Home » , » Απολαυστική φάπα στον Μπογδάνο.

Απολαυστική φάπα στον Μπογδάνο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 | 9:27 μ.μ.

Αξία του δίνεις αν ασχολείσαι με τον ανεκδιήγητο τύπο που ονομάζεται Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορείς να μην απολαμβάνεις άλλη μια ξεγυρισμένη σβουριχτή φάπα που δέχτηκε σήμερα.  

Πριν αναφερθούμε σ' αυτό το γεγονός να κάνουμε μια παρατήρηση με αφορμή το τουιτάρισμα του βουλευτή, ο οποίος μόνο τυπικά βρίσκεται εκτός της κυβερνητικής ομάδας του κυβερνητικού κόμματος.

Οπως βλέπουμε στην διπλανή εικόνα ο Μπογδάνος χαρακτηρίζει τον διασώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλο ενεργούμενο του γειτονικού κράτους, αφού σύμφωνα με τον ίδιο προβάλλει "υλικό και «γραμμή» από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και υπηρεσίες πληροφοριών".
 (Το ότι αποδίδει στην φυλλάδα του Αλαφούζου ότι στηρίζει έναν τέτοιο τύπο με τα χαρακτηριστικά του . Αποστολόπουλου, δεν μας αφορά. Οικογενειακές διαφορές της δεξιάς είναι και δεν μας απασχολούν).
Αλλο είναι το βασικό ερώτημα.

Εδώ αποκαλύπτεται ότι ο δικομανής Μπογδάνος προχωράει σε μια βαρύτατη συκοφαντία. (Μόνο κατάσκοπο της Τουρκίας δεν χαρακτήρισε ανοιχτά τον Ι. Αποστολόπουλο). Αλήθεια, κ. Μπογδάνε και η "ΕφΣυν", εξυπηρετεί τα συμφέροντα της γειτονικής χώρας; Γιατί αν δεν ήσουν τόσο άσχετος θα γνώριζες ότι αυτή η είδηση και το ίδιο βίντεο έχει δημοσιευτεί από τις 28.12.2020. χωρίς ποτέ η γνησιότητα του να δεν έχει διαψευστεί.  
("Το βίντεο παρέχει μια χειροπιαστή απόδειξη για τη δράση του Λιμενικού στο Αιγαίο και προστίθεται στη σωρεία οπτικού υλικού, μαρτυριών και καταγγελιών για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων, που έχουν φέρει την Ελλάδα στο επίκεντρο της κριτικής διεθνώς. Το οπτικό υλικό διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι οι επιχειρήσεις του Λιμενικού στο Αιγαίο σέβονται απολύτως τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο". σημείωνε τότε το δημοσίευμα).

Οντος το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε από το τουρκικό λιμενικό, και η γνησιότητα του έχει επιβεβαιωθεί γι' αυτό και συμπεριλαμβάνεται στην έρευνα που αναφέρει παρακάτω ο κ Αποστολόπουλος.


 Αλήθεια, αν ο διασώστης κάνει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, τι δικαιολογίες θα ψελλίσει ο "διανοούμενος", "ποιητής" "πολιτικός" και "δημοσιογράφος Μπογδάνος;  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger