Home » , , » Εθνική βρικολάκων

Εθνική βρικολάκων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 | 10:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Γράφαμε και χτες για την αδιανόητη κυνική παραδοχή από τους νεκροθάφτες των δομών δημόσιας υγείας, παραθέτοντας τις δηλώσεις του Σ. Πέτσα και της Μ.  Γκάγκα για την ομολογία τους ότι μας έχουν παραδώσει στο έλεος της  θανατηφόρας πανδημίας.  

«Ευτυχώς που δεν γίναμε Κούβα!», σχολιάζει ειρωνικά χρήστης του διαδικτύου.

1 νεκρό είχε σήμερα η Κούβα, 52 εμείς. 8.262 θανάτους συνολικά (δεν τα πάνε καλά μετά την επέμβαση των ΗΠΑ), 16.295 εμείς. Ναι, αλλά σε μας έχει επέμβει ο Μητσοτάκης!

Για τον Χατζηνικολάου τρομοκρατία είναι να γράψεις ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ... Το να λέει η Γκάγκα ότι θα κάνουμε διαλογή στην ΜΕΘ μεταξύ ασθενή με κορωνοϊό ή με εγκεφαλικό είναι άραγε τι; Κάτι τέτοιοι "μεγαλοδημοσιογράφοι" τάχα μου έγκριτοι είναι η αιτία που ο κόσμος τους αποκαλεί Αρδάκια...

 Οπως αναμενόταν μετά απ' αυτά το twitterπήρε "φωτιά" δείχνοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες, και ποιοι οι κατασκευασμένοι δια χειρός Χατζηπαπάρα΄

Ενα μικρό δείγμα:




Κι άλλα πολλά για το τρομοκρατικό χτύπημα της υπουργού.

Αυτοί θα διαλέξουν. Ο κόσμος όταν θα τους κρεμάσει για τα εγκλήματα τους, δεν θα διαλέξει. Θα τους στείλουμε όλους στο διάολο.

Για τις ΜΕΘ που δεν πήραν.

Για τους γιατρούς που δε διόρισαν.

Για τα φάρμακα που έχουν και δεν δίνουν σε όλους.

Ας κάνουν τώρα διαλογή. Το έκαναν και οι ναζίδες.

Κάποτε, μικρός μου είχε κάνει εντύπωση η χαρά ενός Σοβιετικού στρατιώτη (παππούς όταν τον είδα) που έλεγε σε συνέντευξη υπερήφανα πως όποιος ναζί έπεφτε στα χέρια του, του έκοβε την καρωτίδα. Η εντύπωση ήταν γιατί το έκανε άσχετα αν ήταν στη μάχη ή μετά… αιχμάλωτος στο Βερολίνο.

Έκανα χρόνια να καταλάβω γιατί χαιρόταν τόσο που έστελνε κτήνη στο διάολο, άσχετα αν είχαν όπλο ή όχι. Ακούγοντας τους ναζί κατάλαβα. Κάθε φορά που ακούω ένα ναζί δικαιώνω εκείνο το γέρο, παρά τις διαταγές των στρατηγών του Κόκκινου Στρατού και του Στάλιν, που ήθελε να παραδίνονται οι εχθροί, επομένως ήταν εναντίον αυτόν των τακτικών.

Κάντε διαλογή ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, όπως γίνονταν στο Άουσβιτς. Κι εκεί, στη δίκη της Νυρεμβέργης, τα ίδια ακριβώς έλεγαν. Πέθαιναν από την πείνα και τις αρρώστιες, γιατί δεν είχαν τρόφιμα και φάρμακα! Ευτυχώς που εμείς έχουμε κονσερβοκούτια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger