Home » , » Αισιόδοξα μηνύματα

Αισιόδοξα μηνύματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 | 8:00 π.μ.

Το ότι ο αντιφασιστικός, αντιναζιστικός αγώνας, αγκαλιάζει νεολαίους από την νέα εργατική βάρδια και από την σπουδάζουσα και μαθητική νεολαία και αυτό εκδηλώνεται και με δυναμικές κινητοποιήσεις, είναι απ' τα πιο αισιόδοξα μηνύματα, στην σημερινή εποχή, που είναι σπάνιες οι αναλαμπές -όπως αυτές που μας έδωσαν οι λιμενεργάτες και οι ντελιβεράδες- στην όλη "καταχνιά" που επικρατεί.

Τα δεκάδες άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκαναν οι Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες από Γκύζη-Πολύγωνο-Αμπελόκηπους και πραγματοποίησαν μαζική αντιφασιστική περιπολία και αφισοκόλληση προπαγάνδισης της αντιφασιστικής διαδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/11 (συγκέντρωση 17:30 πλ. Πανόρμου), ήταν ένα γεγονός που επιβεβαιώνει την αρχική μας εκτίμηση.

Τα συνθήματα που δέσποσαν στην αντιφασιστική πορεία που έγινε στις 6/11 στην γειτονιά του Ερυθρού ήταν: "Μπάτσοι, φασίστες παρακρατικοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί", "Χώμα και φτυάρι και κάθε Κασιδιάρη και ένα μεγάλο λάκκο  για τον Μιλαλολιάκο", "Μας τρομοκρατούν για να υποταχθούμε μ' οργάνωση και αγωνιά θα αντισταθούμε" και "Ένας είναι ο δρόμος λαέ για να νικάς ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς".

Να θυμίσουμε ότι οι  Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες από Γκύζη-Πολύγωνο-Αμπελόκηπους απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή σε Αντιφασιστική διαδήλωση ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει για το Σάββατο 13/11 στις 17:30 Πανόρμου (μετρό)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger