Home » , » Προκλητική μεθόδευση από τους συναδέλφους του μπάτσου-μαστρωπού της Ηλιούπολης, για να συσκοτίσουν την υπόθεση

Προκλητική μεθόδευση από τους συναδέλφους του μπάτσου-μαστρωπού της Ηλιούπολης, για να συσκοτίσουν την υπόθεση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 | 8:37 μ.μ.

Στην περίπτωση του παιδεραστή Δημήτρη Λιγνάδη μπορούσες να αντιληφθείς του λόγους για τους οποίους "οι αστυνομικοί είχαν πάρει εντολή να εφαρμόσουν μια "εντελώς ασυνήθιστη τακτική". Να μην κάνουν δηλαδή έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη, ούτε να κατασχέσουν για έρευνα ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Αν γινόταν αυτά πιθανόν να προκύπταν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου", όπως έγραφε σε κείμενο του ο δολοφονημένος δημοσιογράφος  Γ. Καραϊβάζ. 

(Σ' αυτό το κύκλωμα είναι μπλεγμένο .με τον ένα η άλλο τρόπο μεγάλο μέρος του "εθνικού κορμού". Πανίσχυρα πολιτικά πρόσωπα, μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικής ελίτ που έχουν ερείσματα σε όλες τις βαθμίδες εξουσίας και κυρίως στην δικαστική κάστα. Ο Λιγνάδης θα κρατήσει κλειστό το στόμα του, θα υπάρξει μεθόδευση να πέσει στα μαλακά, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας". 

Κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει, λοιπόν, και στην περίπτωση της προκλητικής συγκάλυψης που επιχειρούν οι μπάτσοι στον μαστροπό συνάδελφό τους, της Ηλιούπολης που έχει συλληφθεί. Μια προσέγγιση σ αυτή την περίπτωση είχε κάνει σε ανάρτησή του ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης:  "Το πρόβλημα με την ΕΛΑΣ δεν είναι «μεμονωμένο», αλλά συστημικό.... Πώς να θεωρηθεί «μεμονωμένο περιστατικό» και «σάπιο φρούτο» ο αστυνομικός (με τη μπλούζα της εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό...) που φέρεται να εξέδιδε 19χρονη, όταν είναι ακόμα ανοιχτή η δικογραφία με ύποπτους υψηλά ιστάμενους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που κατηγορούνται για κύκλωμα προστασίας της νύχτας;".

Επανερχόμαστε στην περίπτωση του νταβατζή μπάτσου γιατί σε ένα κείμενο που υπογράφει ο Νίκος Γιαννόπουλος στην ιστοσελίδα news247 φέρνει στην επιφάνεια όχι απλώς τις απειλές που εξακολουθεί να δέχεται η 19χρονη κοπέλα που υπήρξε θύμα του μπάτσου - μαστροπού, αλλά και την προκλητική μεθόδευση που προχώρησαν οι συνάδελφοι του ένστολου κακοποιού για να συσκοτίζουν την υπόθεση ώστε να λουφάρουν άλλοι εμπλεκόμενοι. 

Αντιγράφουμε:

"Είναι χρήσιμο να αναφέρουμε εδώ ότι αν και έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την αποκάλυψη αυτής της δυσώδους υπόθεσης, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ούτε σε κατάσχεση του φορητού υπολογιστή του αστυνομικού ούτε της παλιάς τηλεφωνικής συσκευής της κοπέλας στην οποία είναι περασμένα όλα τα τηλέφωνα των πελατών του κυκλώματος".

Να θυμίσουμε ότι σε ένα γνωστό μας αναρχικό συντροφάκι, πριν κάποιο καιρό, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, μπούκαραν στο σπίτι του, το έκαναν άνω -κάτω και εκτός αυτού του πήραν και τον φορητό του υπολογιστή για να τον "εξετάσουν";  Επρεπε να περάσουν μήνες και τεράστιες προσπάθειες μέχρι να τον επιστρέψουν. Αυτός, βλέπετε, είναι ένας αναρχικός αγωνιστής, όχι κάποιος μπάτσος -νταβατζής.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger