Home » , » Δηλαδή κάναμε εμβόλια, για να αυξηθούν οι θάνατοι;

Δηλαδή κάναμε εμβόλια, για να αυξηθούν οι θάνατοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 | 10:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Αρρώστια! Ποια αστυνομία, ποια κυβέρνηση, ποιο κράτος; Ποιος είμαι εσύ, ποιος είσαι εγώ, ο απόλυτος σουρεαλισμός. Παπάδες - παπαγάλοι – πολιτικοί, όλα τα καθάρματα είναι δεξιοί. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Μετά από τόσο φτύσιμο, επειδή στις Εκκλησίες δεν ισχύουν τα μέτρα που ισχύουν αλλού για τους ανεμβολίαστους, η Ιερά Σύνοδος ΑΕ έβγαλε φεφτά. Η περίληψη; «Αφού μας κράξανε ακόμα και οι καμπάνες, θα κάνουμε στα μαγαζιά μας ό,τι ισχύει παντού. Αλλά εμείς θα ελέγχουμε»! Βοηθάνε Κούλη τη δύσκολη αυτή ώρα. Μην το πει η ΝΔ και αφορίσει ο Αμβρόσιος τους υπόλοιπους. Τόσα κεριά άναψαν στις 16.000 κηδείες. Τόσα «τυχερά».

Οι παπάδες κυβερνάνε ακόμα. Οι παπατζήδες, οι θεομπαίχτες. Απαντήστε ρε τραγιά, κολλάει με τη Θεία Κοινωνία ή δεν κολλάει; Πείτε το καθαρά, αφήστε τα παπαδίστικα. Γλείφεις - κολλάς! Γι αυτό κόλλησαν τόσοι παπαγάλοι που γλείφουν τον πισινό των αφεντικών. Εκεί που μετράτε τα λήμματα μετρήστε και τι τρώμε. Που δεν έμεινε ούτε για ψωμί. Κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι. Πώς να μην κολλήσουμε μετά;

Που λέτε, οι ανεμβολίαστοι θα τρώνε πόρτα στις Εκκλησίες, αν δεν έχουν αποτελέσματα των τεστ. Καλλιόπη, θα σου κάνω τεστ καθημερινά. Μαθηματικών, Ιστορίας… είναι ευκαιρία να μάθεις όσα δεν έμαθες, γιατί την κοπάναγες από το μάθημα.

Ποιοι όμως θα αναλάβουν το ρόλο του «φατσοκόφτη»; Οι μπάτσοι; Ευτυχώς όχι, γιατί αυτοί τραβάνε πιστόλι με το τίποτα. Οι γιατροί; Τρελοί είστε ρε; Έχουμε πολλούς, να αφήσουν τα Νοσοκομεία, να τρέχουν στις Εκκλησίες; Θα μου πείτε οι παπάδες πως ανακατεύονται παντού; Περισσεύουν, είναι πολλοί και ασχολούνται με όλα. Ακόμα και με το τι θα φορέσουμε ή τι θα φάμε. Δεν έχουμε να φάμε, ρε μαλάκες! Το παπαδαριό θα βάλει τους δικούς του να ελέγχουν. Τι έλεγχο θα κάνουν; Ένας Θεός ξέρει.

Θέλετε να μιλήσουμε επιστημονικά; Όταν πας, βγάζεις μάσκα, φιλάς, φοράς μάσκα, κολλάς. Είναι σαν να πας σε μπουρδέλο (όχι στη Βουλή, στα άλλα), με «σκούφο», να βγάλεις το προφυλακτικό την ώρα που κάνεις σεξ και να το ξαναφορέσεις μετά! Πες στον γιατρό τι έκανες, να σου εξηγήσει πως άρπαξες αφροδίσιο.

Για μένα δεν χρειάζονται όλα αυτά. Ούτε στους ναούς, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά. Τι έγινε εκείνο το «φόρα μάσκα, κράτα αποστάσεις, πλύνε χέρια»; Πέρυσι 100% ανεμβολίαστοι 4.606 νεκροί. Φέτος κάτω από 40% οι ανεμβολίαστοι, 16.151! Δηλαδή κάναμε εμβόλια, για να αυξηθούν οι θάνατοι;

Κούλης: Απαξίωση και υποβάθμιση του ΕΣΥ. Γιατί φέτος έχουμε αγοράσει όχι μόνο εμβόλια, αλλά φρεγάτες κι αεροπλάνα. Γιατί άραγε κολλάμε; Δεκαπλάσια τα τεστ φέτος. Τα πληρώνουμε εμείς γι αυτό. Κάντε εμβόλια, τζάμπα τα κάνουμε; Τζάμπα εκφοβίζουν; Χαρά στα κανάλια όταν πεθαίνει νέος ανεμβολίαστος! Ο κόσμος πάλι χαίρεται όταν ψοφά κηφήνας. Κάθε 6 μήνες αυτό θα γίνεται. Τρυπάτε μας κι ας κλαίμε.

«Άγια μπίζνα, σε προσμένουν, με χαρά οι χουντικοί.
Και τη Pfizer υμνούνε, το λαό τρομοκρατούνε,
μ’ ένα στόμα μια φωνή. Μα χωρίς ντροπή…»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger