Home » , , » Απίστευτη ξεφτίλα σε κυβέρνηση και Πορτοσάλτε από παπαδίστικο φιρμάνι (Βίντεο)

Απίστευτη ξεφτίλα σε κυβέρνηση και Πορτοσάλτε από παπαδίστικο φιρμάνι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 | 10:24 μ.μ.


Απάντηση δεν μπορούμε να δώσουμε σ' αυτό που αναρωτιέται ο χρήστης του twitter στην αρχική εικόνα. Μπορούμε όμως να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις σχετικά με την επικαιρότητα.

Ηταν μια μέρα σήμερα που υπήρξαν και ευχάριστες ειδήσεις κάτι που το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη. Αρχικά η μεγάλη νίκη των εργατών της Cocso, έρχεται να αποδείξει, μετά τον νικηφόρα αγώνα των ντελιβεράδων, ότι πάντα ο οργανωμένος και μαζικός αγώνας φέρνει αποτελέσματα. Και η σημερινή επιτυχία των ναυτεργατών φέρνει άλλο ένα χτύπημα στην αντίληψη που προωθείτε για την αναποτελεσματικότητα των εργατικών κινητοποιήσεων.

Η άλλη η είδηση -σε ένα βαθμό δεν ήταν και αναμενόμενη- έχει και το ανάλαφρο στοιχείο αφού είχαμε πολύ καιρό να δούμε τέτοια γελοιοποίηση των στελεχών του Μαξίμου και μάλιστα προερχόμενη από την "δεξιά του Κυρίου". Το γιατί συνέβη δεν μπορεί να γνωρίζουμε. Πιθανόν ο παμπόνηρος Ιερώνυμος ήθελε να εκθέσει την κυβέρνηση για να δείξει ποιος πραγματικά έχει το πάνω χέρι. 

(Το να έχουν προηγηθεί, μόλις πριν λίγες ώρες, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στην πρόσφατη συνέντευξη του, και οι κραυγές του Αδωνη γιατί  είναι "ανεφάρμοστες στην θρησκευτική λατρεία" οι οδηγίες για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού και τώρα να μας λένε ότι "η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου έρχεται σε επικοινωνία με το γραφείο του πρωθυπουργού", είναι τουλάχιστον αστείο).

Η γελοιοποίηση της κυβέρνησης, λοιπόν, είναι πλήρης μετά το παπαδίστικο φιρμάνι και ελπίζουμε το παρακάτω βιντεάκι που φτιάξαμε με την ολοφάνερη ξεφτίλα που υπέστησαν Προτοσάλτε και Γεωργιάδης να σας χαρίσει ένα μειδίαμα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Νοεμβρίου 2021 στις 12:38 π.μ.

Έλα τώρα βρε σύντροφοι, ένας από τους βασικούς πυλώνες της αστικής - καπιταλιστικής τάξης στην Ελλάδα είναι και η Εκκλησία, η οποία γνωρίζει ότι επίκειται κυβερνητική αλλαγή στις επόμενες εκλογές και θέλει να τα έχει καλά με τους επόμενους...ΑΝΤΩΝΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger