Home » , » «Πρόκειται για μαζική δολοφονία μέσα από μια δήθεν νοσηλεία»

«Πρόκειται για μαζική δολοφονία μέσα από μια δήθεν νοσηλεία»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 | 9:31 μ.μ.

Δεν μασάει τα λόγια του και λέει τα πράγματα με το όνομα τους ο εντατικολόγος και πρόεδρος των εργαζομένων στον Αττικόν Νοσοκομείο, Μιχάλης Ρίζος, στις δηλώσεις που κάνει σε συντάκτη της ιστοσελίδας tvxs.

«Είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από πέρυσι και το γεγονός ότι δεν έχει ενισχυθεί το σύστημα υγείας, αντίθετα έχει αποδυναμωθεί, είναι κάτι παραπάνω από τραγικό», τονίζει και περιγράφει τι βιώνει στον εργασιακό του χώρο: «Στο Αττικόν έχουμε 120 ασθενείς σε ράντζα. Υπάρχει απίστευτη ενδονοσοκομειακή διασπορά κορονοϊού, του μύκητα Candida πολύ μεταδοτικού, ο "μαύρος μύκητας" που προκαλεί γαστρεντερίτιδες, κ.λπ. Ε, φυσικά, αφού είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Ανθρωποι ευπαθείς. Γι αυτό έχει εκτοξευθεί η θνησιμότητα. Αν δεν βρίσκει ο ασθενής με κορονοϊό και άλλα προβλήματα ΜΕΘ, είναι δυνατόν να ζήσει; Είναι δήθεν νοσηλεία, γι αυτό και τη χαρακτηρίζω μαζική δολοφονία».

Εστιαζόμενος στην κυβερνητική πολιτική ο αγωνιστής γιατρός συμπληρώνει: «Η χρηματοδότηση μειώθηκε, για παράδειγμα στο Αττικόν έχουμε μειωμένα κονδύλια από τον προϋπολογισμό σε σχέση με την περυσινή χρονιά, συνολικά είμαστε 900 εκατομμύρια μείον. Το υγειονομικό προσωπικό μπαίνει στην τρίτη σεζόν που αντιμετωπίζει συνθήκες πανδημικού κύματος και είναι εξαντλημένο, όχι μόνο δεν έχει ενισχυθεί με νέες προσλήψεις αλλά αποδυναμώνεται εκ των πραγμάτων. Την ίδια ώρα έξι χιλιάδες ανεμβολίαστοι συνάδελφοι έχουν βγει σε διαθεσιμότητα και άλλοι επτά χιλιάδες περίπου πανελλαδικά συνάδελφοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου, οι οποίοι πήραν μια ελάχιστη παράταση ύστερα από πίεση μέχρις τις 31 Δεκεμβρίου, για το μετά δεν γνωρίζουν τίποτα. Δίνουν τέτοιον αγώνα και δεν τους έχουν εξασφαλίσει ούτε καν το ότι θα διατηρήσουν την εργασία τους».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

13 Νοεμβρίου 2021 στις 11:35 π.μ.

Έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό. Εφόσον πεθαίνει το ΕΣΥ και κόσμος πεθαίνει γιατί όλοι αυτοί οι "αριστεροί" γιατροί, υγειονομικοί δεν φωνάζουν για ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ με ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΕ ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (άρα και για καπιταλιστικές επιχειρήσεις και όχι μόνο λιανεμπόριο και σχολεία όπως τα κυβερνητικά ψευτολοκντάουν);

Γιατί όλοι αυτοί δεν προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΤΑΞΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του καθενός μας να εμβολιαστούμε ακριβώς για να μην καταρρέουν τα νοσοκομεία και μιλάνε για...δικαίωμα στον εμβολιασμό άρα το αφήνουν στην..ατομική επιλογή του καθενός (οι γνωστές ανοησίες περί...αυτοδιάθεσης); Γιατί δεν υποστηρίζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των συναδέλφων τους αλλά και την επέκτασή του και σε άλλες κατηγορίες εφόσον πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ;

Γιατί δεν καταδικάζουν ανοιχτά ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ συμπεριφορές όπου δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας και χαϊδεύουν έτσι όλους όσους συμπεριφέρονται ανεύθυνα; Γιατί δεν υποστηρίζουν τα μέτρα προστασίας αλλά και την εφαρμογή τους τόσο από τους πολίτες όσο και από το κράτος;

Αλλά πως να τα κάνουν όλα αυτά όταν τα κόμματά τους, οι ηγεσίες τους είναι ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ;

Δυστυχώς κυβέρνηση και αντιπολίτευση (κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική) ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ από τον Μητσοτάκη μέχρι τους ψευτοαναρχικούς.

Στην Θεσσαλονίκη σε ΕΠΑΛ υπήρξε συρροή κρουσμάτων. Εκεί οι μαθητές έκαναν κατάληψη και το έκλεισαν:

https://www.newsbreak.gr/ellada/268990/katalipsi-epal-koyfalion-syrroi-kroysmaton/

Το ίδιο έγινε και πέρσι μετά το άνοιγμα σε σχολεία όπου υπήρχαν κρούσματα ακόμα και γονείς τα έκλειναν. Η ΟΛΜΕ όμως ΑΦΑΝΤΗ. Όπως και οι δήθεν αριστερές παρατάξεις της. Ποιος υποστηρίζει αυτούς τους γονείς και αυτά τα παιδιά; Ναι ρε φίλε όπου υπάρχει συρροή και μολύνονται μαθητές και εκπαιδευτικοί ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΡΑ και τηλεκπαίδευση δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί να κινδυνεύουμε όλοι; Γιατί έτσι θέλουν κυβέρνηση, ΟΛΜΕ-ΔΟΕ και όλα τα κόμματα; Τα κρούσματα σε παιδιά αυξάνονται συνεχώς είναι προφανές ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διασπορά. Για ποιο λόγο λοιπόν τα σχολεία να είναι ανοιχτά;

V For Viva La Revolucion

13 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 μ.μ.

Στον/στη/στο πάνω. Μάλλον έχεις μείνει λίγο πίσω στην ενημέρωση και δεν έμαθες ότι και οι διπλο-τριπλοεμβολιασμένοι (μέχρι στιγμής, θα σας το καρφωνουν εσαεί γιατί είναι πολλά τα λεφτά άρη), νοσούν, πεθαίνουν και μεταδίδουν τον ιό...
V for Viva για τα κέρδη των φαρμακευτικών πολυεθνικων και για τις μιζάρες των οσίων εντόπιων κwλοοικογενειών...

14 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 π.μ.

Η Πορτογαλία έχει φτάσει το 87% πλήρως εμβολιασμένων και δεν έχει πίεση στο σύστημα υγείας της ούτε εκατόμβες νεκρών. H Ισπανία εκεί που μετρούσε 700,800,900 νεκρούς κάθε μέρα τώρα με σχεδόν 80% έχει κάτω από 30. Αντίθετα η Ρωσία με ποσοστό μόλις στο 35% κάθε μέρα μετρά πλέον ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 νεκρούς. Όλα τα στοιχεία εδώ:

https://coronavirus.jhu.edu/

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Tο Ισραήλ είναι 63,5% άρα που είναι το πρότυπο του εμβολιασμού; Έξαρση είχε το καλοκαίρι και εκεί. Αλήθεια γιατί μας παρουσιάζανε το Ισραήλ για πρότυπο και όχι την Πορτογαλία που τα πήγαινε πολύ καλύτερα; Εκεί πατήσανε οι φασίστες και έκαναν προπαγάνδα για το Ισραήλ που δήθεν εμβολιάστηκαν όλοι αλλά να που έχουν κρούσματα, νοσηλείες και νεκρούς. Αυτά έλεγαν και παραπληροφορούσαν και αυτοί τον λαό μας ενώ δεν υπήρχαν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Γιατί μας έλεγαν ψέματα δεν το σκεφτήκατε ποτέ; Και επειδή εδώ το πολιτικό μας σύστημα είναι χειρότερο από τα έξω όσο αφορά την (παρα)πληροφόρηση σας έχω εδώ τις διαφάνειες του Τσιόδρα:

https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/9590-paroysiash-kathhghth-s-tsiodra

Αν κάνετε ένα κόπο και ανοίξετε να τις διαβάσετε θα διαπιστώσετε ότι αναφέρει ότι το 52% του γενικού πληθυσμού είναι εμβολιασμένο και όχι πάνω από 60 που μας λένε αυτοί. Επομένως ακόμα και για τα ποσοστά εμβολιασμού του κόσμου πάλι μας πουλάνε φούμαρα εξού και οι πολλοί θάνατοι κάθε μέρα διότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ για να τελειώσουμε με αυτή την κατάσταση. Φυσικά και δεν είναι μόνο ο εμβολιασμός είναι και το τι κάνεις για να χτυπήσεις την μετάδοση στην πηγή της να το πω έτσι.

Αλλά ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου με αυτά δεν ασχολείται κανένα "Κ"ΚΕ και καμία ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μόνο η Κόντρα και προς τιμήν της στο ζήτημα της πανδημίας στέκεται πολύ πιο αριστερά από όλους σας αν και δεν είμαι Κόντρα κάποια πράγματα όμως πρέπει να λέγονται.

Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ LOCKDOWN ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΖΩΕΣ

ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΟΧΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΕΣ

V For Viva La Revolucion

14 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 π.μ.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Και με το χωροφυλακα και τον αστυφυλακα δε γινεται!
Μπερδευτηκες απο ολη αυτη τη ιστορια του δολου και της απατης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger