Home » , » Κυβέρνηση: Αλλο οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί και άλλο οι ανεμβολίαστοι μπάτσοι (Βίντεο)

Κυβέρνηση: Αλλο οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί και άλλο οι ανεμβολίαστοι μπάτσοι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 | 10:08 μ.μ.

Δεν είναι καινούργια η διαπίστωση ότι ο κυνισμός που διαθέτουν οι εξουσιαστές δεν γνωρίζει όρια. Οταν όμως συνδυάζεται και με απίστευτη προκλητικότητα αποκτάει όνομα: Αδωνης Γεωργιάδης,

 Ο υπουργός υποΑνάπτυξης επανέλαβε σήμερα αυτό που είχαμε ακούσει πρόσφατα και από τον Βορίδη. Ιδια κομματική προέλευση έχουν, ταυτόσημη αντίληψη κουβαλούν. Δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους μπάτσους, γιατί "δεν είναι εύκολο να βρεις αστυνομικό για αντικατάσταση", μας είπε ο υπουργός Εσωτερικών, την ίδια αντίληψη περί δυο μέτρων και των δύο σταθμών σχετικά με την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας, επανέλαβε και σήμερα ο Α. Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Την στιγμή που η επέλαση της θανατηφόρου πανδημίας δημιουργεί σοκ και δέος η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να θέσει σε αναστολή εργασίας χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς την ώρα που είναι αναγκαίοι όσο καμιά άλλη φορά. Δεν διανοείται όμως να κάνει κάτι ανάλογο και με τους ένστολους υπερασπιστές του συστήματος.

Λογικό. Το να παρακολουθούμε καθημερινά νέες εκατόμβες νεκρών εξ' αιτίας της επέλασης του κωρονιϊού και της απαξίωσης του ΕΣΥ, για την κυβέρνηση δεν είναι πρόβλημα. Να ανοίξει όμως μέτωπο με τα "δικά" της παιδιά, είναι άλλο τάξης ζήτημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger