Home » , » Μεθόδευση για να πέσει στα "μαλακά" ο δολοφόνος του 47χρονου ντελιβερά, Δημήτρη Ασημάκη;

Μεθόδευση για να πέσει στα "μαλακά" ο δολοφόνος του 47χρονου ντελιβερά, Δημήτρη Ασημάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 | 4:56 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Ιδιαίτερη νομική κατάρτιση δεν διαθέτω, μια στοιχειώδη όμως γνώση περί του νομικού οπλοστασίου του αστικού κράτους πιστεύω ότι κατέχω. Ισως νομικοί σύντροφοι θα μπορούσαν να μιλήσουν πιο υπεύθυνα. 

Οντος η ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος. Γι' αυτό και παρακολουθήσαμε την υπόθεση με τον οδηγό του βουλευτικού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος σκότωσε τον άτυχο Ιάσωνα, και τον παράτησε νεκρό, να μην παίρνει καμιά διάσταση.

Με τον δολοφόνο όμως του 47χρονου ντελιβερά, Δημήτρη Ασημάκη, ο οποίος αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα δεν συμβαίνει καθόλου το ίδιο. Αυτός ο αλήτης -δεν ξέρουμε αν του έγινε αλκοτέστ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν μεθυσμένος-, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, παραβίασε τρεις κόκκινους σηματοδότες, οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα σε κατοικημένη περιοχή και πάνω απ' όλα εγκατέλειψε το σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος. Μ' αυτά τα πραγματικά περιστατικά  δίνεται άλλη νοµοτυπική υπόσταση στο αδίκημα και ανάγεται πλέον σε κακούργημα εμπίπτοντας στο άρθρο 299 του Π.Κ εν προκειμένου διώκεται σαν ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Και σ' αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε περίπτωση να αποφυλακιστεί ο 21χρονος δολοφόνος.

Ολα τα παραπάνω, αποκλείεται να τα αγνοούν οι δικαστικοί λειτουργοί. Μας δημιουργείται δηλαδή η αίσθηση ότι ο συγκεκριμένος δολοφόνος είναι γόνος κάποιας "επιφανούς οικογένειας" και υπάρχει μεθόδευση να συγκαλυφθεί το έγκλημά του. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:45 μ.μ.

Τα δημοσιευματα πάντως μόνο για γόνο καλης οικογενειας δεν κανουν λόγο.Ο δραστης προφανως εκμεταλευεται το ευνοικο πλαισιο νόμου για εξ αμελειας κλπ που θεσπιστηκε επι συριζα.Νομος φιλοεπενδυτικος για προφανής λόγους.Εκτος και αν ο δραστης εχει τιποτα νταραβερια ( πχ ναρκωτικα) με την αστυνομια για αυτο τον προστατεύουν...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger