Home » , » Ενέσεις φασισμού ....

Ενέσεις φασισμού ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 | 6:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα εμβόλια και τα φάρμακα είναι η σωτηρία της ανθρωπότητας, η λύτρωση, η νίκη απέναντι στο χειρότερο εχθρό (μετά τον εαυτό της): Τα μικρόβια. Φτάνει να είναι εμβόλια και φάρμακα, όχι σκευάσματα σαν αυτά του Τσίοδρα – Αβραμόπουλου ή σαν αυτά που πουλάει ο Βελόπουλος, κι ακόμα εισαγγελέας δεν έχει επέμβει.

Έχω εμβολιαστεί, είμαι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά όταν ακούω τα αντιφατικά, τα παλαβά των ΜΜΕ, με πιάνει καχυποψία και δεν είμαι ο μόνος. Ακόμα να απαντηθεί γιατί μέχρι να έρθουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είχαμε 4.606 θανάτους με 0 (μηδέν) εμβολιασμένους, ενώ τώρα οι θάνατοι εκτοξεύτηκαν. Έχουμε με  16.838 νεκρούς με 7,13% ανθρώπων που έχουν αναρρώσει από τον ιό, με 62,33% πλήρως εμβολιασμένους, δηλαδή με την ανοσία βρίσκεται στο 69,46%, να είναι θεωρητικά «ανοσία αγέλης». Όμως σήμερα είχαμε 72 νεκρούς!

Μια εξήγηση είναι η απαξίωση και υποβάθμιση του ΕΣΥ. Ακούσαμε με φρίκη τα όσα ειπώθηκαν για τις ΜΕΘ, όπου χάρη στην εγκληματική κυβερνητική πολιτική πέθαναν χιλιάδες συνάνθρωποι μας. Άλλη μια εξήγηση είναι πως χρειαζόμαστε νέα εμβόλια και πως έπρεπε να έρθουν τα φάρμακα πιο γρήγορα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των εμβολίων δεν είναι οι παρενέργειες, αλλά η διάρκεια τους. Σε λίγο όποιος εμβολιάστηκε με 2 δόσεις χωρίς να κάνει την 3η θα θεωρείται ανεμβολίαστος! Μήπως πρέπει να δώσουν κάποιοι εξηγήσεις; Οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν πχ.

Μπροστά σε μια κατάσταση παραφροσύνης όπου η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την επιδημία για να τρομοκρατήσει, ώστε να επιβάλει δικτατορία, περνώντας αντεργατικά, φασιστικά νομοσχέδια, να χαρατσώσει, να περιορίσει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα εμβόλια. Χθες, 14/11/2021, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυτοί που πήγαν να εμβολιαστούν ήταν μόλις 1.334, ενώ με την 3η δόση εμβολιάστηκαν μονάχα 1.544! Για να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού με τρίτη δόση κάθε 6 μήνες χρειάζεται να εμβολιάζονται καθημερινά κατά μέσο όρο πάνω από 41.000.

Αναλυτικά 333.502 έχουν κάνει μόνο μια δόση, 5.835.802 έκαναν δυο δόσεις ή το μονοδοσικό και μόλις 629.115 έχουν κάνει 3 δόσεις, ενώ γύρω στους 3.900.000 δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου. Σύνολο πλήρως εμβολιασμένων θεωρητικά 6.464.917, πρακτικά όμως; Πόσοι έχουν περάσει τους 6 μήνες από τη β’ δόση ή το μονοδοσικό;

Η κυβέρνηση, αντί να πείσει με επιχειρήματα, λέει πως θα κάνει υποχρεωτική την 3η δόση για τους άνω των 65. Να δω πως θα εφαρμόσει κάτι τέτοιο, πως θα εκβιάσει τους ηλικιωμένους. Που σημειωτέον οι περισσότεροι είναι ψηφοφόροι της. Αντί να κάνει ενέσεις φασισμού, να στελεχώσει το ΕΣΥ με το απαραίτητο προσωπικό. Να φτιάξει πραγματικές ΜΕΘ, να δώσει το υλικό που ζητάνε με αγωνία οι γιατροί.

Ο αριθμός ημερησίων κρουσμάτων το Δεκέμβρη όντως θα μειωθεί, ξέρετε όμως γιατί; Γιατί θα μειωθούν τα τεστ, αφού τα παιδιά δε θα έχουν για δυο βδομάδες σχολείο. Έτσι το πρόβλημα θα χωθεί πάλι κάτω από το χαλί. Η κυβέρνηση συνεχίζει να αδιαφορεί για τις πραγματικές αιτίες εξάπλωσης της επιδημίας. Ως άλλοι ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα ψάχνουν να κάψουν μάγισσες. Αλλά θα καούν οι ίδιοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger