Home » , » Η πανδημία δημιουργεί εκατόμβες νεκρών και οι υπεύθυνοι του "επιτελικού κράτους ... πετάνε αετό ....

Η πανδημία δημιουργεί εκατόμβες νεκρών και οι υπεύθυνοι του "επιτελικού κράτους ... πετάνε αετό ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 | 6:54 μ.μ.


Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της καθημερινής τραγωδίας που περνούμε με κύρια ευθύνη των υπευθύνων του "επιτελικού κράτους"; Μόνο δυο φωτογραφίες -απ' τις δεκάδες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο- και παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης, μας δείχνουν το καθημερινό έγκλημα του διαπράττουν οι κυβερνητικοί "άριστοι".

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 55 συμπολίτες μας, στους 508 είναι οι διασωληνωμένοι. ενώ τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 6862. 

Σύμφωνα μάλιστα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) η Ελλάδα κατατάσσετε στις 10 ευρωπαϊκές χώρες σε «πολύ ανησυχητική κατάσταση» για τον κορονοιό και πάντα με την ευρωπαϊκή υπηρεσία που έχει την έδρα της στη Στοκχόλμη, «οι μολύνσεις, οι νοσηλείες και ο αριθμός των θανάτων αναμένεται να αυξηθούν στη διάρκεια των δύο επόμενων εβδομάδων».

Το τελευταίο πενθήμερο έχουμε 310 θανάτους από τον κορονοϊό, δηλαδή κατά μέσον όρο πεθαίνουν κάθε μέρα 62 συνάνθρωποι μας, αλλά ο Ανέμελος "δεν θεωρεί ότι η πανδημία έχει ξεφύγει", όμως μας είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του, με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να ... πετάει χαρταετό παρακολουθώντας την κατάσταση που μας δείχνουν οι παρακάτω εικόνες. 

Και το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι να νομοθετεί χουντικής έμπνευσης νόμους ώστε να υπάρξει φίμωση σε ΜΜΕ και social media.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger