάδες αυξημένου κινδύνου για εμβολιασμό”

Αν είναι διαφορετικός κορονοϊός φτιάξτε νέο εμβόλιο όπως με τη γρίπη. Αν κάτι δεν πιάνει τον ιό, δεν αυξάνεις τη δόση του παλιού εμβολίου, φτιάχνεις νέο. Αυτά λέει η επιστήμη. Το εμβόλιο γρίπης κάθε χρόνο είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Απαντήστε τώρα ΔΑΠ λοιμωξιολόγων:

Γιατί κολλάει στα εστιατόρια και δεν κολλά στα λεωφορεία, που είναι πολύ πιο κοντά ο ένας με τον άλλο και μυρίζεις τη μασχάλη, όχι το φαΐ. Ε;

Επίσης γιατί κολλάει συγκεκριμένες ώρες, ώστε να απαγορεύεται η κυκλοφορία; Τη νύχτα κυκλοφορούν λιγότεροι ειδικά τις καθημερινές. Έχει ο ιός ωράριο;

Γιατί πέρυσι είχαμε πολύ λιγότερα κρούσματα με 0 εμβολιασμένους ενώ φέτος με σχεδόν 60% έχουμε πολλαπλάσιους νεκρούς και διασωληνωμένους;

Λιγότερο από 5.000 νεκροί μέχρι να έρθουν τα εμβόλια, 10.000+, αφού εμβολιαστήκαμε! Τι έγινε; Τι πήγε λάθος;

Γιατί περάσαμε σε νεκρούς τη Σουηδία που δεν πήρε κανένα απολύτως μέτρο, ούτε μια μέρα καραντίνα;! 14.920 νεκροί εμείς - 14.827 οι Σουηδοί!

Κανονικά όσοι εμβολιαστήκαμε δεν έπρεπε να αρρωσταίνουμε καθόλου. Αυτό είναι το νόημα της ανοσίας. Έχουμε όμως διασωληνωμένους και νεκρούς!

Αντί να απολογούνται για την εγκληματική πολιτική, βγαίνουν κι από πάνω! Μας κουνάνε το δάκτυλο, φωνάζει ο κλέφτης!

Ο κόσμος δεν θα πάει ξανά, ούτε θα παραγγείλει σε εστιατόριο, που τον κηρύσσει ανεπιθύμητο. Ούτε όταν τελειώσει η επιδημία. Μαζί κι εγώ και πολλοί εμβολιασμένοι.

Υπεύθυνη για την καταστροφή της εστίασης είναι η κυβέρνηση, που διχάζει τον κόσμο για να καλύψει τα δικά της εγκλήματα.

Αν βρωμάνε σε κάποιους ανόητους τα λεφτά των ανεμβολίαστων, θα τα δώσουν αλλού...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Οκτωβρίου 2021 στις 10:07 μ.μ.

Να κάνω μιά σημαντική διόρθωση: παντού έχουν το ακαταδίωκτο και ο κόσμος έπρεπε να το ξέρει αυτό,σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα αναγκάσανε τις κυβερνήσεις να βάλουν ενέχυρο δημόσια περιουσία σε περίπτωση που, αν δικαστούν ποτέ και χάσουν, να πληρωθούνε οι σακατεμένοι από το δημόσιο, όχι από τις φαρμακοΜΑΦΙΕΣ. Επίσης, σαφώς και ασυζητητί, δεν επιθυμούμε όσοι κάνανε την πλατφόρμα να πάθουν κάτι και ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΣΘΕΣΜΑ (μακροπρόθεσμα, ας μην το κοιτάξουμε καλύτερα...). Υπάρχει όμως μιά σημαντική διαφορά:άλλο να αρρωστήσεις, που είναι τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός, και άλλο να πάθεις κάτι από ανθρώπινη πρωτοβουλία. Και μάλιστα γιατρού. Και μάλιστα από φάρμακο που προορίζεται για υγιείς ανθρώπους. ΟΛΟΙ είμαστε θύματα αυτού του υγιεινιστικού φασισμού, και πλατφορμιασμένοι και απλατφορμίαστοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger