Home » , » Φαντάζεστε στην θέση του μπάτσου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης κόρης του να ήταν κάποιος μετανάστης

Φαντάζεστε στην θέση του μπάτσου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης κόρης του να ήταν κάποιος μετανάστης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 | 8:00 π.μ.

Με ηλεκτρονικό μήνυμα, πιστή αναγνώστρια μας, μας επιπλήττει γιατί μας διέφυγε να σχολιάσουμε την αποκρουστική σοκαριστική είδηση της σύλληψης ενός μπάτσου στα Τρίκαλα ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης κόρης του.

Φαντάζεστε τι θα είχε συμβεί, μας γράφει αν οι κατηγορίες που βαρύνουν τον αστυνομικό είχαν αποδοθεί σε έναν μετανάστη; Τότε όλος ο "εθνικός κορμός" από την Λατινοπούλου μέχρι τον Μπογδάνο και από τον Τζήμερο μέχρι τον Αδωνι, θα είχαν στα κάγκελα. Τώρα άκρα του τάφου σιγή απ' τους υπερπατριώτες, γι' αυτή την υπόθεση. Εχουν να ασχοληθούν με ποιο σοβαρά ζητήματα όπως το ότι η Ναταλία Γερμανού κάλεσε στην τηλεοπτική εκπομπή της τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο.

Η επιστολογράφος μας, μας παραθέτει μια σειρά λινκ, από καθεστωτικά ΜΜΕ, όπου η μητέρα του παιδιού και πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου μπάτσου αναφέρει ότι :ο φερόμενος κακοποιητής  «Ήταν επιθετικός, βίαιος και ναρκομανής», καθώς και την έκθεση ειδικής παιδοψυλολόγου της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, η οποία εξέτασε το παιδί, που πραγματικά προκαλεί αποτροπιασμό.

Είναι από τις σοβαρότερες περιπτώσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, στα αστυνομικά ελληνικά χρονικά. σημειώνουν τα δημοσιεύματα και ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί έχει σε βάρος του δικογραφία για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.  

Το 'λεγε ο Θ. Μπακαλάκος: Ποιος απ' τους προστάτες θα μας προστατέψει ....

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger