Home » , » "Υποκριτές και Φαρισαίοι" - Η επιχειρούμενη "δολοφονία χαρακτήρα" του Ι. Αποστολοπουλου και τι ξεχνούν τα γαλάζια τρολ για τα λαμόγια των ΜΚΟ

"Υποκριτές και Φαρισαίοι" - Η επιχειρούμενη "δολοφονία χαρακτήρα" του Ι. Αποστολοπουλου και τι ξεχνούν τα γαλάζια τρολ για τα λαμόγια των ΜΚΟ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 | 8:39 μ.μ.


Για τον διαδικτυακό σεξιστικό οχετό που δέχτηκαν από τα γαλάζια φερέφωνα η Ναταλία Γερμανού όπως και η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel, γιατί ανέδειξαν τις καταγγελίες του Ιάσωνα Αποστολόπουλου γράψαμε σε περασμένες αναρτήσεις μας. (δείτε εδώ και εδώ).

Η δολοφονία χαρακτήρα τώρα επικεντρώθηκε στο πρόσωπο του διασώστη, Αφού οι αστειότητες περί ατόμου το οποίο "εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας" δεν είχαν καμιά τύχη, τώρα τα γαλάζια τρολ "ανακάλυψαν" ότι είναι αφερέγγυο άτομο αφού σώζει ανθρώπινες ζωές, εργαζόμενος σε Μ.Κ.Ο.  

Παίρνει, λοιπόν, ένα μισθό ο Ι. Αποστολόπουλος παλεύοντας με τα κύματα για να σώσει την ζωή δυστυχισμένων ανθρώπων θύματα των ιμπεριαλιστικών πολιτικών που υποστηρίζει και συμμετέχει στην υλοποίησή τους το κυβερνητικό κόμμα. Μάλιστα.

Είδατε όμως τα ίδια τα γαλάζια τρολ να ψελλίζουν το παραμικρό όταν ο πρώην γραμματέας της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος όχι δεν ήταν απλώς εργαζόμενος, αλλά ιδιοκτήτης 5 ΜΚΟ και τσέπωσε με λαμογιές γύρω στα 5.000.000 €! κρατικό χρήμα!; (το γιατί αυτή την ιστορία την έχει φάει το σκοτάδι το αντιλαμβάνεσθε).

Με τη μηχανή που στήνουν κάποια ευυπόληπτα λαμόγια για να τα παντελωνιάζουν χοντρά, με το να κατασκευάζουν τις λεγόμενες «Μη κυβερνητικές Οργανώσεις», έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές. «Στη μεγαλύτερη "μπίζνα" από συστάσεως ελληνικού κράτους τείνουν να εξελιχθούν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», έλεγε μια περασμένη ανάρτησή μας. 

Αυτές οι ΜΚΟ όμως δεν έχουν Ιάσωνες να παλεύουν με τα κύματα για να σώσουν παιδάκια και απόκληρους. Διαθέτουν γραβατομένα λαμόγια που στεγάζονται σε πολυτελή γραφεία, τα οποία ενδιαφέρονται για την «ανασυγκρότηση κοινωνικών δομών και παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στο Πακιστάν» «επιμόρφωση νομικών για το κράτος δικαίου στο Αζερμπαϊτζάν», «για την εκπαίδευση συνταγματολόγων στο Ιράκ» και άλλες τέτοιες .. "φιλανθρωπικές" δραστηριότητες.

Ολοι αυτοί που σήμερα βάζουν στο στόχαστρο τους τον Ιάσωνα, γιατί εργάζεται σε Μ.Κ.Ο, τους είδατε ποτέ να γράφουν το παραμικρό για τα 150 άτομα που σιτιζόταν από την ιερή Μ.Κ.Ο «Αλληλεγγύη» -σχεδόν όλοι/ες «ανίψια» και «ανιψιές» των ρασοφόρων- από την οποία και με δικαστική βούλα  έκαναν  φτερά απ’ το ταμείο της οργάνωσης, πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα του ελληνικού λαού;

Αλήθεια;

Μάθαμε ποτέ σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα 68 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ που χάρισε σε ΜΚΟ στην διάρκεια της θητείας του (1999-2004) σαν υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου;; (Αυτά έχουν δημοσιευτεί με επίσημα στοιχεία)

Μάθαμε ποτέ η επόμενη υπουργός Εξωτερικών, η θρήσκα Ντόρα Μπακογιάννη, πόσο ήταν το συνολικό ποσό που έδωσε σε κάποιες ΜΚΟ όπως «Κύκλος της Πάτμου»,  «Συμπόσιο Αμαζόνιος - Πηγή Ζωής»,  «Ιδρυμα Στήριξης Οικουμενικού Πατριαρχείου και Οικουμενική», «Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ποιμαντικής Διακονίας» και δεν συμμαζεύεται; 

Ολοι αυτοί που σήμερα "πυροβολούν" τον Ιάσωνα γιατί εργάζεται σε ΜΚΟ, που ήταν όταν η Ντόρα απ’ το ΥΠΕΞ χάριζε σε κάποιες μουτράκλες δεκάδες χιλιάδες ευρώ; Οπως π.χ στο "Ίδρυμα Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης" για να φτιάξει μονάδα εκτροφής αγελάδων στην Κατάγκα του Κονγκό, ή σε τύπους του "Κλάμπ 21 Εγρήγορση", για το πρόγραμμα τους "Η πολιτισμική παράδοση μέσα από γαστρονομία";

Ολοι αυτοί, λοιπόν οι "Ελληναράδες" που τώρα σκίζουν τα ιμάτια τους γιατί ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος εργάζεται σε ΜΚΟ, με κίνδυνο της ζωής του για να σώσει προσφυγόπουλα και μετανάστες, δεν έχουν βγάλει λέξη για τα λαμόγια των παραπάνω Μ.Κ.Ο. 

Πώς το έλεγε ο Χριστός; "Υποκριτές και Φαρισαίοι"; Ετσι ακριβώς.' 

Σαν επίλογος στην ανάρτησή μας το βιντεάκι που μας έστειλε η φίλη marka2. Το κείμενο που το συνοδεύει αναφέρει: 

 "Δήθεν πατριώτες, δήθεν Χριστιανοί, στάζουν δηλητήριο, μίσος και μοιράζουν κατάρες για τη Ναταλία Γερμανού, που τόλμησε να βγάλει στην εκπομπή της τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο ένα νέο παιδί που σώζει πρόσφυγες.

Ιησουίτες που μόνο ο Καζαντζάκης ξεσκέπασε, δείχνοντας ότι εσείς ΤΟΝ Ξανασταυρώνετε…"

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Νοεμβρίου 2021 στις 9:14 π.μ.

Ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος κάνει ένα επάγγελμα το οποιο σώζει ζωές,άσχετα αν οι εργοδότες του είναι λαμόγια.Το ιδιο συμβαινει πχ με έναν γιατρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger