Home » , » Ενα βιντεάκι για το πως οι δυνάμεις καταστολής αποτρέπουν εκδηλώσεις "λαϊκής λατρείας" για τον Μητσοτάκη.

Ενα βιντεάκι για το πως οι δυνάμεις καταστολής αποτρέπουν εκδηλώσεις "λαϊκής λατρείας" για τον Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 | 4:14 μ.μ.

Το παρακάτω βιντεάκι το έχει αναρτήσει χρήστης του twitter και το σχολιάζει σκωπτικά με τις εξής πρόταση: "Θέλουν να δουν τον Μητσοτάκη, να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν, να του δώσουν λουλούδια και όχι μόνο δεν τους αφήνουν, αλλά τους δέρνουν κιόλας".

Παρακολουθούμε, λοιπόν σκηνές, για το πώς οι δυνάμεις καταστολής φρόντισαν ώστε ο επικεφαλής της κυβέρνησης των "αρίστων" να μην βρεθεί μπροστά σε  εκδηλώσεις "λαϊκής λατρείας", από πολίτες και εργαζόμενους της ΔΕΗ στην Κοζάνη, οι οποίοι ανέμεναν με μαύρες σημαίες και στεφάνια στα χέρια να συναντήσουν τον πρωθυπουργό.

Το ότι, στα πλαίσια της πολιτικής του, ο πρωθυπουργός, έδωσε βορά στα ξένα συμφέροντα, την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, την ΔΕΗ, με συνέπειες που τις αισθανόμαστε στην τσέπη μας όλοι οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, δεν αποφέρει μόνο χειροκροτήματα από τους πλουτοκράτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οσο για τις λαϊκές αντιδράσεις που προκαλούνται αναλαμβάνουν οι ένστολοι υπερασπιστές του συστήματος, με ξύλο και χημικά να τις καταστείλουν, χωρίς καν να της δει και να δυσαρεστηθεί ο νέος Μωυσής. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger