Home » , » Λέτε να δούμε δεσποτάδες να αρπάζονται από τα γένια τους; "

Λέτε να δούμε δεσποτάδες να αρπάζονται από τα γένια τους; "

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 | 1:00 μ.μ.

Αν δούμε δεσποτάδες να παίζουν αναμεταξύ τους ξύλο και να αρπάζονται από τα γένια τους, θα τα έχουμε δει όλα. Θα είναι όμως και το μόνο καλό που θα έχει κάνει ο κορονοϊός. 

Αν, λοιπόν πιστέψουμε το δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στην φυλλάδα "Πρώτο Θέμα", η αντιπαράθεση που υπάρχει ανάμεσα στους αρχιρασοφόρους που αποτελούν την "Ιερά" Σύνοδο για την θέση που πρέπει να κρατήσει η επικρατούσα θρησκεία στο θέμα της πανδημίας "έχει διαμορφώσει μια εκρηκτική κατάσταση, δύσκολα διαχειρίσιμη". Οπως μάλιστα τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ "Σε πολλές περιπτώσεις, η κόντρα µμητροπολιτών που έχουν πάρει ανοιχτά θέση υπέρ του εμβολίου µε τους αρνητές, έχει φτάσει σε πρωτοφανή όρια, αφού σημειώνονται ακόμα και επεισόδια". Κρίμα όμως που η φυλλάδα δεν μας δίνει εικόνα από τα "άγια" επεισόδιά.

Και αυτό την στιγμή που ήδη έχουν πεθάνει δυο δεσποτάδες από τον κορονοϊό και έχουν νοσήσει περισσότεροι από 20, ενώ αυτή την στιγμή άλλος ένας φανατικός αντεµβολιαστής δεσπότης, ο Μάνης Χρυσόστοµος, μετά από σχετικό του κήρυγμα ενάντια στα εμβόλια, μολύνθηκε από τον ιό και νοσηλεύεται διασωληνωµένος στον «Ευαγγελισµό» από τις 24 Οκτώβρη.

Στο δημοσίευμα κατονομάζονται οι αρχιρασοφόροι που ανήκουν στα δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα, αλλά εμείς δεν θα μπούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Οι φάση είναι ότι οι αντιεμβολιαστές παπάδες θεωρούν ολιγόπιστους  τους μητροπολίτες που είναι υπέρ του εμβολίου κατηγορώντας τους ότι «έχουν παραδοθεί στη νέα τάξη». 

Η επιχειρηματολογία τους όπως αυτή εκφράζεται από τον δεσπότη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσµάς, επικεντρώνεται στο ότι. «∆εν αφήνει ο Θεός µέσα στον ναό να μολυνθείς!» και σε πιο "επιστημονική" κατεύθυνση ότι "το εμβόλιο φέρνει παρενέργειες, ακόμη και θάνατο" όπως ψάλει ο "άγιος" Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεµίας.

 Πώς θα γίνει να βάλουμε καμιά κρυφή κάμερα στις συνεδριάσεις της "Ιεράς" Συνόδου; Υποθέτουμε ότι τα μπινελίκια που θα ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι "άγιοι" θα είναι όλα τα ... παγκάρια.

Κι  αυτό δεν το λέμε τυχαία. Θυμηθείτε ένα περασμένο δημοσίευμα από την εφημερίδα «Ποντίκι» 

«Θέλετε, καλοί μας χριστιανοί, για την επιμόρφωσή σας να πάρετε μια γεύση απ’ αυτό το απάνθισμα φράσεων, λέξεων, επιθέτων, για να δείτε τι πλούτο λεξιλογικό έχουν οι ερίφηδες όταν είναι να θάψουν ο ένας τον άλλον;

Ακούστε πώς στόλιζαν τους εν Χριστώ αδελφούς τους:

Αρσενική πόρνη, πουστόγερος, γομάρι, έκφυλος, κίναιδος, αρχικίναιδος, πισωγλέντης, γυναικωτός, λούστρος, τομάρι, αλήτης, γύφτος, πόρνος, μιζαδόρος, μαέστρος της διαπλοκής, τρέμων από τα οπίσθια, πορνικό στοιχείο, αποδεδειγμένα κλέφτης και ομοφυλόφιλος.

Κι ακόμη παραθέτουν τα εξής χριστιανικά: κλέφτης χηρών και ορφανών, κλέφτης των παγκαριών, ρασοφόρος δαίμονας, θαμών δυσόσμων νεανικών δωματίων, Εωσφόρος, πόρνη αδερφή, Αντίχριστος, γυνή που γυρίζει μονίμως τα οπίσθια, βιτσιόζος, σιδηροδέσμιος αδελφάτου.

Κι αν δεν φτάνουν αυτά, οι ευσεβείς ρίχνουν… κι άλλα κοσμητικά επίθετα που, αν τα άκουγε ένας κανονικός άνθρωπος, θα έπαιρνε πέτρες και δεν θα άφηνε αρτιμελή να κυκλοφορεί δίπλα του.

Απολαύστε κι’ άλλα:

Ηλίθιος, ρεμάλι, καραγκιόζης, γουρούνι, «Γανυμήδης», μαύρος ως πίθηκος, ανίκανος και ανώμαλος, τσαρλατάνος, άπατος και αχόρταγος, βοθρώδης, δαιμονοκρατούμενος, ανθρωποειδές, ανήθικος, διεφθαρμένος και αλήτης, αρχιαλήτης, σατανικό πρόσωπο, σατανικό καρκίνωμα της Εκκλησίας, Αγιος πανούργος, φουκαριάρης που έγινε πάμπλουτος, ανάξιος, φιλοχρήματος, πρώην περιπτεριούχος, μούτσος ηλεκτρολόγος και ξενοδοχοκαμαριέρης που φόρεσε το ράσο, δοτός.

"Αγια" μπινελίκια

Θέλετε κι άλλα; Δώστε βάση αν το βαστάει η καρδιά σας και η όρεξή σας να ακούει εκκλησιαστικά… μπινελίκια:

Ασήμαντος χωρικός, δέσμιος δαιμονικών ατόμων, πρωτομάστορας της οικονομικής ρεμούλας, ρασπουτίνος, ρασπουτίνος πατερούλης, πωρωμένος, καλοπερασάκιας, πρώην ρακένδυτος που τα κονόμησε, αχαρακτήριστος, άπληστος με το ένα πόδι στον τάφο, άθλιος με τα δυο πόδια στην κόλαση, σβούρας, μονίμως χασμώμενος και ντοπαριζόμενος, συνεταίρος του εκκλησιαστικού υποκόσμου, πιόνι, συνεταίρος του Πάπα, φαιδρός αγιότατος, σαμάρι, "βεντούζα" και "πεθερά", "σύζυγος αρσενικοθήλυκου", υπηρέτης πορνικών και υλικών αμαρτιών, αρχιρουφιάνος, ωραιοπαθής και βλαξ, φαιδρός, έχων σαθρά και δαιμονική καρδία».

Ε, δεν μπορείτε να πείτε; Χάριν των "αγίων πατέρων" -την ευλογία τους να έχουμε- σας εμπλουτίσαμε το λεξιλόγιο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Νοεμβρίου 2021 στις 3:54 μ.μ.

Ότι και να λες, τα τραγια είναι ΚΥΡΙΕΣ. Μόνο το χρήμα, αντε και κάνα τεκνό ή κολλα ρακι,θα μπορούσε να τις κάνει να ξεπεράσουν τα ορια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger